5989 - Single_page | MMPH

Lajmet

Konferencë për media

Konferencë për media
Prishtinë, 20 December -

Prishtinë,

20 dhjetor 2021

 

Ju njoftojmë, se nesër më 21 Dhjetor, 2021 (E Martë), Ministri i MMPHI-së,

z. Liburn Aliu, së bashku me përfaqësuesit e KFOR-it dhe LIMAK-ut, do të mbajë Konferencë për Media.

Konferenca ka të bëjë me finalizimin e projektit të zgjatjes së pistës. 

 

Konferenca për media do të filloj nga ora 9:30, ndërsa do të mbahet në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, në ndërtesën e VIP.

 

Ftojmë të gjitha mediat që të marrin pjesë në këtë konferencë.

Foto Galeria

Kthehu