268 - Ministria | MMPH

Rineta Jashari

Shefe e kabinetit dhe Këshilltare e Lartë Politike
Email: rineta.jashari@rks-gov.net
tel: 038 200 32 005

 

Florent Ramqaj

Këshilltar Politik
Email: florent.ramqaj@rks-gov.net


Driton Tafallari

Këshilltar Politik
Email: driton.tafallari@rks-gov.net
 

Gent Zeqiri

Këshilltar Politik
Email: gent.zeqiri@rks-gov.net
 

Eldis Abazi

Këshilltar Politik
Email:eldis.abazi@rks-gov.net


Esidora Ismajli

Asistente Ekzekutive
Email: esidora.ismajli@rks-gov.net
Tel: 038 200 32 004

 

Imer Fejza

Asistent Administrativ i Zëvendësministrit
Email: imer.fejza@rks-gov.net
Tel: 038 200 28 005
 

Sibora Kadriu

Asistente Administrative e Zëvendësministres
Email: sibora.kadriu@rks-gov.net
Tel: 038 200 32 007