22 Marsit, “Dita Ndërkombëtare e Ujërave” dhe 23 Marsi “Dita Ndërkombëtare e Meteorologjisë”

Me rastin e 22 Marsit, “Dita Ndërkombëtare e Ujërave” dhe 23 Marsi “Dita Ndërkombëtare e Meteorologjisë”, Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në bashkë organizim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, USAID programi ADAPT activity Kosova, OJQ-të: KEERC, SHUKOS dhe shoqërinë civile do të shënojnë aktivitetet sipas agjendës.

Lexo dhe:

Rruga Junik-Gjeravicë, me impakt të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik për të gjithë zonën e Dukagjinit

Rruga Junik-Gjeravicë, me impakt të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik për të gjithë zonën e Dukagjinit
Kjo rrugë do të ngris në një piedestal më të lartë turizimin malor e atë dimëror në vendin tonë, e poashtu do të nxjerrë në pah fushëpamjen panoramike të zonës së bukur të maleve të Gjeravicës dhe Alpeve Shqiptare.
Lexo më shumë