6322 - Single_page | MMPH

Lajmet

Ministri Aliu pret në takim Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, znj. Tammy Ziv

Ministri Aliu pret në takim Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, znj. Tammy Ziv
Prishtinë, 10 August -

Sot, prita në takim Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, znj. Tammy Ziv. Ambasadores i urova mirëseardhje në Prishtinë, njëherazi e urova për detyrën e re të saj, atë të ambasadores së parë të Izraelit në Kosovë. Në kuadër të këtij takimi e njoftova me punën dhe angazhimin tonë në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, dhe diskutuam në përgjithësi mbi marrëdhëniet dy-palëshe në mes dy vendeve tona, si në nivelin politik, ashtu edhe atë ekonomik. 

 

 

Në frymën e thellimit të bashkëpunimit tonë, potencuam vullnetin e të dyja vendeve për çështje me interes të përbashkët, veçanërisht në sektorin e ujërave, me ç’rast diskutuam për bashkëpunimin e ndërsjellë të mundshëm për projekte që do të ndikonin në përmirësimin e shërbimeve ndaj qytetarëve dhe ofrimin e shërbimeve më cilësore.

Foto Galeria

Kthehu