68 - Publikimet | MMPH

Publikime

pdf image
Konfirmim per Debat Publik_Benita Company

Data e publikimit: 15/09/2021

pdf image
Konfirmim per debat publik_ Bageri 1

Data e publikimit: 09/09/2021

pdf image
Konfirmim per Debat Publik_Besimi Comerce

Data e publikimit: 25/08/2021

pdf image
Debati publik per VNM Belincë, Shtime

Data e publikimit: 22/04/2021

pdf image
Debat publik nga kompania -Agrofuels

Data e publikimit: 14/08/2020

pdf image
Dabat Publik- River Fish

Data e publikimit: 13/08/2020

pdf image
Final Summary Report

Data e publikimit: 26/06/2020

pdf image
Memorandum of Understanding

Data e publikimit: 26/06/2020

pdf image
Siguria kimike dhe biznesi juaj

Data e publikimit: 15/05/2020

pdf image
I njihni këto etiketa?

Data e publikimit: 15/05/2020

pdf image
Kosovë: Shërimi i tokës për të ardhmen

Data e publikimit: 07/05/2020

pdf image

Data e publikimit: 30/03/2020

pdf image
Permbledhje Ekzekutive Greening Land ESMF

Data e publikimit: 30/03/2020

pdf image
KEK Greenland_Gjelberimi prezentimi per publikim

Data e publikimit: 27/03/2020

pdf image
Përmbledhja ekzekutive

Data e publikimit: 27/03/2020

pdf image

Data e publikimit: 10/02/2020

pdf image
ENVIRONMENTAL AND SOCIAL MANAGEMENT FRAMEWORK

Data e publikimit: 23/01/2020

pdf image
Valdrini-A Konfirmim për debat publik

Data e publikimit: 15/01/2020

pdf image
MBROJTJA E SINJALIZUESVE

Data e publikimit: 08/11/2019

pdf image
NJOFTIM PER PEZULLIM TE KONKURSEVE

Data e publikimit: 15/10/2019

pdf image
Europass Curriculum Vitae

Data e publikimit: 17/07/2019

pdf image

Data e publikimit: 17/07/2019

pdf image

Data e publikimit: 17/07/2019

pdf image

Data e publikimit: 05/07/2019

pdf image
strategji e ajrit

Data e publikimit: 14/02/2019

pdf image
Projekti konceptual-2

Data e publikimit: 06/06/2018

pdf image
Projekt Konceptual

Data e publikimit: 06/06/2018

pdf image
Projekt Konceptual- 3

Data e publikimit: 05/06/2018