50 - Publikimet | MMPH

Publikime

pdf image
Njoftim për përfundimin e verifikimit paraprak

Data e publikimit: 07/04/2022

pdf image

Data e publikimit: 01/03/2022

pdf image

Data e publikimit: 01/03/2022

pdf image
Udhëheqës i Sektorit për Zona të Mbrojtura

Data e publikimit: 01/03/2022

pdf image
Njoftim për ngritje (avancim) në detyrë

Data e publikimit: 13/01/2022

pdf image
N joftim për anulimin e konkursit publik

Data e publikimit: 24/12/2021

pdf image
Kërkesë për Shprehje Interesi - Përkthyes

Data e publikimit: 04/11/2021

pdf image
RfC for PIU staff

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
ToR Project Manager

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
ToR-Social Specialist

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
TOR_Env Specialist

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
ToR Procurement Specialist

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
ToR Monitoring and Evaluation Specialist

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
ToR Finance Management Specialist

Data e publikimit: 26/10/2021

pdf image
Konkurs-Lëvizje brenda kategorisë

Data e publikimit: 14/07/2021

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 27/06/2020

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 27/06/2020

pdf image
Zyrtar/e Administrativ dhe Zyrtar për GIS

Data e publikimit: 12/09/2019

pdf image
Zyrtar/e për financa

Data e publikimit: 10/09/2019

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 17/08/2019

pdf image
Zyrtar për arkiv 1

Data e publikimit: 26/07/2019

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 13/07/2019

pdf image
Konkurs per Avancim Zyrtar per financa

Data e publikimit: 05/06/2019

pdf image
Konkurs per Avancim Udheheqes i ARPL

Data e publikimit: 05/06/2019

pdf image
Zyrtar/e i/e lartë për përkthime

Data e publikimit: 31/05/2019