133 - Ministria | MMPH

Ministri Aliu pret në takim Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, znj. Tammy Ziv
Po bëjmë realitet një tjetër premtim për të cilin jemi angazhuar bashkë me Ministrin e MAPL-së, z. Elbert Krasniqi
Ministri Aliu, takon ambasadorin e SHBA-së në Republikën e Kosovës
U miratua projektligji për hekurudhën Durrës-Prishtinë
Në mbledhjen e 89-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës janë miratuar këto vendime
Ministri Liburn Aliu në Berlin në kuadër të Dialogut të Klimës
Sot, në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës bashkë me Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Hajrulla Ceku, pritëm në takim përfaqësuesit e Organizatës Europa Nostra
Ministri Aliu dhe Ambasadori Jorezident për Ambasadën e Japonisë në Kosovë Mizutani i dhuruan tri komunave Ferizaj, Kaçanik dhe Shtime kamiona kompaktor
Sot u organizua ceremonia e pranim dorëzimit të 37 kamionëve për grumbullim të mbeturinave, bashkëfinancuar nga Qeveria e Kosovës, Bashkimit Evropian dhe qeveria gjermane
U mbajt mbledhja e përbashkët në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë
Sapo nënshkruam marrëveshje të bashkëpunimit me ministrin e punëve të jashtme të Republikës së Turqisë, z. Mevlüt Çavusoglu
Ministri Liburn Aliu në vizitë zyetare në Slloveni
U mbajt punëtoria informuese për fushën e Efiçiencës së Energjisë në Ndërtesa
Ministri Liburn Aliu u takua me përfaqësues të Bankës Zhvillimore të Këshillit të Evropës (CEB)
Sot u mbajt në Tiranë, Samiti rajonal i Transportit, për projekte strategjike që na bashkojnë më shumë me njëri tjetrin
U bënë plot 365 ditë që nga zotimi për mbjelljen e 1 milion drunjëve
Me aktivitete të shumta u shënua 5 qershori 2022  Dita Ndërkombëtare e Mjedisit
Ministri Aliu priti në takim Shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Prishtinë, Ambasadoren, znj. Heleni Vakali
U SHËNUA DITA NDËRKOMBËTARE E BIODIVERSITETIT  
Ministri Aliu u takua me ministren e infrastrukturës dhe energjisë, znj. Belinda Balluku
Sot u mbajt Këshilli Ministror i Traktatit të Transportit
Minstri Aliu takohet me zëvendëskryeministrin e Malit të Zi, Ervin Ibrahimović
Minstri Aliu takohet me zëvendëskryeministrin e e Malit të Zi, Ervin Ibrahimović 
MMPHI në bashkëpunim me USAID Kosovo dhe TetraTech, kanë arritur që të përfundojnë me sukses krijimin e databazës për energji solare
Ministri Aliu takoi Komitetin Lindor të Ekonomisë Gjermane
EULEX ka bërë donacion një veturë për MMPHI
Sot u shënua Dita Botërore e Tokës
U nënshkrua marrëveshja që përcakton kornizat e bashkëpunimit institucional në mes të MMPHI dhe Universitetit të Prishtinës
U nënshkrua marrëveshja që përcakton kornizat e bashkëpunimit institucional në mes të MMPHI dhe Kolegjit “UBT”
Ministri Aliu vizitë në impiantin për trajtimin e ujërave të ndotura (ITUN) në Pejë
Ministri Liburn Aliu viziton Kamenicën
Ministri Aliu viziton komunën e Gjilanit
Projekti i digës së Pollatës është prioritet i MMPHI-së
Sot po marrë pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste në Tiranë, në sesionin: Siguria - Rajoni - Evropa
Kosova e para në vlerësimin e EIONET për rrjedhën e të dhënave për vitin 2021
Ministri Aliu priti në takim përfaqësues të Ambasadës Amerikane dhe USAID-it në Kosovë
Me moton: “Planeti ynë-shëndeti ynë”, sot në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës u shënua sot 7 Prilli, Dita Botërore e Shëndetit
Projekti i digës së Dragaçinës
Ministri Liburn Aliu takoi Ministren e Shtetit për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Evropiane në Gjermani, znj. Melanie Huml
MMPHI mbështetur nga Gjermania përmes GIZ , sot prezantuan  dokumentin ”Tipologjia dhe Performanca Energjetike e Ndërtesave të Banimit në Republikën e Kosovës”
Një prej projekteve më të mëdha të energjisë diellore në Evropë "Solar4Kosovo" po jetësohet në Kosovë
Gjatë mbledhjes së 67-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës, me propozimin e MMPHI-së janë miratuar dy vendime
Ministri Liburn Aliu priti delegacionin nga Bashkimi Evropian, të kryesuar nga Shefi i Njësisë për Kosovë nga BE, z. Vassilis Maragos
Procesi i legalizimit të ndërtimeve pa leje në Kosovë, është një temë shumë me rëndësi për Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Gjatë mbledhjes së 67-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës, janë miratuar pesë vendime që kanë të bëjnë me shpronësimin e pronave për interes publik
Me përfaqësues nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare, të cilët prezantuan publikimin e raportit "Transporti Rrugor Ndërkombëtar i Mallrave" në Kosovë
Ministri Liburn Aliu së bashku me Ministren e Ekonomisë, znj. Artane Rizvanolli, u takuan me raportuesen për Kosovë në Parlamentin Evropian, znj. Viola von Cramon
Vizitë në Infrastrukturën e Hekurudhave të Kosovës - Infrakos
Për herë të parë në Republikën e Kosovës, po realizohet një projekt që ka për qëllim studimin e sigurisë së digave ekzistuese në Kosovë
Është mbajtur takimi i rradhës me të gjitha palët e interesit në tre pellgjet Lumore
Është mbajtur takimi i dytë i dy Grupeve Punuese për zbatimin e Marrëveshjes së Bashkëpunimit për lidhjen hekurudhore Durrës - Prishtinë
Filloi puna për 4000 banesa moderne me çmime të përballueshme
Është mbajtur takimi ndërmjet Agjencisë Kadastrale të Kosovës, Agjencisë së Statistikave të Kosovës dhe kabinetit të Ministrit Liburn Aliu
Ministri Liburn Aliu po zhvillon një vizitë zyrtare në Republikën e Kroacisë
Ministri Aliu priti në takim ambasadoren e Sllovenisë në Kosovë
Është zhbllokuar rruga nga rrethojat metalike që ishin të vendosura në Terminalin Doganor në Hanin e Elezit
Ministri i MMPHI-së Liburn Aliu takohet me kryetarin e komunës së Bujanocit, z. Nagip Arifi
Nënshkruhet marrëveshja e vazhdimit të bashkëpunimit në mes të MMPHI-së dhe JICA-s Japoneze për menaxhimin e ajrit të ndotur në Kosovë
Ministri Liburn Aliu, vizitë zyrtare në komunën e Preshevës
Sot, bashkë me shefin e UN Habitat në Kosovë, z. Omar Siddique, nënshkruam memorandumin e mirëkuptimit në lidhje me programin e banimit adekuat social në Kosovë
MMMPHI dhe ERA lidhin marrëveshje bashkëpunimi
Ministri Liburn Aliu, priti në takim përfaqësuesit dhe drejtorin e Handikos-it, z. Afrim Maliqin
Miratohet propozim vendimi për themelimin e Këshillit Kombëtar për Ndryshime Klimatike
Në mbledhjen e 52-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës, u miratua koncept dokumenti i propozuar nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, në lidhje me fushën e shpronësimit
Ministri Liburn Aliu mbajti konferencë për media në lidhje me finalizimin e projektit të zgjatjes së pistës
Faza e dytë e hidrosistemit Ibër-Lepenc fillon të jetësohet – drejt zgjidhjes përfundimtare të problemit me ujë për gati gjysmën e Kosovës  
Konferencë për media
Sot, është nënshkruar një deklaratë e përbashkët qëllimi në mes të znj. Maria Suokko (Përfaqësuese e përhershme e UNDP-së në Kosovë), z. Liburn Aliu (Ministër i MMPHI-së), dhe z. Nazmi Hasanramaj, (Drejtor i Klubit Alpin Prishtina)
Ambasada e Japonisë dorëzon një buldozer për Komunën e Dragashit
Sot është bërë inagurimi i linjës ajrore Prishtinë - Zagreb
Ministri Liburn Aliu zhvilloi një vizitë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, Adem Jashari
Sot u zhvillua tryeza e diskutimit me temën “Transporti elektrik në Kosovë”
Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, mbajti konferencë për media në lidhje me “Projektin Hekurudhor Prishtinë – Durrës”
Ministri Aliu në aktivitetin e organizuar nga Departamenti i Zhvillimit Ekonomik të Rajonit të Puglias
Ministri Liburn Aliu takohet me Kryetarin e Rajonit të Puglias, z. Michele Emiliano
Ministri i MMPHI-së, Liburn Aliu, po qëndron për vizitë zyrtare në Bari, Itali
U mbajt takimi i parë i grupit punues për hartimin e Strategjisë për Mbrojtjen e Mjedisit dhe Zhvillimin e Qëndrueshëm 2022 -2031
Kosova e kremton përmirësimin e shërbimeve të menaxhimit të mbeturinave për një mjedis më të pastër
Nënshkruhen dy udhëzime administrative në mbështetje të Ligjit Nr. 06/L-024 për Trajtimin e Ndërtimeve pa Leje
Me moton për 16 Ditët te Aktivizimit organizohet fushatë ndërgjegjësuese kundër dhunës ndaj gruas dhe përkujtimin  e viktimave të dhunës në baza gjinore në Kosovë
Sot, në Ndërtesën e Qeverisë, Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, mbajti konferencë për media në lidhje me “Gjetjet e Raportit të Grupit Punues Për Projektet Kapitale në Fushën e Ujërave”
Sot u bë prezantimi i Studimit të Bilancit të Ujit në Kosovë
MMPHI dhe Kelag, për vlerësimin dhe ekspertizën mjedisore të Hidrocentralave në Deçan
Kosova pjesë e Aplikacionit Mobil për cilësinë e ajrit të Agjencisë së Mjedisit të Evropës - European Environment Agency (EEA)
Ministri Liburn Aliu, shoqëruar nga shefja e kabinetit znj. Rineta Jashari, si dhe Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor nga Maqedonia e Veriut, z. Naser Nuredini
Ministri z. Liburn Aliu, bashkë me Ministrin e MMPH-së, së Maqedonisë së Veriut, z. Naser Nuredini, po merr pjesë në Konferencën Rajonale “Mali i Sharrit - Perlë e Rajonit”
Ministri Liburn Aliu bashkë me Drejtorin e Operimeve të Limak-ut, Gökmen Aritay, dhe Drejtorin e Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, Samir Bllacaku
Drejt një transparence më të madhe të procedurave të lejeve të MMPHI
Ministri Liburn Aliu, së bashku me Maduhna Gojanin, shefe e Divizionit për Planifikimin e Burimeve Ujore
Eshtë bërë ekzaminimi mikroskopik i skanimit të mostrës së Azbestit sipas udhëzimit “VDI 3866 dhe CRB REM PA”.
Zëvendës Ministrja, znj. Linda Çavdarbasha, po merr pjesë në Takimin e Vendeve të Harkut Dinarik
Shqyrtimi i projekteve kapitale në fushën e ujërave të financuara nga buxheti i Ministrisë së Mjedisit Plainifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Shënohet 8 Nëntori “Dita Botërore e Planifikimit të Qyteteve”
Ministri Liburn Aliu priti në takim z. Volker J. Oel, Drejtorin njëherit Komisionerin për Lindjën e Mesme nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim
Ministri Liburn Aliu priti në takim komandantin e ri të KFOR-it në Kosovë, Gjeneral Major, Ferenc Kajári
Ministri Liburn Aliu së bashku me Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë, dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, kanë mbajtur takimin e parë të Task Forcës për Mbrojtjen dhe Shfrytëzimin e Ligjshëm të Pyjeve në Kosovë
Sot, në mbledhjen e 42-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës, janë aprovuar këto vendime:
Ministri i MMPHI-së Liburn Aliu dhe Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, mbajtën konferencë për media në lidhje me Vendimet e Mbledhjës së 42-të të Qeverisë
Ministri Liburn Aliu, priti në takim profesoreshën e Universitetit të Masaqusets (MIT-së), znj. Sarah Williams
MMPHI, me rastin e “8 Nëntorit - Ditës botërore të planifikimit të qyteteve”, organizojnë konkurs të fotografisë, me temë: Fshati im
MMPHI me rastin e “8 Nëntorit - Ditës botërore të planifikimit të qyteteve”, organizojnë konkurs të fotografisë
Tryezë: Zhvillimi i kapaciteteve për gjeneralizimin hartografik të hartave topografike digjitale në Kosovë
Ministri Liburni Aliu, merrë pjesë në konferencën e modernizimit të transportit për Ballkanin Përendimor
Mbahet takimi i dytë të Komitetit Drejtues që u bashkë-kryesua nga Sekretari i MMPHI-së, z. Izedin Bytyqi dhe Zëvendës Drejtori i Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, z. Laurent Torche
Zëvendësministri z. Hysen Durmishi, zhvilloi sot një vizitë në Podujevë për të parë nga afër punimet në segmentin e rrugës regjionale (R125) Lluzhan – Batllavë
MMPHI-ja dhe USAID-i bashkojnë forcat për ta fuqizuar sektorin e energjisë së ripërtëritshme në Kosovë
Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe USAID-i bashkojnë forcat për ta fuqizuar sektorin e energjisë së ripërtëritshme në Kosovë
Zëvendësministrja Linda Çavdarbasha, mori pjesë në panelin "Java e Diplomacisë Klimatike"
Ministri z. Liburn Aliu, priti sot në takim përfaqësuesit e Agjencionit Japonez për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA)
MMPHI, SHËNON “DITËN NDËRKOMBËTARE TË ECJES NË NATYRË”
Ministri i MMPHI-së, Liburn Aliu priti sot në takim ambasadorin e Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott
Ministri i MMPHI-së, z. Liburn Aliu priti sot në takim përfaqësuesit e BERZH-it, znj. Charlotte Ruhe, drejtoreshën menaxhuese të BERZH-it për Evropën Qëndrore dhe Juglindore
Ministri z. Liburn Aliu zhvilloi një takim me z. Stefan Mager, Drejtorin e ri të GIZ-it për projektet për menaxhimin e mbeturinave në Kosovë
Ministri Aliu mbajti konferencë për media në lidhje me pezullimin e punimeve të Ndërmarrjës Publike Banesore (NPB) Sh.A. Prishtinë
Sot u mbajt Forumi i shtatë i Tiranës: “Të ndërtojmë një Ballkan më të mirë së bashku”
Ministri Liburn Aliu mori pjesë në panelin e organizuar nga Habitat
MMPHI-JA NDALON MBAJTJEN E TUBIMEVE ELEKTORALE NË HAPËSIRAT E “SHPELLËS SË GADIMES”
Ministri Liburn Aliu, u takua me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro Furxhi, si dhe me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë, znj. Belinda Balluku
Ministri Liburn Aliu zhvilloi një vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Ministri Liburn Aliu priti në takim znj. Elisa Spiropali, Ministren e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, në Republikën e Shqipërisë
Me  moton “Të sigurt dhe të shëndetshëm, me mobilitet të qëndrueshëm”, sot filloi Java Evropiane e Lëvizshmërisë
Sot u mbajt Samiti Hekurudhor i organizuar nga Sekretariati i Përhershëm i Komunitetit të Transportit, Banka Evropiane e Investimeve (EIB), si dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH)
Ministri Liburn Aliu, po merr pjesë në Kongresin Botëror të Unionit Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës (IUCN), i cili po mbahet në Marseille, Francë
Sot, Ministri Aliu ka mbajtur konferencë për media në lidhje me procesin e shpronësimeve
U mbajt takimi në të cilin u prezantua versioni fillestar i Hartës së Pronësisë për territorin e Republikës së Kosovës
Njoftim për aplikim
Afati për dorëzimin e aplikacioneve për Legalizimin e ndërtimeve pa leje vazhdohet për herë të dytë në afat prej dymbëdhjetë (12) muajve
Zëvendësministri i MMPHI-së, Hysen Durmishi, mbajti një konferencë për media lidhur me sigurinë në komunikacionin rrugor
Ministri Aliu zhvilloi takim në Agjencinë Kadastrale të Kosovës
Raporti Final i Grupit Punues për Hidrocentralet
Sot në seancën e Kuvendit të Republikës së Kosovës, janë miratuar në lexim të parë dy projektligje
Reagim në lidhje me raportimet e disa mediave dhe portaleve të ndryshme për “nënshkrimin e disa kontratave pa procedurë të hapur”
Sot, zëvendësministri Hysen Durmishi morri vendim për zbritjen e çmimit të paraqitjes së provimit të kandidatëve për patentë shofer prej 20 Euro në 10 Euro, përkitazi qytetarët do të paguajnë 10 Euro më pak se në të kaluarën.
Sot, Zëvendësministri Hysen Durmishi pezulloi vendimin e zbatimit të marrëveshjes për ofrimin e shërbimit me Tiketa Ngjitëse
Zëvendësministri Hysen Durmishi mori vendim për zbritjen e çmimit të paraqitjes së provimit të kandidatëve për patentë shofer prej 20 Euro në 10 Euro
Projektligjet dhe projekt udhëzimet e aprovuara në mledhjen e Qeverisë
Republika e Kosovës, ka marrë udhëheqjen e Presidencës së Traktatit të Komunitetit të Transportit, për mandatin e ardhshëm një vjeçar
Republika e Kosovës, ka marrë udhëheqjen e Presidencës së Traktatit të Komunitetit të Transportit, për mandatin e ardhshëm një vjeçar
Nga 500 mijë në 5 milionë u shndërrua vlera e një kontrate me qeverinë e kaluar - Prokuroria Speciale t'i hetojë rastet e korrupsionit të lartë
Ministri Liburn Aliu, ka marrë vendim për formimin e grupit punues për shqyrtimin e procedurave tekniko-financiare
Ministri Liburn Aliu, priti në takim përfaqësuesit e KFOR-it
Ministri Liburn Aliu viziton deponinë e Mirashit
Ministri Liburn Aliu merr pjesë në panelin për “Fuqizimin e Qeverisjes Mjedisore në Kosovë”
Ministri i MMPHI-së,Liburn Aliu, vizitoi Janjevën
Zëvendësministri Hysen Durmishi vizitoi sot komunën e Skenderajit
Zëvendësministri Durmishi vëzhgoi nga afër asfaltimin e rrugës Babush-Bablak-Tërn-Lubovc-Slivovë
Zëvendësministri Durmishi priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Shoqatës Shqiptare të Inxhinierve Konsulent (SHOSHIK), Gëzim Beqa
Zëvendësministri Durmishi takoi përfaqësuesit e SFD-së
Takimi ndërministrorë i Këshillit të Sigurisë së Trafikut Rrugor (KSTRR)
Njoftim për medie
Zëvendësministri Durmishi i viziton disa projekte rrugore në komunën e Dragashit
Filloi asfaltimi i shtresës së parë të asfaltit në rrugën Prishtinë-Podujevë, lloti 4
Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi dhe ministri i MMPHI-së, Liburn Aliu kanë pritur sot në takim ministrin e Turizmit të Shqipërisë, Blendi Klosi
Ministri z. Liburn Aliu priti në takim ambasadoren e Luksemburgut në Kosovë, znj. Natacha Gomes
Ministri z. Liburn Aliu priti në takim ambasadorin e Turqisë në Kosovë, z. Çağri Sakar
Ministria e Mjedisit me aktivitete të ndryshme e shënoi Ditën e Biodiversitetit
Përmbyllet java e sigurisë në komunikacionin rrugor
Informohen nxënësit për sigurinë në trafik dhe lëvizjet në rrugë
KËRKOHET SIGURI MË E MADHE NË KOMUNIKACIONIN RRUGOR
Fillojnë aktivitetet e shënimit të javës së gjashtë Globale për Siguri në rrugë
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM SHEFIN E MISIONIT TË OSBE-SË NË KOSOVË, AMBASADORIN Z. MICHAEL DAVENPORT
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM SHEFIN E STAFIT TË KFOR-IT, GJENERAL BRIGADIERIN E USHTRISË AMERIKANE NË KOSOVË, LARRY HENRY
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AMBASADOREN E MAQEDONISË VERIORE NË KOSOVË, SHPRESA JUSUFI
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AMBASADORIN E ZVICRËS NË KOSOVË THOMAS KOLLY
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AMBASADORIN E AUSTRISË NË KOSOVË CHRISTOPH WEIDINGER
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AMBASADOREN E SUEDISE NE KOSOVE KARIN HERNMARCK AHLINY
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AVOKATIN E POPULLIT NAIM QELAJ
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM ZV.AMBASADORIN E GJERMANISË NË KOSOVË, z. JAN AXEL VOSS
MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM DREJTORIN E KOMUNITETIT TË TRANSPORTIT MATEJ ZAKONJŠEK
Ministri Liburn Aliu priti në takim shefin e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë
Ministri Liburn Aliu priti në takim ambasadorin e Hungarisë ne Kosovë Jozsef Bencze
Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës z. Liburn Aliu, priti në takim ambasadorin gjerman z. Joern Rohde
Liburn Aliu pranon zyrtarisht detyrën e ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Ministrja Artane Rizvanolli pranon detyrën nga Muharrem Nitaj
Ministri Nitaj priti në një takim pune kryeshefin e AKK-së, Avni Ahmeti
Ministri Nitaj, vendos pezullimin e përzgjedhjes së kryeshefit ekzekutiv të “Postës së Kosovës”
Ministri Nitaj ka kërkuar anulimin e konkursit përpara se të reagonte Ambasada britanike
Deklaratë e Ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Muharrem Nitaj
Është proceduar pagesa për Trepçën
Ministri Nitaj priti në takim drejtorët e kompanive për menaxhimin e mbeturinave
Certifikohen 53 auditorë të energjisë
Së shpejti themelohet Kompania Publike Lokale “Kastrioti” SH.A.
Ministri Nitaj nënshkruan Marrëveshje mirëkuptimi me Trainkos-in dhe Uniteti-n
MEA do të investojë në projekte infrastrukturore në Komunën e Junikut 
Ministri Nitaj nënshkruan Marrëveshje mirëkuptimi me Infrakos-in dhe Ngrohtoren e Gjakovës
Ministri Nitaj e mirëpret interesimin e znj. Von Cramon, për “çështjen e luanit Gjoni”
Ministri Nitaj zotohet për investime në fushën e mjedisit në Gjakovë
MEA dhe JICA nënshkruajnë marrëveshje për përmirësimin e menaxhimit të mbeturinave
Ministri Nitaj dhe Drejtori i BERZH-it flasin për avancim të projekteve në fushën e energjisë dhe ndërmarrjeve publike
Hoti e Nitaj vizitojnë Trepçën
Ministri Nitaj takoi drejtoreshën e MCC-së, Sarah Olmstead
Nënshkruhet marrëveshja për subvencionimin e tarifës së Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë
SH.A “Trepça” brenda mundësive buxhetore do të shlyejë borxhin ndaj KEDS-it dhe KESCO-s
Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë në MEA
'Zëvendësministrat Deva dhe Bejtja bisedojnë për bashkëpunimin në energjetikë, miniera dhe planifikimit hapësinor '
'Ministri Kuçi dhe ambasadori austriak Weidinger, me ide të përbashkëta për projekte afatgjata'
'Ministri Kuçi përuron ujësjellës në fshatra të Suharekës dhe premton zgjidhje të përhershme për qytetin'
'MEA ia dhuron Policisë së Kosovës një veturë të blinduar'
'Diversifikimi i burimeve të energjisë dhe Fizibiliteti për Ujmanin, tema diskutimi mes ministrit Kuçi dhe delegacionit amerikan​'
'Vlerësohet progresi i MEA-së gjatë raportimit në Komitetin për MSA-në'
'MEA ndan fonde për 12 komuna të Kosovës për pajisje teknologjike për shkolla të mesme'
'Procedohet edhe pjesa e dytë e mjeteve për bizneset sipas Programit për Rimëkëmbje'
'Hapet Forumi Rajonal “Statusi i punësimit të vajzave dhe grave në Shqipëri e Kosovë”'
'Ministri Kuçi ka raportuar para Komisionit Parlamentar lidhur me raportin e Auditimit për Pasqyrat Financiare'
'Ministri Kuçi në kohë rekord procedon mbi 37 milionë euro ndihmë për bizneset'
'Zëvendësministrja Burbuqe Bakija Deva vizitoi Agjencinë Kadastrale të Kosovës'
'Ankandi për Energji të Ripërtritshme po merr formë konkrete'
' Tërheqja e investimeve në sektorin minerar prioritet i Qeverisë së Kosovës'
'Ministri Kuçi fton për bashkëpunim Rrjetin e Bizneseve për Energji të Pastër'
'Ministri Kuçi pret në takim shefin e ri të Zyrës së BE-së/PPBE, Tomáš Szunyog'
'Noterët do të kenë qasje në regjistrin pronësor të administruar nga AKK-ja'
' Ministri Kuçi dhe ambasadori zviceran Thomas Kolly, në gjuhë të përbashkët për bashkëpunim'
'MEA dhe JICA flasin për zhvillimin e projekteve të mbështetura nga Agjencia Japoneze'
'Zëvendësministrja Deva-Bakija vizitoi Komunën e Mitrovicës dhe atë të Zubin Potokut'
'Ministri Kuçi nënshkroi memorandumin për Korridorin Digjital me Shqipërinë'
'Ministri Kuçi priti ambasadorin e ri hungarez Bencze, diskutuan për Marrëveshjen Financiare'
' Ministri Kuçi në Drenas ofron mbështetje për Liqenin e Vërbovcit dhe impiantin për ujëra të zeza'
Ministri Kuçi priti në takim ambasadorin shqiptar, Qemal Minxhozi
'Ministri Kuçi priti në takim ambasadorin shqiptar, Qemal Minxhozi'
Ministri Kuçi premtoi përkrahje për Komunën e Vitisë për problemin e ujit të pijës
'Ministri Kuçi premtoi përkrahje për Komunën e Vitisë për problemin e ujit të pijës'
Ministrat Kuçi dhe Abrashi diskutuan për projektet e Marrëveshjes së 4 shtatorit me ekipin e DFC-së
'Ministrat Kuçi dhe Abrashi diskutuan për projektet e Marrëveshjes së 4 shtatorit me ekipine DFC-së'
Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit mes MEA-së dhe FMK-së për kualitet të ajrit
'Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit mes MEA-së dhe FMK-së për kualitet të ajrit'
Ministri Kuçi premton mbështetje në “Infrakos” për Marrëveshjen Financiare për Subvencionim
'Ministri Kuçi premton mbështetje në “Infrakos” për Marrëveshjen Financiare për Subvencionim'
Ministri Kuçi në takim të veçantë me ndihmës zv.sekretarin e Energjisë në SHBA, Matthew Zais
Ministri Kuçi pret shoqërinë civile dhe banorët e Deçanit për çështjen e hidrocentraleve
'Ministri Kuçi në takim të veçantë me ndihmës zv.sekretarin e Energjisë në SHBA, Matthew Zais'
'Ministri Kuçi pret shoqërinë civile dhe banorët e Deçanit për çështjen e hidrocentraleve'
100 mijë euro që Suhareka ta përfundojë Parkun e Dëshmorëve
'100 mijë euro që Suhareka ta përfundojë Parkun e Dëshmorëve'
'Ministri Kuçi në Deçan konfirmon projektin për kanalizim dhe Planin Hapësinor të “Bjeshkëve të Nemura”'
'Ministri Kuçi: Zgjidhja e ujit të pijes për Klinën është çështje muajsh'
Ministri Kuçi dhe ambasadori gjerman Rohde flasin për projektet ekonomike dhe rritjen e eksportit për në Gjermani
'Ministri Kuçi dhe ambasadori gjerman Rohde flasin për projektet ekonomike dhe rritjen e eksportit për në Gjermani'
Ministri Kuçi ofron përkrahje për projekte të ujërave dhe Sheshin Qendror të qytetit në Rahovec
'Ministri Kuçi ofron përkrahje për projekte të ujërave dhe Sheshin Qendror të qytetit në Rahovec'
'Kosova dhe Zvicra nënshkruajnë marrëveshje 6 milionëshe për Ngrohtoren e Gjakovës'
Nënshkruhet marrëveshja që çon përpara realizimin e projekteve të efiçiencës së energjisë
Ministri Kuçi merr pjesë në punëtorinë “Rimëkëmbja e Telekomit”
'Nënshkruhet marrëveshja që çon përpara realizimin e projekteve të efiçiencës së energjisë'
'Ministri Kuçi merr pjesë në punëtorinë “Rimëkëmbja e Telekomit”'
' Njoftim për pagesat e Pakos Fiskale Emergjente'
Edhe 12 muaj kohë shtesë për të aplikuar për legalizimin e ndërtimeve pa leje
'Edhe 12 muaj kohë shtesë për të aplikuar për legalizimin e ndërtimeve pa leje'
Ministri Kuçi bashkëbisedon me ambasadorët evropian për Rimëkëmbjen Ekonomike
'Ministri Kuçi bashkëbisedon me ambasadorët evropian për Rimëkëmbjen Ekonomike'
'Nënshkruhet memorandumi që i hap rrugë projektit për Trajtimin e Ujërave të Zeza në Prishtinë'
'Komunikatë për shkarkimin e bordeve të përkohshme të katër ndërmarrjeve publike'
' Kuçi vlerëson lartë ndihmën dhe ekspertizën japoneze, në takim me delegacionin e Ambasadës Japoneze në Kosovë '
'Kuçi e Dumoshi koordinohet të shtyjnë përpara projektin e Teatrit të Operës dhe Baletit “Ibrahim Rugova”'
'U mbajt me BERZH punëtoria për Ankandin Publik për Energji të Ripërtëritshme'
Të gjithë besimtarëve mysliman u uroj festën e Kurban Bajramit!
'Të gjithë besimtarëve mysliman u uroj festën e Kurban Bajramit!'
Arrihet dakordim mes JICA dhe MEA për zgjatje të projektit “Zhvillimi i Kapaciteteve për Kontrollin e Ndotjes së Ajrit në Republikën e Kosovës”
Kuçi fton donatorët e sektorit të ujërave të jenë monitorues të zgjedhjes së bordeve në ndërmarrjet publike të ujërave
'Postignut je dogovor između JICA i MEŽS za produženje projekta „Razvoj kapaciteta za kontrolu zagađenja vazduha u Republici Kosovo“ '
'An agreement is reached between JICA and MEE for the extension of the project "Capacity Development for Air Pollution Control in the Republic of Kosovo"'
'Kuçi poziva donatore iz vodnog sektora da nadgledaju izbor odbora u javnim preduzećima za vodu'
'Kuçi invites water sector donors to monitor the election of boards in public water companies'
'Arrihet dakordim mes JICA dhe MEA për zgjatje të projektit “Zhvillimi i Kapaciteteve për Kontrollin e Ndotjes së Ajrit në Republikën e Kosovës” '
'Kuçi fton donatorët e sektorit të ujërave të jenë monitorues të zgjedhjes së bordeve në ndërmarrjet publike të ujërave'
Ministri Kuçi zotohet për zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm për Gjilanin
'Ministri Kuçi zotohet për zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm për Gjilanin'
'Kuçi i vendosur të kryej detyrimet e MEA-së në bashkëpunim me GIZ në Menaxhimin e Mbeturinave'
'Kuçi: Presim që Kuvendi të kalojë Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike'
Kuçi: Presim që Kuvendi të kalojë Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike
Ministri Kuçi priti në takim Odën Tregtare Kosovaro-Turke
'Ministri Kuçi priti në takim Odën Tregtare Kosovaro-Turke'
Ministri Kuçi dhe Ambasadori Abbott gjejnë gjuhë të përbashkët për partneritetin Britanik në rekrutimin e anëtarëve të bordeve në ndërmarrje publike
'Ministri Kuçi dhe Ambasadori Abbott gjejnë gjuhë të përbashkët për partneritetin Britanik në rekrutimin e anëtarëve të bordeve në ndërmarrje publike'
Ministri Kuçi takoi Bordin, Menaxhmentin dhe Sindikatën e Telekomit
'Ministri Kuçi takoi Bordin, Menaxhmentin dhe Sindikatën e Telekomit'
'Deklarata e ministrit Blerim Kuçi në lidhje me situatën e krijuar me Telekomin e Kosovës'
'Ministri Blerim Kuçi e kryetari Shpend Ahmeti të vendosur për bashkëpunim në projekte dhe shërbime më të mira publike të kryeqytetit'
Ministri Blerim Kuçi e kryetari Shpend Ahmeti të vendosur për bashkëpunim në projekte dhe shërbime më të mira publike të kryeqytetit
'Kuçi në Gjakovë premtoi përkrahje në investimet kapitale '
Ministri Kuçi diskuton Draft Planin Hapësinor të Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”
'Ministri Kuçi, diskuton Draft Planin Hapësinor të Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”'
' Hapet rruga për fillimin e investimeve nëpër komuna në projektin e efiçiencës së energjisë '
'Ministri Blerim Kuçi priti kryeshefin ekzekutiv të KOSTT-it, Ilir Shala'
'Ministri Kuçi e njoftoi ambasadoren e Francës për gjendjen ekonomike në Kosovë '
'Ministri Kuçi mori pjesë në Takimin e Ministrave të Ballkanit Perëndimor'
'Ministri Blerim Kuçi priti përfaqësuesit e Zyrës Koordinuese të Agjencisë Austriake për Zhvillim '
'Ministri Blerim Kuçi priti ambasadorin e Norvegjisë, Jens Erik Grondahl'
'Ministri Kuçi bisedoi me drejtorin e ri të Bankës Botërore, Massimiliano Paolucci'
'Ministri Blerim Kuçi priti ambasadorin e Austrisë, Christoph Weidinger '
'Ministri Kuçi dhe përfaqësuesja e UNDP-së, Suokko, diskutojnë për rimëkëmbjen ekonomike'
'Ministri Kuçi dhe Ambasadori Kosnett bisedojnë për zhvillimin ekonomik në Kosovë '
'Ministri Blerim Kuçi priti në takim ambasadoren e Suedisë, Karin Hernmarck-Ahliny'
' Ministri Blerim Kuçi raportoi para Komisionit Parlamentar '
'Ministri Kuçi takoi përfaqësuesit e AKB-së'
'Kuçi dhe Imeri pajtohen për avancimin e strategjisë nacionale të sektorit të energjisë'
'Ministri Kuçi priti Kryeministrin Hoti '
'Ministri Kuçi priti përfaqësuesit e Millennium Foundation Kosovo'
'Ministrat Kuçi dhe Selimi bisedojnë për rimëkëmbjen ekonomike'
Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit në bashkëorganizim me “Let’s do it Kosova” shënuan Ditën e Mjedisit
'Blerim Kuçi merr detyrën e ministrit të Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit'
Abdixhiku: Kthimi i kontrolluar i qytetarëve tanë po vazhdon suksesshëm
Fillon mirëmbajtja dhe pastrimi i rrugëve regjionale në tërë Kosovën
Abdixhiku dhe Abbott flasin për Coronavirusin
Korniza për Menaxhimin Mjedisor dhe Social (KMMS)
'Kosova goditet nga një tërmet me magnitudë 2.9 shkallë të Rihterit'
Pezullohen ardhjet përmes linjave tokësore dhe ajrore nga Italia, Gjermania, Zvicra dhe Franca
Abdixhiku pret në takim shefin e zyrës diplomatike belge
Abdixhiku pret në takim ambasadorin Kosnett
Abdixhiku pranon përkrahjen e ambasadës zvicerane
Abdixhiku pret në takim shefin e OSBE-së, Braathu
Abdixhiku priti në takim ambasadoren suedeze
Abdixhiku priti në takim Shefen e BE-së në Kosovë
Abdixhiku priti në takim përfaqësues të Bankës Botërore
Ministri Abdixhiku priti në takim ambasadoren e Kroacisë
ABDIXHIKU PRET NË TAKIM AMBASADOREN E FINLANDËS
Abdixhiku pret në takim përfaqësuesit e JICA-s
'Ministria e Zhvillimit Ekonomik financon shtrirjen e infrastrukturës dixhitale në zona të thella të Kosovës '
Rruga Besi – Podujevë, me dinamikë të përshpejtuar të punimeve
Ministri Abdixhiku pret në takim grupin e qytetarëve për mbrojtjen e Badovcit
URA E VETENRIKUT LËSHOHET PËR QARKULLIM ME FILLIMIN E MARSIT
'Ministri Shala u’a dorëzoi detyrën ministreve Hajdari e Bajrami'
'Lluka i dorëzon mandatin ministres Hajdari '
Lumir Abdixhiku pranon zyrtarisht detyrën e ministrit të Infrastrukturës dhe Ambientit
Ministri Matoshi para studentëve, kërkon angazhim të përbashkët për mjedisin
Komunikatë për Media
'Mbahet takimi për zhvillimin e sektorit të gazit në Kosovë'
'Japonia do të vazhdojë mbështetjen dhe kontributin ndaj Kosovës'
Fillon projekti për iniciativa rajonale për ndryshime klimatike dhe integrime evropiane
'Ministri Lluka hap konferencën “Sjellja e Përgjegjshme e Biznesit në Xehtari”'
'Ministri Lluka nënshkruan marrëveshjen për digjitalizimin e biznesit për kompanitë vendore'
'Tërmet në veri-lindje të Prizrenit'
'Ministri Shala prezantoi para biznesmenëve gjermanë mundësitë për të investuar në Kosovë'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë e bënë me laborator të teknologjisë Gjimnazin e Drenasit '
'Njoftim '
Ministri Matoshi nënshkruan Udhëzimet Administrative për Sistemin e Unifikuar të Adresave
Ministri Matoshi: Viti 2019, vit i sfidave dhe sukseseve në fushën e mjedisit
Ministri Matoshi përuron projektin e ndërtimit të fushave sportive në Kamenicë
Ministri Matoshi: Po investojmë në krijimin e hapësirave sportive, gjelberuese e ndriqim publik në Busavatë
Ministri Matoshi: Po zgjidhim problemin e ndotjes së mjedisit nga qeset e plastikes
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë, njofton opinionin publik se të vetmet të dhëna zyrtare mbi cilësinë e ajrit në Kosovë janë ato të prezantuara nga MMPH
'Mbahet takimi i Grupit Punues për hartimin e Planit për energji dhe klimë '
'Lluka ndan mirënjohje për kontributdhënësit në sektorin minerar'
'Universiteti i Minnesotas ndan çmim prestigjioz ministrit Valdrin Lluka'
'Kosova dhe Iowa me marrëveshje për edukim'
Ministri Matoshi në Prilep, realizon kërkesën e banorëve për rregullimin e lumit
Ministri Matoshi inspekton punimet në Ujëvarën e Mirushës
Matoshi: Po shpërblejmë aktivizimin e banorëve të Doberqanit në mbrojtjen e mjedisit
'Njoftim '
'Mbahet seminari dy ditor për Sigurinë Kibernetike në Kosovë'
Ministri Matoshi në Shkup: Reduktimi i ndotjes së ajrit sfidë për rajonin
'Ministri në detyrë Valdrin Lluka merr pjesë në Forumin për Ekonomi Kreative '
Ministri Matoshi nënshkruan 6 Udhëzime Administrative nga fusha e kadastrës dhe regjistrimit të pronës
Ministri Matoshi në Slloveni: Kosova të jetë përfituese e fondeve mjedisore
MMPH organizoi tryezë të rrumbullakët dhe shpalli fituesit nga konkursi i fotografisë për Ditën Botërore të Planifikimit të Qyteteve
Ministri Matoshi: Po financojmë ndërtimin e sheshit në Shtime
Matoshi: 400 mijë euro nga MMPH për ndërtimin e Parkut Memorial të UÇK-së në Jezerc
Ministri Matoshi viziton Bujanocin, përkrahë financiarisht në mbrojtjen e mjedisit
Njoftim mbi qëndrimet e MMPH-së lidhur me hidrocentralet në Kosovë
'Bizneseve u prezantohen mënyrat e përkrahjes nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
Seminar “Zhvillimi i Kapaciteteve për Kontrollin e Ndotjes së Ajrit në Republikën e Kosovës”
Sqarim rreth projektit të JICA-s “Zhvillimi i Kapaciteteve mbi Kontrollin e Ndotjes së Ajrit në Republikën e Kosovës”
Ministri Matoshi vazhdon përkrahjen për Gjilanin në mbrojtjen e mjedisit
Ministri Matoshi: Edhe 150 mijë euro përkrahje për Gjakovën
Matoshi: Po vazhdojmë përkrahjen për Vitinë edhe me 100 mijë euro
Në ditën ndërkombëtare të ecjes së lirë në natyrë MMPH apelon që ecja të jetë pjesë e agjendës ditore
'Lluka në Gjakovë: “Sektori energjetik gjenerues i mijëra vendeve të punës në 10 vitet e ardhshme”'
'Ministri Lluka nënshkruan marrëveshjen për zhvillimin e centralit me diell'
'Lluka: Franca partnere e rëndësishme në zhvillimin e Kosovës'
Në Prishtinë përmbyllen trajnimet për zyrtarët komunal për procedurat e trajtimit të ndërtimeve pa leje
'Takimi i Pestë i Grupit Punues për hartimin e PKEK 2021-2030'
Mbahet punëtoria e pestë për trajnimin e zyrtarëve komunal për procedurat e trajtimit të ndërtimeve pa leje
'Ministri Lluka: Minatorët duhet të kenë sigurim shëndetësor të përjetshëm'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë lansoi fondin prej 4 milionë euro për përkrahjen e ndërmarrjeve'
Zyrtarët komunal të rajonit të Prizrenit ngritën shqetësimet për çështjet pronësorë
'Lluka: Qytetarët nuk janë më konsumues, por burim i energjisë'
'Lluka: 700 mijë euro për laboratorin e gjeologjisë në Universitetin e Mitrovicës'
Lansohet fushata “Ec me ne”, apelohet për përdorim të transportit publik dhe biçikletave
Në Mitrovicë u mbajt punëtoria për trajnimin e zyrtarëve për procedurat e trajtimit të ndërtimeve pa leje
'Ministri Shala viziton disa kompani dhe institute në Gjermani, diskuton për mundësitë e bashkëpunimit​'
Mbahet punëtoria e dytë për trajnimin e zyrtarëve komunal për procedurat e trajtimit të ndërtimeve pa leje
Mbahet punëtoria e parë për trajnimin e zyrtarëve komunal për procedurat e trajtimit të ndërtimeve pa leje
'Shala: Të rinjtë nga Kosova mund të ofrojnë shërbime në fushën e teknologjisë për kompanitë gjermane'
'Muzafer Shala: Të rinjtë ndërmarrës janë heronj të gjeneratës së re'
'Lluka: Rritet kursimi i energjisë elektrike deri në 45%'
Lansohet kampanja “Legalizo Ndërtimin, mos e humb mundësinë”
'MZHE me fokus Zhvillimin e Teknologjisë Informative '
'Ministri Lluka vizitoi Minierën e Artanës'
'Lluka: Universiteti i Mitrovicës së shpejti me laborator gjeologjik'
'Ministrat Lluka e Ismaili vizitojnë QKUK-në, 5.5 milionë euro për masat e efiçiencës së energjisë në objektet publike'
'Ministria e Inovacionit do të investojë 200 mijë euro për hapjen e Qendrës Multifunksionale Inovative në Shtime '
'Nisin takimet për privatizimin e Telekomit'
'Ministri Lluka vizitoi të parin e Komunës së Skenderajt '
'Lluka: Prodhuesi vendor “Jaha Solar” model i suksesit në Kosovë '
Matoshi: Shpellën e Gadimes e gjetëm në gjendje të mjerueshme
Matoshi përuron projektin 400 mijë euro në Janjevë të Lipjanit
Ministri Matoshi: Maguren po e bëjmë me shëtitore dhe shtrat të rregulluar të lumit
Ministri Matoshi: Sllovia e ka mbështetjen e plotë të MMPH-së dhe komunës
'Ministri Lluka priti kreun e diplomacisë çeke në Kosovë Pavel Bilek '
'Shala: Ta shfrytëzojmë sektorin e teknologjisë për ta rritur punësimin'
Ministri Matoshi: E fituam betejën për ujin në Orllan
'Ministri Lluka takoi Gjeneralin e Forcave zvicerane '
'Shala: Së shpejti Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren, do të jetë në shërbim të të rinjëve inovatorë'
Ministri Matoshi vlerëson përkrahjen e Gjermanisë në fuqizimin e inspektoratit
Ministri Matoshi priti në takim udhëheqësen e re të UNDP-së në Kosovë
'Shala: Kosova mund të hap deri në 50 mijë vende pune në fushën e IT-së brenda 10 viteve'
Ministri Matoshi dhe kryetari Begaj nënshkruajnë memorandume për projekte mjedisore në Malishevë
Ministri Matoshi: Gjilanin po e bëjmë qytet të gjelbër
'Shala: Ekipeve inovative u duhen vegla dhe infrastrukturë për t’i transformuar idetë e tyre'
MINISTRI MATOSHI: PO INVESTOJMË EDHE 1.5 MILION EURO NË PEJË, GJAKOVË, GJILAN, RAHOVEC DHE SHTIME
Ministri Matoshi: Nga sot fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje
'Mbahet takimi i radhës i Grupit Punues për PKEK'
'Lluka: Kosova hapa konkret drejt transformimit dixhital rajonal'
Matoshi para deputetëve: MMPH po i disiplinon operatorët
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë shpall fituesit për “Start Up” biznese 2019'
Matoshi në Abu Dhabi: Kërkon përfshirjen e Kosovës në mekanizmat ndërkombëtar
'Certifikohen 112 gra në fushën e ndërmarrësisë dhe planeve të biznesit'
Ministri Matoshi, kërkon urgjentisht fillimin e hetimeve për rastin e paraqitur nga deputeti Zeka
Ministri Matoshi: Në Ferizaj po investojmë miliona euro në fushën e mjedisit
Ministri Matoshi: Bashkë po shënojmë hapa pozitiv në krijimin e një Kosove të gjelbert
'Ish-ministri Beqaj nuk ka pasur kurrfarë ndikimi në ndarjen e granteve'
'Shqyrtohen mundësitë e tejkalimit të mungesës së ujit në Gjilan'
'Në Fushë Kosovë Inaugurohet sistemi i ujit të pijshëm '
'Ministri Beqaj jep dorëheqje: Drejtësia do ta konfirmoj se akuza është e pa bazuar në fakte dhe argumente ligjore'
'Hapja e të dhënave ndihmë për biznese'
Ministri Matoshi: Harta Zonale dokumenti më i rëndësishëm për planifikim hapësinor
'Ministri Lluka pret në takim investitorin dhe miliarderin, Muhamed Al Barwani'
Ministri Matoshi priti në takim komandantin e KFOR-it, diskutuan për mbrojtjen e mjedisit
'Financial Times promovon Ballkanin Perëndimor'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë reagon për raportimet në media rreth punësimeve '
'Lansohet edicioni i dytë i Fondit të Inovacionit'
'Beqaj: Digjitalizimi i Kosovës ndër pritoritetet kryesore të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Nënshkruhet marrëveshja e parë e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Çeki '
Ministri Matoshi pranon një donacion nga projekti 4 milion dollarësh i Japonisë në Kosovë
'Takimi i Parë i Komisionit Koordinues Ndërinstitucional për Zhvillimin e Bashkëpunimit të One Stop Shop për Burimet e Ripërtëritshme të Energjisë'
'Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese'
'Inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj'
'Emerging Europe me sesion të veçantë për Kosovën'
'Mbahet takimi i radhës i grupit punues për tregun energjetik Kosovë-Shqipëri'
Në Ditën Botërore të Mjedisit, Matoshi apelon për kujdes ndaj mjedisit
Ministri Matoshi pret në takim delegacionin estonez, koordinohen për mbrojtjen e mjedisit
'Mbahet takimi i Grupit Koordinues Ndërinstitucional për monitorimin e zbatimit të Strategjisë së Energjisë'
'Lluka: Parku Inovacionit qendër e bashkëpunimit rajonal'
'Lluka: Së shpejti zgjidhja për drejtimin elektroenergjetik të Universitetit të Prishtinës'
Ministri Matoshi: Me 28 nëntor përurojmë projektin e lumit Mirusha në Gjilan
'Mbahet takimi i tretë i Grupit Punues për hartimin e PKEK 2021-2030'
Matoshi priti në takim përfaqësuesit e UN-HABITAT në Kosovë, diskutuan për planifikim hapësinor
'Lluka: Energjia e pastër do të jetë gjenerues kryesor i vendeve të punës'
Ministri Matoshi: Nga 28 Nëntori Pashtriku dhe Vërmica- zona të mbrojtura të Kosovës e Shqipërisë
Ministri Matoshi para studentëve ndërkombëtar: E ardhja jonë do të varet shumë nga trajtimi i mbeturinave
Dita Ndërkombetare e Biodiversitetit shënohet edhe në Malet e Sharrit
Matoshi në Plemetin: Kosova do të jetë ambientalisht mirë, kur Obiliqi të jetë mirë
Ministri Matoshi mbështet 4 komuna me projekte në vlerë rreth 1 milion euro
Ministri Matoshi takon ambasadorin austriak, koordinohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit
Ministri Matoshi prezantoi para qytetarëve projektin e hidro-sistemit “Kikë – Kremenatë” në Kamenicë
Ministri Matoshi: Krahas projekteve zhvillimore të mbrojmë mjedisin nga degradimi
'Ministri Lluka kërkon përkrahje nga Zvicra për sektorin energjetik'
'Ministri Lluka inauguron Odën Eknomike Kosovë Zvicër'
Ministri Matoshi: Po investojmë rreth 3 milion euro në Skenderaj, Istog, Viti dhe Deçan
Matoshi kërkon angazhim më të madh nga Kompanitë Regjionale të Mbeturinave
Ministri Matoshi dhe kryetari i Mamushës, Krasniç, diskutojnë për projekte mjedisore
'Lluka: Sektori minerar të hapet për investime të huaja'
Ministri Matoshi dhe ambasadori i Turqisë, Sakar dakordohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit
MMPH investon në Ranillug 100 mijë euro për parandalim të vërshimeve
'General Electric përzgjedhet Ofertuesi i Preferuar për kontratat EPC (Inxhiniering-Prokurim-Ndërtim) dhe LTM (Mirëmbajtje Afatgjatë) të Termocentralit ‘Kosova e Re’'
Ministri Matoshi dhe deputetët koordinohen për vizita të përbashkëta në teren
MMPH ndan 80 mijë euro për ndërtimin e ujësjellësit në Partesh
'Lluka: “Ekonomia digjitale ndërlidh shqiptarinë në mes vete”'
Matoshi bënë thirrje për mos ndezjen e gomave për 1 Maj
'Ministri Lluka stimulon pjesëmarrjen e vajzave në TIK'
'Mbahet takimi i radhës për hartimin e Planit Kombëtar për Energji dhe Klimë '
Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit për organizimin e Javës për Zhvillim të Qëndrueshëm në Kosovë
IUCN e mirëpret Kosovën si anëtare të tij të re
'Ministri Lluka fton bizneset të bëhen pjesë e politikbërjes '
MMPH dhe UN- HABITAT ndihmojnë komunat e Kosovës në hartimim e dokumenteve të planifikimit hapësinor
Matoshi: Kryeqyteti shumë shpejt me Hartë Zonale
Matoshi në Plemetin: Kosova do të jetë ambientalisht mirë, kur Obiliqi të jetë mirë
'Banka Botërore do të ndihmoj në financimin e energjisë së ripërtrishme në Kosovë '
'Lluka në SHBA kërkon përkrahje për fakultetin e elektros'
'Ministri Lluka takon Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-ve Mathew Palmer'
Matoshi: Nxënësit ambasadorë të mjedisit
MMPH-ja investon 60 mijë euro në Rahovec për parandalimin e vërshimeve
MMPH financon projektin për rehabilitimin e shtratit të lumit Klina
Matoshi : Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gjinie, gjuhe apo etnie
Matoshi: Me veprime konkrete po luftojmë ndotjen e ajrit
Matoshi: Kosova e pastër për të gjitha komunitetet
Ministri Matoshi: Bujanoci do të ketë mbështetjen e MMPH-së
Ministri Matoshi refuzon përfaqësimin e Kosovës në mënyrë të pabarabartë me shtetet tjera, në konferencën ministrore për Ballkanin Perëndimor
'Lluka nënshkruan marrëveshjen për uljen e çmimit të roaming-ut'
Matoshi njofton deputetët me veprimet e ministrisë ndaj hidrocentraleve dhe gurëthyesve
'Lluka shpalos problemet që Serbia po ja shkakton Kosovës'
'Së shpejti grupi punues për rimëkëmbjen e drejtimit të elektroenergjetikës në UP'
Ministri Matoshi në Stamboll: Mjedisi sfidë për rajonin
'Mbahet takimi i dytë i Grupit Punues për hartimin e Planit Kombëtar për Energji dhe Klimë 2021-2030'
Ministri Matoshi, u takua me zëvendësministrin turk të mjedisit dhe urbanizmit
Ministri Matoshi në Stamboll, hapi panairin më të madh të Euro-Azisë për teknologjinë mjedisore
'Besim Beqaj: Po synojmë që me punën tonë të krijojmë barazi gjinore dhe sociale'
Matoshi bënë thirrje për mbrojtjen dhe përdorimin racional të ujit
'Mbahet takimi i dytë i Ekipit Punues për Hartimin e Planit Kombëtar të Veprimit për EE '
Matoshi e Ahmeti koordinojnë projektet për Prishtinën
Matoshi: Të bëhet sa më shpejtë ndërrimi i filtrave në Kosovën B
Kosova dhe Suedia me Memorandum të bashkëpunimit në fushën e mjedisit
Matoshi e Brusa lansuan aplikacionin mobil për prezantimin e të dhënave mbi cilësinë e ajrit
'MZHE ndan 290 mijë euro për sektorin e arsimit në Gjakovë'
Ministri Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
'Kosova së bashku me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut prezantojnë projektin “Regional Research & Development Cloud”'
'Ministri Lluka fton bizneset nga Katari të investojnë në Kosovë'
'MZHE ndan 67 mijë euro për përmirësimin e ndriçimit publik'
Ministri Matoshi dhe ministrja Hoxha koordinohen për projektet e fondeve IPA
'Delegacioni i bizneseve amerikane vizitojnë ministrin Lluka'
'Investimet në Zhvillim të Digjitalizimit bashkuan në Prishtinë krerët e Inovacionit të Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë'
'Bizneset kanadeze të interesuara për sektorin minerar'
'Lluka në Kanada për të sjellë investitorë në sektorin minerar'
'Lanosohet Programi për Financimin e Bizneseve Fillestare “Start-up” nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'MZHE me projekte atraktive në fushën e teknologjisë'
'50 studentë të FIEK do të kryejnë punë praktike me pagesë në institucionet energjetike'
Matoshi e Lluka në Podgoricë, nënshkruajnë deklaratë të përbashkët me shtetet e Ballkanit Perëndimor
'Lluka inkurajon gratë të merren me sektorin e energjisë'
'Ministri Beqaj një nga të ftuarit kryesor në World Business Angels Forum'
'Delegacioni i lartë i Korporatës Sfidat e Mijëvjeçarit vizitojnë ministrin Lluka'
'Lluka ndanë mirënjohje për minatorët e Trepçës'
'Ministri Lluka kritik ndaj vendeve rajonale'
Matoshi në Gjilan, mbjell drunjë në prag të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës
'Besim Beqaj: Agjenda digjitale qëllim i vizitës në Shkup'
Ministria e Mjedisit dhe GIZ-i Gjerman me projekt 3 milion euro
MMPH dhe GIZ lansuan grantin 7 milionësh për menaxhimin e mbeturinave
'Rritet bashkëpunimi në sektorin energjetik mes Kosovës dhe Maqedonisë'
Ministri Matoshi: Po investojmë 1 milion euro në Lumin Sitnica në Lipjan
'Lluka: Komuna e Deçanit me ndriçim më të mirë publik'
'Ministri Lluka takohet me Ambasadorin e SHBA-ve Philip Kosnett '
'Lluka takon delegacionin e BERZH'
Shënohet dita ndërkombëtare e ligatinave
Mmph vlerëson prezantimin e veprave artistike të të rinjve në Evropë
Ministri Matoshi pret në takim zyrtarë të BB-së, flasin për projektet në fushën e ajrit
'Ministri Lluka: Ristrukturimi i Telekomit të Kosovës duhet të ndodhë'
'Mbahet takimi inaugurues i Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë'
Ministri Matoshi merr mbështetje nga Let’s Do It World, Kosova do të kryesoj për dy vite ditën botërore të pastrimit
'Besim Beqaj u prit nga Komisionerja e BE-se Mariya Gabriel'
Ministri Matoshi takon presidenten Estoneze, diskutojnë për bashkëpunim në fushën e mjedisit
'Telekomi i Kosovës drejt rimëkëmbjes'
'Ministri Beqaj pritet nga Presidentja e Republikës së Kroacisë, znj. Kolinda Grabar Kitarovic'
Matoshi merr përkrahje nga Koreja e Jugut në fushën e mjedisit
Mmph dhe Giz-i me projekt për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit dhe kënaçeve
'Besim Beqaj merr pjesë në forumin World Business Angels në Kroaci'
Në Pejë, ka filluar implementimi i monitorimit për projektin e adresave
'Sektori minerar fokus në Forumin Ekonomik mes Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe'
'Ministri Lluka pjesë e konferencës për Menaxhimin dhe Sfidat e Ndërmarrjeve Publike'
'Beqaj në Dubai: “Kosova të jetë një qendër rajonale për zhvillimin e ekonomisë dixhitale”'
Ministri Matoshi premtoi se shumë shpejt Kamenica do të bëhet me rezerva të mjaftueshme të ujit
'Besim Beqaj prezanton Kosovën në Dubai'
'Beqaj dhe Haradinaj: Do ta zhvillojmë Kosovën përmes investitorëve të rinj'
'Banka Shtetërore Japoneze viziton Kosovën për termocentralin “Kosova e Re”'
'Ministri Lluka viziton minatorët e Trepçës'
'Besim Beqaj: Kosova në vitin 2018 është bërë pjesë e Agjendës Digjitale të BE-së për Ballkanin Perëndimor'
'Përzgjidhet dizajni i pullës postare për “Dëshmorët e Gjakovës'
'Lluka takon organet përgjegjëse për sektorin energjetik të vendit'
'Ministri Lluka pritet nga Ministri për Ekonomi i Italisë, Giovanni Tria'
Përfundon aksioni “ta pastrojmë kosovën”, largohen 803 deponi ilegale mbeturinash
Ministri Matoshi merr çmim ndërkombëtar
'Thellohet bashkëpunimi ekonomik mes Kosovës dhe Japonisë'
'Ministri Lluka në Korenë Jugore dhe Japoni për Energji e Ujëra'
'Besim Beqaj: Kosova ka nevojë për komercializim të dijes dhe avancimeve teknologjike duke ndjekur shembullin e Sllovenisë '
'Mundësi bashkëpunimi në mes të Kosovës dhe Sllovenisë në fushën dixhitalizim të administratës dhe ekonomisë'
'Ministri Besim Beqaj në vizitë zyrtare në Slloveni'
Mmph-ja dhe Giz-I gjerman me gjashtë projekte për mjedisin
'Ministri Lluka në Slloveni për të rritur bashkëpunimin ekonomik'
Matoshi: aksioni “ta pastrojmë kosovën”, solli një sërë masash
'Zhvillohet takimi i parë i punës për hartimin e Planit Kombëtar për Energji dhe Klimë 2021-2030'
'Peja në vitin 2019 do të bëhet me Qendër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
Matoshi dhe ambasada gjermane, diskutojnë për impiante dhe kolektorë
'Tetë milionë euro donacion nga Zvicra për sektorin e ujrave'
'Lluka mbështet zhvillimin e Qendrës Trajnuese të KEK-ut, premton bursa për studentët'
Thellohet bashkëpunimi mes mmph-së dhe bankës botërore për çështjen e ujërave
'MIN inauguron Qendrën e Inovacionit në Universitetin e Prishtinës'
'Ministri Beqaj: Të rinjtë nuk janë vetëm liderët e së nesërmes. Ata janë liderët e së sotmes dhe së ardhmes'
'Lluka viziton Prekazin në prag të Festës së Flamurit '
'Ministri Besim Beqaj merr pjesë në Samitin e 9-të Bosforit në Stamboll'
'Ministri Lluka nënshkruan marrëveshjen për heqjen e roamingut me Shqipërinë'
'Ministri Lluka fton qytetarët të përzgjedhin pullën postare për Dëshmorët e Gjakovës'
'Lluka takohet me Ambasadorin Minxhozi'
'Besim Beqaj: Bashkëpunimi i ndërmarrësve nga diaspora dhe nga Kosova mund të shndërrohet në fuqi ekonomike'
'Ministri Lluka viziton qytetin e Gjilanit dhe Kamenicës'
'Ministria e Inovacionit me moton “Digital Kosovo” në Berlin'
'Lluka: Gjilani do të bëhet me matës digjital të ujit'
'Lansohet “Fondi i Inovacionit” financuar nga Ministria e Inovacionit dhe GIZ'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ ndajnë 12 bursa të plota në vlerë 100,000 dollarë'
'Besim Beqaj: Kosova ka potencial për zhvillim të ekonomisë dixhitale'
'Ministri Lluka: Investimi në kapitalin njerëzor dhe në krijimin e rezervuarëve natyrorë të ujit, jetik për të ardhmen '
'Lluka: Kosova dhe Greqia do të rrisin bashkëpunimin ekonomik'
'Lluka: Kosova synon të bëhet Qendër për Ekselencë Digjitale në regjion'
'Ministri Lluka: Komunat e mëdha do të kenë ngrohje qendrore 24 orë'
'Ministri Lluka nga Mali i Zi kërkon nga vendet e regjionit të bëjnë po aq sa Kosova në thellimin e bashkëpunimit ekonomik rajonal'
'Ministri Lluka pjesë e forumit të interkonektivitetit ndërmjet vendeve të Ballkanit'
'Lluka priti në takim Koordinatorin Përgjegjës të Qeverisë Gjermane, Peter Beyer'
'Ratifikohet në Kuvendin e Kosovës Marrëveshja me vlerë 2.4 milionë në mes të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ'
'Lluka prezanton para afaristëve nga diaspora sektorët me potencial për investime'
'Sektori i minierave në fokus të investitorëve kanadez'
'Takimi i Grupit Punues Qeveritar për projektin “Sistemi i Integruar Informativ për Zhvillim Ekonomik- SIZHEK”'
'Lluka: Krijimi i një platforme agrare do të ndikonte në rritje të eksportit'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të financojë projektin “Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Universitetin e Prishtinës”'
'Lluka: Prizreni do të jetë pjesë e projekteve zhvillimore'
'Valdrin Lluka: Programi për Ekonomi Dixhitale të Kosovës, sektor i rëndësishëm për zhvillimin e vendit'
'Besim Beqaj: Përkushtim i politikave strategjike të Qeverisë së Kosovës është riorientimi i ekonomisë drejtë ekonomisë digjitale'
'Ministri Lluka njoftoi komisioneren Mariya Gabriel për projektet e MZHE-së'
'Ministri Besim Beqaj: Konferenca “DIGITALKS” ka karakter ekonomik dhe vjen pas lansimit të Agjendës Digjitale për Ballkanin Perëndimor nga Komisioni Evropian'
'Punimet për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re” parashihen të fillojnë në pjesën e parë të vitit të ardhshëm '
'Lluka: Masat e eficiente të energjisë do të vazhdojnë edhe në institucione tjera në tërë Kosovën'
'Ministria e Zhvillimit Ekonomik me dhimbje pranoi lajmin për vdekjen e bashkëpunëtorit tonë të nderuar Ibrahim Rexhepi. Ibrahim Rexhepi përveç përvojës së tij profesionale në gazetari punoi edhe si Këshilltar i Lartë i ministrit Valdrin Lluka deri në ndarjen e tij fizike nga jeta. Kontributi i tij la gjurmë në komunitetin tonë, andaj ...
'Lluka uron me rastin e Ditës së Unifikimit të Gjermanisë, falënderon për mbështetjen'
'Ministri Lluka priti Ambasadorin e Japonisë Jo-rezident në Prishtinë, Kiyoshi Koinuma'
'Lluka: Ligji për Investimet Strategjike garanton investimet e huaja'
'Lluka paralajmëron rritjen e transparencës në marrjen e licencave për BRE '
'Kosova dhe Shqipëria kanë shumë mundësi bashkëpunimi në kuadër të Agjendës Digjitale'
' Lluka: Kosova e përkushtuar në zvogëlimin e konsumit të energjisë për 9% brenda vitit 2018'
'Ministri Beqaj: Kosova është duke bërë hapa konkret për zhvillimin e sektorit të inovacionit dhe teknologjisë'
'Lluka priti Bordin e Trepçës, flasin për përmirësimin e kushteve të minatorëve'
'Lluka vlerëson rritjen e të hyrave në Telekomin e Kosovës '
'Ministri Beqaj merr pjesë në Festivalin e Inovacionit në Tiranë'
'Ministri Lluka njofton parlamentarët austriakë me zhvillimet ekonomike në vend '
'Ministrat Lluka dhe Lekaj, marrin pjesë në funeralin e ish Sekretarit të OKB-se, Kofi Annan'
'Në DMEXCO 2018 po prezantohen kapacitetet e Kosovës në ekonominë digjitale'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë prezenton Republikën e Kosovës në panairin më të madh të ekonomisë digjitale dhe inovacionit DMEXCO 2018'
'Lluka kërkon projekte konkrete nga kompanitë e ujësjellësve që do të financohen nga BERZH '
'Lluka: Kosova në hap me shtetet e rajonit, e gatshme për bashkëpunim në infrastrukturë dhe telekomunikacion'
'Ministri Lluka takoi ambasadorin Delawie'
'Besim Beqaj: Qeveria e Kosovës e përkushtuar për zhvillim ekonomik të bazuar në ekonomi të dijes, inovaicion, hulumtim dhe zhvillim'
'Lluka mbështet zhvillimin e Qendrës Trajnuese të KEK-ut, premton bursa për studentët'
' Ministri Lluka kërkon mbështetje nga BE për Qendrën Kombëtare për Hulumtim dhe Zhvillim, nga Forumi Evropian Alpbach'
'Lluka priti Bordin e Trepçës, kërkon angazhim për përmirësimin e performancës'
'Pas zotimin të ministrit Valdrin Lluka për shtyrjen përpara të çështjes se gypave është aprovuar projekti “Zhvendosja e gypave të azbestit” për KRU “Gjakova” sh.a. '
' Synim kryesor i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është ndryshimi i konceptit ekomomik në Kosovë'
'Ministri Beqaj: Gjermania është donatori më i madh financiar në Kosovën e pasluftës '
'Lluka priti përfaqësuesit e ENTSO-E, flasin për implementimin e marrëveshjes së Brukselit për energji'
'Besim Beqaj: Fuqizimi ekonomik i grave prioritet i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Qeveria themelon Grupin teknik për vlerësimin e aseteve të ndërmarrjes ‘Trepça’'
'Ministri Besim Beqaj: Mbështetja e Gjermanisë vendimtare për Kosovën'
'Ministri Besim Beqaj: Digjitalizimi ndihmon prodhuesit vendorë në ngritjen e kapciteteve prodhuese '
'Valdrin Lluka po qëndron zyrtarisht në Varshavë si ministri i parë i Republikës së Kosovës që ka vizituar ndonjëherë Poloninë'
'Lluka premton përmirësim të kushteve të punës për minatorët e Artanës'
'Lluka: Kamenica pjesë e projekteve të energjisë, ujërave dhe ekonomisë digjitale'
'Lluka: Kosova lidere në rajon për projektin e autostradës digjitale '
'Kosova dhe Shqipëria diskutojnë përshpejtimin e hapave për heqjen e Roamingut'
'Lluka: Qeveria po e trajton me prioritet trajtimin e ujërave të zeza'
'Ministri Besim Beqaj priti në takim ambasadorin e Francës në Kosovë'
'Ministri Beqaj: Programi për financimin e NVM-ve dhe Start-upeve ka për qëllim përkrahjen e ideve inovative të të bërit biznes të bazuar në njohuri dhe shkathtësi të buta '
'Lluka priti një delegacion të ‘The Heritage Foundation’'
'Arrihet marrëveshje me grevistët e ‘Trepçës’, ndërpritet greva '
'Ministri Besim Beqaj raportoi para Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi'
'Ministri Beqaj takoi drejtorin e Bankës Botërore në Kosovë '
'Lluka dhe Caelenberg pajtohen për forcimin e dialogut social'
'Ministri Lluka priti në takim Kryetarin e Sindikatës së Postës së Kosovës, ndërpritet greva'
'Bordi i Bankës Botërore miratoi Projektin e Ekonomisë Digjitale të Kosovës (KODE) '
'Lluka: Vushtrria do të jetë pjesë e projekteve zhvillimore'
'Lluka: Paralajmëron formimin e një grupi ekspertësh për hetimin e kontratave të dëmshme '
'Lluka priti Ambasadorin e ri të Pakistanit jo-rezident në Kosovë, Muhammad Syrus Sajjad Qaz'
'Ministri Beqaj merr pjesë në lansimin e agjendës digjitale për Ballkanin Perëndimor nga Komisioni Evropian​'
'Në Gjakovë vihet gurthemeli i impiantit për trajtimin e ujërave të ndotura'
'Lluka paralajmëron aktivizimin e Bursës së Energjisë në fillim të vitit 2019'
'Projektligji për Efiçiencë të Energjisë, vendos synimet e Kosovës konform standardeve të BE-së'
'Ministri Lluka priti ambasadoren e Ganës, Salma Frances Mancell-Egalla, flasin për bashkëpunim ekonomik'
'Lluka: Së shpejti Fushë Kosova furnizim me ujë 24 orë'
'Ministri Beqaj: Prizreni do të bëhet qendër rajonale për inovacion '
'Zëvendësministri Beka fton investitorët Italian në Kosovë'
'Italianët të interesuar për investime në energji dhe riciklim të mbeturinave'
'Lluka priti Ambasadoren finlandeze Stjernvall, flasin për zhvillimin e TIK-ut'
'Ministri Beqaj në Bruksel: Qeveria e Republikës së Kosovës e përkushtuar për të ndjekur strategji konservatore të politikës makroekonomike, duke synuar nivelet e ulëta të deficitit buxhetor dhe borxhit publik'
'Krijimi i mjedisit të besueshëm online - parakusht i zhvillimit të ekonomisë dixhitale'
'Ministri Beqaj: Parku për Inovacion dhe Trajnime në Prizren do të jetë katalizator i zhvillimit ekonomik të vendit'
'Projektligjin për Efiçencë të Energjisë procedohet në Kuvendin e Kosovës'
'Ministri Beqaj: Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të përkrah financiarisht sektorin e vetëm që ka shënuar bilanc pozitiv tregtar'
'Ministri Lluka po merr pjesë në Samitin BE-Ballkani Perëndimor në Sofje'
'Të enjten ministri Beqaj lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi'
'Ministri Beqaj takoi ambasadoren e Finlandës në Kosovë'
'Lluka premton mbështetje për projektet konkrete të komunave të Ferizajt dhe Lipjanit'
'Ministri Beqaj në Ferizaj: Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj është fillim i ri për qytetin e Ferizajt dhe për Kosovën'
'Lluka: Strategjia e Energjisë adreson sfidat e sektorit në planin afatgjatë'
'Kompania Vermeer nga Iowa e interesuar për investime në Kosovë'
'Ministri Besim Beqaj: Detyrë parësore e Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është riorientimi i konceptit ekonomik të vendit'
'Lluka informon biznesmenët nga Pakistani dhe Kanada me mundësitë që ofron Kosova për investime'
'Industria e TIK të orientohet në promovimin e eksportit të shërbimeve'
'Besim Beqaj: Gjermani është donatori më i madh bilateral në Republikën e Kosovës '
'Ministri Beqaj: Rritja e punësimit dhe fuqizimi ekonomik i grave janë synime të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Ministri Beqaj dhe ambasadori i Luksemburgut u pajtuan për bashkëpunim në fushën e kompetencës profesionale dhe teknologjisë informative'
'Lluka fton investitorët nga Arabia Saudite të investojnë në sektorët si energjia, uji dhe minierat '
'Ministri Besim Beqaj: Ekonomia digjitale rruga e vetme për zhvillim ekonomik'
'TIK, faktor ndërlidhës i sektorëve ekonomikë, promotor i zhvillimit'
'Lluka: TIK, sektori me bilancin më pozitiv tregtar në vend, t’i jepet prioritet'
'Kanadezët të interesuar për investime në sektorin minerar të Kosovës'
'Ministri Lluka pritet në Departamentin e Shtetit dhe në Bankën Botërore, i garantohet mbështetje për projektet në fushën e energjisë'
'Ministri Beqaj: Projekti CETEP synon shfrytëzimin e potencialit të NVM-ve kosovare për tregjet ndërkombëtare dhe rritjen e punësimit'
'Besim Beqaj: Ekonomia digjitale është bërë faktori kyç për zhvillim e një vendi'
'Lluka takon Komisioneren Evropiane, Mariya Gabriel, kërkon mbështetje për agjendën dixhitale të Kosovës'
'Ministri Besim Beqaj do të marrë pjesë në Samitin Digjital që mbahet në Shkup të Maqedonisë'
'Lluka në Konferencën e Berlinit për Energji, ngre çështjen e bllokimit të interkoneksionit Kosovë - Shqipëri'
'Edhe 12 objekte publike bëhen me masa të efiçiencës së energjisë, investohen 2.3 milionë euro'
'Ministri Lluka mori pjesë në ‘Konferencën Vjetore të Investimeve’ në Emiratet e Bashkuara Arabe '
'Mbahet mbledhja e dytë e Këshillit Kombëtar për Inovacion dhe Ndërmarrësi'
'Besim Beqaj: Mendimi ekonomik në vendin tonë duhet të ndryshojë'
'Lluka u premton fshatrave të Prizrenit investime në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimit '
'Ministri Lluka vizitoi Fakutetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, u ofron bashkëpunim '
'Ministri Lluka vizitoi kompaninë Gjirafa, i ofron mbështetje sektorit të IT-së '
'Ministri Lluka priti ambasadorin e Çekisë, fokus investimet në fushën e energjisë '
'Ministri Beqaj takoi ministrin e Ekonimisë së Bullgarisë '
'Ministri Beqaj në Sofje: Kosova ka potencial për tu bërë qendër rajonale për inovacion'
'Lluka kërkon përgjegjësi nga operatorët e energjisë, shmangien e reduktimeve'
'KDP i TC “Kosova e Re” formalizoi kontratat komerciale'
'Kosova ka potencial njerëzor super kreativ'
'Ministri Beqaj: Investim i drejtpërdrejtë në sektorin privat do të ketë efekt pozitiv në rritjen e konkurrueshmërisë dhe produktivitetit'
'Lluka në Gjakovë për funksionalizimin e Aeroportit të Gjakovës'
'Ministri Beqaj: 10 milionë euro investime në sektorin privat, për nxitjen e zhvillimit ekonomik dhe rritjen e konkurrueshmërisë së Kosovës në rajon '
'Ndërtimi i TC “Kosova e Re” dhe rehabilitimi i TC “Kosova B”, i japin fund pasigurisë së furnizimit me energji'
'Tërmet 3.1 shkallë të Rihter 10 km veri-perëndim të Gjakovës'
'MZHE nuk ka emëruar për U.D. i Kryeshefit Ekzekutiv në NP Telekomi i Kosovës Sh.A. z.Nuredin Krasniqi'
'Ministri Beqaj në Paris: Potenciali më i madh për zhvillimin ekonomik të Kosovës është rinia'
'Ministri Beqaj takoi ambasadorin e Sllovenisë Bojan Bertoncelj'
'Sqarim rreth dorëheqjes së ish menaxherit të Trepçës '
'Ministri Besim Beqaj takoi përfaqësues të Odës Ekonomike Federale të Austrisë'
'Ministri Lluka mori pjesë në ‘Global Mentoring Walk Kosova’'
'Ministri Beqaj viziton Ferizajn, ia konfirmon Kryetarit Aliu fillimin e punimeve për hapjen e Qendrës së Inovacionit'
'Bashkëpunimi me media i rëndësishëm për promovim të inovacionit'
'Japonezët rikonfirmojnë mbeshtetjen në trajtimin e ujërave të zeza '
'Besim Beqaj: Përmirësimi i bilancit tregtar të Kosovës bëhet përmes eksportimit të shërbimeve që ofrojnë njerëzit e rinj që kanë ide'
'Ministri Lluka nënshkruan marrëveshje historike me Kanaden për rritjen e investimeve'
'Termet në Pejë dhe Istog'
'Ministri Lluka mori pjesë në Samitin Ndërkombëtar të Ministrave të Minierave, fton kompanitë kanadeze të investojnë në Kosovë'
'Bashkëpunimi Kosovë-Shqipëri do të sjellë zgjidhje të reja inovative dhe bashkim faktik të të rinjve'
'Prezantohen mundësitë për investime në Kosovë para bizneseve japoneze'
'Lluka e Pacolli takohen me homologët japonezë, Seko dhe Kono'
'Përdorimi i gjerë i rrjeteve sociale, burim financimi për kompani inovative të specializuara'
'Reforma në arsim burim i inovacionit dhe ideve inovative që duhet t’i mbështes shteti'
'Ministri Beqaj në Gjilan: Rritja ekonomike në Kosovë do të bazohet në ekonominë e dijes'
'Ministri Lluka pjesë e Samitit të Investimeve të Ballkanit Perëndimor në Londër'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të bëjë promovimin e inovacionit në shërbim të rritjes ekonomike'
'Besim Beqaj: Bashkëpunimi me donatorët do të rrisë fondin për përkrahje të inovacionieve'
'Lluka: Krijimi i vendeve të punës patriotizmi më i madh'
'Ministria për Inovacion do të kujdeset që t’i shumëfishojë rrëfimet e suksesit që dalin nga Kosova'
'Ministri Beqaj: Kosova vend atraktiv dhe me potencial për investitorët e huaj'
'Besim Beqaj: Pasuria më e madhe e Kosovës janë të rinjtë dhe të rejat'
'Ministri Lluka mbështet projektet në Pejë dhe në Istog'
'Ministri Beqaj: Autostrada që lidh Maqedoninë me Kosovën do të rrisë bashkëpunimin ekonomik në mes të dy vendeve'
'Ministri Beqaj: Kosova duhet ta ndërtojë identitetin ekonomik të saj'
'Lluka premton më shumë investime në sektorin e ujit'
'Kosova dhe Shqipëria takohen për themelimin e tregut të përbashkët të energjisë '
'Besim Beqaj: Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe Banka Botërore do të zhvillojnë programe të përbashkëta për fuqizimin e të rinjve dhe grave '
'Ministri Beqaj takoi kongresmenë amerikanë dhe Presidentin e Asamblesë së NATO-s'
'Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe “James Madison University”'
'Sektori minerar i një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik'
'Beqaj: Rinia jonë me kapacitetet e saj do të jetë baza kryesore e përfaqësimit jashtë vendit'
'Ministri Besim Beqaj javën e ardhshme do të qëndrojë në SHBA ku do të marrë pjesë në Lutjet e Mëngjesit, do të takojë përfaqësues të Departamentit të Shtetit'
'Besim Beqaj: Qendra e parë e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të funksionalizohet në bashkëpunim me Universitetin'
'Banka Botërore do të jetë partner strategjik i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në ndërtimin e kapaciteteve për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik'
'Lluka: 2018-ta, vit i energjisë së gjelbër'
'Kuvendi i Kosovës miratoi Strategjinë e Energjisë 2017-2026'
'Besim Beqaj: Të rinjtë janë fuqia më e madhe konkurruese e Kosovës'
'Ministri Beqaj: Teknologjia digjitale dhe inteligjenca artificiale po transformojnë jetën tonë të përditshme dhe ekonominë'
'Haradinaj: S’ka krizë energjetike, çmimi i energjisë nuk do të rritet'
'Besim Beqaj: Shkathtësitë e të rinjve promotor i zhvillimit të ekonomisë digjitale të Kosovës'
'Gërxhaliu: Stabiliteti politik parakusht i implementimit të këtij projekti strategjik'
'MZHE publikon kontratat komerciale për TC “Kosova e Re”'
'Ministri Beqaj zotohet se prodhuesit vendorë do të përkrahen edhe në aspektin ligjor'
'Ministri Beqaj takoi z. Brian Martalus, Drejtor i Zyrës për Zhvillim Ekonomik në USAID'
' Ministri Beqaj: Kosovës i duhen ndërmarrës që nuk prodhojnë vetëm për tregun e brendshëm'
'Lluka: Qendra Multifunksinale në Mitrovicë mundësi punësimi '
' Ministri Beqaj: Vizioni ynë është që Kosova të jetë qendër rajonale e ekonomisë digjitale '
'Ministrai e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të mbajë Konferencë për media'
'Kosova pranohet në Eurovizionin për Startups'
'Zëvendësministri Zariqi po merr pjesë në Samitin ENIPE 2018'
'Ministri Beqaj ka vizituar kompaninë “Jaha Solar”'
'Tërmet në Mal të Zi, lëkundjet ndihen edhe në Kosovë'
'Ministri Lluka viziton Mitrovicën, u jep mbështetje projekteve në këtë komunë'
'Lluka prezanton të arriturat e MZHE-së dhe prioritetet për vitin 2018'
'Ministri Beqaj: Në Ferizaj do të themelohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Ministri Lluka konfirmon se nuk do te ketë kolaps energjetik'
'Lluka vlerëson performancën pozitive të NH “Iber-Lepenc”'
'Lluka: TC Kosova e Re sjell pavarësi energjetike dhe zhvillim ekonomik'
'Nënshkruhen Marrëveshjet për termocentralin “Kosova e Re”'
'Ministri Beqaj: Do të mbështeten bizneset kosovare në rritjen e kapaciteteve dhe produktivitetit'
'Këshilli i 15-të Ministror vendos për vizionin për politikat për klimë dhe energji post-2020 në Komunitetin e Energjisë '
'Funksionalizimi i tregut rajonal e rrit sigurinë e energjisë'
'Ministri Beqaj po merr pjesë në Konferencën Ministrore në Paris, organizuar nga Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik'
'Arrihet marrëveshja për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”'
'Kosova nikoqire e takimit të Këshillit të XV Ministror të Komunitetit të Energjisë'
'Lluka: Investimet në TIK prioritet, kompani të huaja të interesuara për resurset tona'
'Besim Beqaj: Sfidë themelore për ekonomitë e këtij shekulli është nxitja e inovacioneve'
'Këshilli Kombëtar për Inovacion dhe Ndërmarrësi mbajti takimin e parë konstituiv'
'Lluka: Aeroporti i Gjakovës një potencial i jashtëzakonshëm që duhet aktivizuar '
'Ministri Lluka u prit nga homologia Bullgare, Temenuzhka Petkova'
'Mitsubishi Hitachi Power Systems i interesuar për TC ‘Kosova e Re’'
'Ministri Beqaj takoi përfaqsuesit e Bankës Botërore'
'Lluka: Rinia potenciali kryesor i zhvillimit ekonomik të vendit '
'Lluka: Prioritet, ndërtimi i TC ‘Kosova e Re’ me kosto sa më të ultë '
'Ministri Lluka mori pjesë në Konferencën “Dita e Dialogut të Diasporës” në Këln'
'SHGJK prezantoi projektin e përpilimit të Hartës Gejologjike të Kosovës '
'Lluka: Fondi për Efiçiencë të Energjisë gati në mesin e vitit 2018'
'Lluka: Biznesi duhet të ketë tarifa më të favorshme të energjisë'
'Ministri Lluka njofton përfaqësuesit tajvanez me mundësitë investive që ofron Kosova '
'Ministri Lluka takoi Ambasadorin Japonez Koinuma, flasin për projektet në energji'
'Ministri Lluka vizitoi KEK-un, njihet së afërmi me punën dhe sfidat'
'Investitorët izraelit projekte konkrete në fushën ekonomike '
'Minierat fushë me interes për investime të huaja '
'Ministri Lluka priti investitorët gjermanë, flasin për investime në energji dhe miniera '
'Investitorët italianë të interesuar për investime në Kosovë'
'Ministri Lluka mori pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës'
'Lluka: Së shpejti licenca për energji solare '
'Të gjitha kryeqendrat e Kosovës do të kenë impiante të ujërave të zeza'
'Lluka: Të fokusohemi te investimet e huaja në sektorin e prodhimit'
'Tregu i përbashkët energjetik fokus i takimit Lluka – Minxhozi '
'Lluka: Sektori i teknologjisë informative e ardhmja e zhvillimit ekonomik'
'Ministri Lluka angazhohet për zgjidhje të qëndrueshme për ndërmarrjet publike'
'Ndërpritet greva minatorëve të Trepçës, MZHE zotohet të përmbush kërkesat e tyre '
'Lluka vizitoi Jaha Solar, premton masa mbështetëse për prodhuesit vendorë'
'Lluka: Sektori i energjisë parakusht për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik'
'Lluka: Gjermania partner strategjik në zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'KFW mbështetëse e projekteve energjetike dhe ujërave '
'Lluka takon drejtuesit e Bankës Botërore në Uashington, flasin për projekte konkrete'
'Lluka takohet me Matthew Palmer të Departamentit të Shtetit Amerikan'
'Ambasadori zviceran njoftohet me orientimet e MZHE-së'
'Lluka: Strategjia e Energjisë udhërrëfyes i politikave dhjetëvjeçare për sektorin e energjisë'
'Ministri Lluka njofton FMN-në me prioritetet e MZHE-së'
'Banka Evropiane e Investimeve mbështet projektet në sektorin e energjisë'
'Ministrat Lluka e Gjiknuri diskutojnë hapat e krijimit të Tregut të përbashkët energjetik '
'Hungaria mbështet Kosovën me projekte konkrete '
'Lluka e Apostolova diskutojnë zhvillimet ekonomike në vend'
'Ndihmat sociale përmes Postës së Kosovës '
'Britania e Madhe rikonfirmon mbështetjen në zhvillimin ekonomik të Kosovës '
'Ministrat Lluka dhe Lekaj inaugurojnë vagonët e rinj të “Trainkos”'
'Kosova nënshkruese e Memorandumit për gaz, energji dhe efiçiencë të energjisë '
'Austria partner strategjik në zhvillimin ekonomik të vendit '
'Banka Botërore vazhdon mbështetjen e projekteve të energjisë në Kosovë'
'Biznesi vendor shtyllë e zhvillimit ekonomik të vendit'
'Italianët e interesuar për investime në energjinë e ripërtëritshme'
'MCC do të financojë projekte në fushën e efiçiencës së energjisë'
'MZHE synon krijimin e një klime të favorshme për zhvillimin e biznesit vendor'
'Norvegjia rikonfirmon vazhdimin e mbështetjes për Kosovën '
'UNDP mbështet zhvillimin e qëndrueshëm të Kosovës'
'Turqia do të vazhdojë të mbështesë zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'Ministri Lluka dhe kryetari Bahtiri diskutojnë problemet në Trepçë dhe KRU Mitrovica'
'FMN rikonfirmon mbështetjen për projektet zhvillimore në Kosovë '
'Ministri Lluka takon Drejtorin Ekzekutiv të OEAK, Arian Zeka, diskutohen zhvillimet ekonomike në vend '
'Ministri Lluka informon Ambasadorin e Francës me prioritetet e MZHE-së '
'Stavileci i dorëzoi detyrën ministrit të ri të MZHE-së, Valdrin Lluka'
'Memorandum bashkëpunimi për gazin natyror '
'TIK, sektori më premtues për rritjen ekonomike dhe qasjen e femrës në tregun e punës'
'Përfshirja e grave në biznes i jep impuls pozitiv zhvillimit ekonomik të vendit'
'Kosova nis hapat drejt anëtarësimit në EITI '
'Stavileci: Kosova e vendosur të vazhdojë rrugën integruese'
'Stavileci: Kosova siguron stabilitet energjetik me Strategjinë e re dhe liberalizimin e tregut '
Ministri Ferat Shala nënshkroi vendimin për regjistrin dhe regjistrimin e zotëruesit të mbeturinave-tregtarit dhe ndërmjetësit për mbeturina jo të rrezikshme
'Zogaj Gashi Kosova në rrugë të mirë me shërbimet online '
'ESAN paralajmëron miliona investime dhe mbi 1 mijë vende të reja pune'
'Kompania e njohur ESAN planifikon të investojë në sektorin minerar të Kosovës'
'Edhe një hap në integrimin e tregut energjetik mes Kosovës dhe Shqipërisë '
'Stavileci: Banka Botërore mbështet planet e Qeverisë për sektorin e energjisë'
'Drejtorët ekzekutivë të Bankës Botërore mbështetje të plotë për sektorin e energjisë në Kosovë'
'BERZH rikonfirmon mbështetjen për projektet ekonomike'
'Stavileci paralajmëron fizibilitetin për ngrohjen qendrore të Drenasit'
'KOCAF adresë e qëlluar për investitorë frankofonë në Kosovë'
'Përfshirja e grave në tregun e punës kërkon ide të guximshme'
'Oda Federale Ekonomike e Austrisë mbështet zhvillimin e TIK në Kosovë '
'Energjia, Minierat dhe TIK sektorë potencialë për investime austriake'
'Stavileci: 2017 zgjidh problemin e energjisë, TIK e ardhmja e ekonomisë tonë'
'Finalizohet projekti më i madh në sektorin e ujërave, Prishtina furnizim me ujë 24 orë '
'Zëvendësministrja e Zhvillimit Ekonomik, Besa Zogaj - Gashi, ka pritur sot në takim studentët bursistë të Fondacionit “Konrad –Adenauer”'
'Stavileci: Hapja e tregut të energjisë rrit sigurinë dhe balancon çmimin'
'WOW shtrihet edhe në komunat Podujevë e Mitrovicë'
'Stavileci: Për 40% të popullatës po garantohet furnizimi afatgjatë me ujë'
'Energjia dhe minierat mundësi unike për investitorët e huaj'
'Stavileci paralajmëron qendra të ekonomisë kreative në bashkëpunim me Microsoft'
'Stavileci: Këtë vit hapa konkret për zhvillimin e Trepçës'
'Stavileci merr mbështetje të plotë nga GP i PDK-së për TC 'Kosova e Re''
'Stavileci: 2017, vit i TC “Kosova e Re”, në prill tenderi për ndërtim'
'Diplomon gjenerata e dytë e WOW, lansohet faza e tretë e projektit'
' MZHE e bën me ngrohje qendrore shkollën ‘Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës'
'Stavileci prezanton të arriturat dhe sfidat në sektorin e energjisë para KPSA-së dhe KSA-së'
'Parku teknologjik do t’i japë shtytje zhvillimit të TIK'
'MZHE me platformë online për përcjelljen e zbatimit të planeve të EE'
'Stavileci priti një grup studentësh të Universitetit ‘Haxhi Zeka’, diskutojnë aktualitetin ekonomik'
'Stacioni pompues “Mirëdita” i KRU Prishtina bëhet me pajisje të reja të klorifikimit të ujit '
'Projekti “Gratë në punë online “WOW“ shtrihet në Gjilan dhe Prishtinë'
'Stavileci shpalos objektivat për 2017, premton përshpejtim të ritmit të zhvillimit'
'150 gra në Kosovë u trajnuan në kuadër të pilot projektit të Bankës Botërore për punë në internet, planifikohet faza e re me partnerët vendorë'
Raporti për cilësinë e ajrit për periudhën nëntor – dhjetor 2016 dhe janar 2017
'Koci: Italia partnere në mbrojtjen e ambientit '
'Pilot projekti “ Gratë në TIK” edhe në nivel rajoni '
'Diskutohet Udhëzimi Administrativ për themelimin e One-Stop-Shop për BRE'
'Stavileci: Ekonomia e dijes garantuese e zhvillimit ekonomik '
'Stavileci: Kapitali njerëzor dhe inovacioni, promotorë të ekonomisë në të ardhmen'
'Sindikalistët vlerësojnë kontributin e ministrit Stavileci për Ligjin për Trepçën'
'Stavileci vlerëson kontributin e punëtorëve të KEK-ut për të mbajtur stabil prodhimin e energjisë'
Plani I masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe gjendjes së mjedisit në kosovë
'Stavileci: Fabrika e ujit në Shkabaj projekti më i rëndësishëm në sektorin e ujërave'
'Stavileci: Diplomacia ekonomike mundësi për tërheqjen e investimeve të huaja'
'Stavileci: Qeveria mbështet nismat private për investime në BRE'
'Zogaj- Gashi: Gruaja në vendimmarrje pasqyrim i identitetit të Republikës së Kosovës '
'Kosova dhe Shqipëria konkretizojnë bashkëpunimin në fushën e gjeologjisë'
'Mjedisi mbështetës për gratë fillestare në biznes në veri dhe jug të Mitrovicës'
'Stavileci: Gruaja arkitekte e zhvillimeve pozitive në vend '
'Stavileci: Bizneset e Kosovës po prosperojnë, produktet vendore edhe në tregun evropian'
'Stavileci: Kosova ka nevojë për kuadro të përgatitura në sektorin e energjisë'
'Zogaj –Gashi: Produktet e Kosovës të eksportohen në tregun ndërkombëtar '
'Diskutohet Plani i veprimit për pjesëmarrjen e Kosovës në Bursën Shqiptare të Energjisë'
'Qeveria partner në reformimin dhe avancimin e sektorit të ujërave '
'Stavileci prezanton në Londër mundësitë për investime në energji, miniera dhe TIK'
'Ministri Stavileci raporton të arriturat dhe sfidat para Komisionit Parlamentar '
'WOW platformë e suksesshme e punësimit të grave në TIK'
'Qeveria kërkon më shumë përgjegjësi nga drejtuesit e Ndërmarrjeve Publike'
'Studimi i Fizibilitetit për TC Kosova B në fillim të vitit të ardhshëm'
'Stavileci: Sektori i Teknologjisë së Informacionit prioritet i Qeverisë'
'Stavileci: MZHE po përmbush me sukses obligimet që dalin nga MSA'
'Zogaj - Gashi: Teknologjia Informative promotor i zhvillimit ekonomik '
'Stavileci: Ligji i ka hapur portën Trepçës për zhvillim dhe investime'
'Transformimi digjital i ekonomisë nxitës i zhvillimit të qëndrueshëm '
'Gruaja duhet të jetë faktor në secilin proces kyç dhe vendimmarrje'
'Pesë fshatra të Komunës së Vitisë bëhen me rrjet të ujësjellësit'
'Zbatimi i masave të efiçiencës përfshin edhe shkollën në Irzniq të Deçanit '
U.D ministri I mmph-së Ferat Shala priti në takim ambasadorin e Francës në Kosovë z. Didier Chabert
'Funksionalizimi i OSS për BRE në vitin e ardhshëm'
'Kosova merr Presidencën në kuadër të Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë për 2017'
'‘Tempus’ adreson nevojat e tregut të energjisë'
'Komisioni parlamentar mbështet ligjin për Trepçën, kundër vetëm Lista Serbe'
'Zëvendësministrja Zogaj-Gashi vizitoi Podgoricën, takoi homologen Strugar'
'Stavileci: ‘Trepça’ Shoqëri Aksionare me 80% të aksioneve në pronësi të Qeverisë'
'Draft-Strategjia e Energjisë 2016-2025 diskutohet me palë të interesit'
'Gashi: Projekti Gratë në Punë Online tregues suksesi'
'Nis faza e dytë e pilot projektit Gratë në Punë Online – WoW ne Prishtinë'
'Strategjia e Energjisë 2016-2025, adreson sfidat aktuale dhe përcakton vizionin për të ardhmen'
'Kosova njihet me përvojën evropiane për zhvillimin e BRE-ve'
'SHBA mbështet fuqishëm modernizimin e sektorit të energjisë në Kosovë '
'Kosova dhe Kroacia bashkëpunim të ngushtë në fushën e gjeologjisë'
'TIK bosht i zhvillimit të gjithmbarshëm ekonomik'
'TIK bosht i zhvillimit të gjithmbarshëm ekonomik'
'Promovohet printeri 3D, Made in Kosova'
'Roli i KOSTT në stabilitetin e sistemit elektroenergjetik i pazëvendësueshëm'
'Stavileci: E-Qeverisja domosdoshmëri e kohës dhe promotor i zhvillimit ekonomik'
' Qeveria mbështet zhvillimin e kompanive të sektorit minerar'
'Stavileci: Strategjia Afatgjate e Energjisë e gatshme'
'Stavileci prezanton të arriturat e ekonomisë dhe energjisë në Samitin e Parisit'
'Stavileci: TIK e ardhmja e rinisë dhe ekonomisë kosovare'
'Stavileci prezanton projektet strategjike para diplomatëve të huaj'
'Qeveria e përkushtuar ta fuqizojë sektorin minerar'
' Finalizohet ‘autostrada’ energjetike Shqipëri-Kosovë, hap drejt tregut të përbashkët'
'Strategjia e Teknologjisë Informative hapërim drejt ekonomisë dixhitale'
'Ekonomia dixhitale e vendos Kosovën në konkurrencën globale'
'Banka Botërore përkrahë Programin e Ekonomisë Digjitale në Kosovë (KODE)'
'Mitsubishi - Hitachi i interesuar për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”'
'Së shpejti Forumi Ekonomik bilateral Kosovë-Mali i Zi'
'Zëvendësministrja Zogaj-Gashi vizitoi Greqinë, diskutohet bashkëpunimi ekonomik '
'Investitorët italianë të interesuar për bashkëfinancime me bizneset kosovare'
'Stavileci e Gjiknuri nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi për ndërtimin e kapaciteteve të reja gjeneruese'
'Modeli korean i TIK-ut për zhvillimin e ekonomisë kosovare'
'Kosova e Shqipëria të intensifikojnë bashkëpunimin edhe në TIK'
'Kompani të njohura koreane së shpejti në Kosovë'
'Zogaj-Gashi: Këmbimi i përvojave inkurajon bashkëpunimin ekonomik bilateral'
'Komuna e Vushtrrisë bëhet me fabrikë të ujit, premtohen investime në rrjet'
'MZHE me masa stimuluese për investime në BRE'
'TC Kosova e Re me benefite socio-ekonomike e mjedisore'
'Stavileci: MZHE mbështet projektet që përmirësojnë jetën e qytetarëve'
'Ekonomia e gjelbër nxit zhvillimin dhe mbron mjedisin'
'Kosova dhe Shqipëria me projekte të reja të përbashkëta në fushën e energjisë'
'Ministri Stavileci vazhdon përkrahjen për fushën e TIK-ut '
'Stavileci: Komponenti ekologjik duhet të jetë kriter primar i çdo projekti publik '
'Kosova dhe Shqipëria kanë intensifikuar aktivitetet për tregun e përbashkët të energjisë'
'Ministri Stavileci ju ofron partneritet studentëve që studiojnë në fushën e TIK-ut'
'Plani Zhvillimor i Rrjetit të Shpërndarjes konform marrëveshjes dhe nevojave të qytetarëve '
'Ministri Stavileci informon bizneset për projektet energjetike'
'Zëvendësministrja Besa Zogaj - Gashi mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare në Bullgari'
'Ministri Stavileci konfirmon mbështetje për transportin hekurudhor'
'Stavileci: Bujqësia dhe IT me potencialin më të madh për rritjen e punësimit'
'TIK-u mund të ndryshojë ritmin e zhvillimit ekonomik'
'Stavileci: Digjitalizimi i shërbimeve të Postës, hap drejt ekonomisë digjitale'
'Bashkëpunimi Kosovë-Maqedoni duhet të ngritet në një nivel më të lartë'
'Stavileci: TIK-u, sektori me potencialin më të madh zhvillimor'
'Ndërtimi i TC Kosova e Re mund të nis brenda një viti'
'TIK mundësi për zhvillim ekonomik dhe gjithëpërfshirje'
'BERZH rikonfirmon mbështetjen për Kosovën '
'Gatishmëri e shtetit grek për bashkëpunim të ngushtë ekonomik me Republikën e Kosovës'
'Zogaj- Gashi priti kreun e Zyrës për Ballkanin për Asistencë Emil Vasilev'
'Furnizohen me ujë të pijshëm tri fshatra në veri të Mitrovicës '
'Thellohet bashkëpunimi minerar në mes Kosovës dhe Shqipërisë '
'Gratë të orientohen drejt sektorit të energjisë '
'Kosova dhe Shqipëria synojnë projekte të përbashkëta gjeneruese të energjisë'
'Zogaj-Gashi: Arsimi cilësor dhe gjithëpërfshirja kusht për zhvillim të qëndrueshëm'
'Zogaj - Gashi: Gratë rol të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të vendit'
'Stavileci merr pjesë në konferencën globale të sektorit minerar në Kanada'
'Siguria e furnizimit me energji parakusht për zhvillim ekonomik'
'Nis Pilot projekti Gratë në Punë Online (WoW) me 63 përfituese në Lipjan'
'Mbahet punëtori për aftësitë për punësim në ekonominë digjitale'
'Nis zbatimi i Strategjisë së Kosovës për Teknologji Informative'
'Stavileci: Së shpejti edhe Strategjia për mbrojtjen kibernetike'
'Marrëveshja për TC Kosova e Re, suksesi më i madh i vitit 2015'
Zëvendësministri i mmplh slagjan nikolqeviq me delegacionin e tij vizitoi komunën e zveqanit
'Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Investitorit amerikan Contour Global'
'Stavileci: Interkoneksioni 400kV Kosovë-Shqipëri, projekt me rëndësi rajonale'
'Efiçienca e Energjisë ul koston dhe nxit zhvillimin ekonomik'
'TIK sektor strategjik për zhvillim të qëndrueshëm'
'KKZHE aprovoi Koncept Dokumentin për themelimin e OSS për BRE'
' TC Kosova e Re iu prezantohet kompanive me renome botërore'
Zëvendësministri nikolçeviq vizitoi ranillugun dhe parteshin
'Projekti WOW prezantohet në Komunën e Gjakovës'
'Zëvendësministrja Besa Gashi – Zogaj vizitoi kryetarin e Lipjanit'
'Ministri Stavileci prezanton Projektin TC “Kosova e Re”, para Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri'
'Inaugurohet Hidrocentrali “Brodi 2” në Dragash '
'Së shpejti marrëveshje mes Kosovës dhe Shqipërisë për shërbime ndihmëse /rregullim sekondar'
'Nis projekti më i madh në vend, TC "Kosova e Re",1 miliard investime, mijëra vende pune'
'SHGJK monitoron daljen e gazit natyror në fshatin Torinë'
'MZHE arrin marrëveshje me Contour Global'
'Fuqizimi i gruas ndërmarrëse investim në zhvillim të qëndrueshëm'
'Shqyrtohen praktikat më të mira për One Stop Shop për BRE '
'Uji garantues i zhvillimit të qëndrueshëm'
'Stavileci: Kosova ka potencial për tu bërë qendër e eksportit të shërbimeve të TIK'
'Ministri Stavileci panelisti i parë nga Ballkani në samitin më të madh në botë për teknologjinë informative'
' “Gratë në TIK”, pjesë e zhvillimit të ekonomisë digjitale'
'Diversifikimi i burimeve të energjisë prioritet i MZHE-së'
'Stavileci në Takimin Ministror të TKE-së në Tiranë'
'Kosova po hapëron sigurt drejt tregut evropian të energjisë'
'Nisin përgatitjen për themelimin e “One Stop Shop” për BRE'
Mmph publikon regjistrin shtetëror të kompletuar të ndërtimeve pa leje
'Interkoneksioni 400 kV Kosovë-Shqipëri, projekt me rëndësi rajonale'
'Themelimi i KOSTT si zonë/bllok kontrollues i pavarur në kuadër të Zonës Sinkrone të Evropës Kontinentale'
'Delawie: SHBA mbështet zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'MZHE: Balancimi i SEE në përputhje me kriteret e ENTSO-E'
'Fillon procesi përgatitor për themelimin e KOSTT si zonë/bllok kontrollues i pavarur në kuadër të Zonës Sinkrone të Evropës Kontinentale'
'Zv.Ministri Koci mori pjesë në takimin e Nivelit të lartë të CESEC për gazin'
'Ministri Stavileci po merr pjesë në Takimin Ministror të TKE-së në Vjenë'
'Expoforumi: Kosova e Shqipëria diskutojnë projektet e përbashkëta strategjike'
'Kosova vend i sigurt për investimet e jashtme'
'Siguria kibernetike e domosdoshme për zhvillimin e teknologjisë informative'
'Stavileci premton mbështetje për përmirësimin e mjedisit binesor'
'Qeveria e përkushtuar për avancimin e infrastrukturës brezgjerë'
'31 milionë dollarë për rritjen e Efiçiencës së Energjisë dhe Energji të Ripërtëritshme'
'Kosova së shpejti me Strategji Kombëtare për Zhvillim'
'Kosova dhe Gjermania synojnë formalizimin e bashkëpunimit në shërbimet gjeologjike '
'Banka Botërore mbështet projektet e energjisë në Kosovë'
'Mbledhësit informal të inkuadrohen në sistemin e menaxhimit të mbeturinave '
Ministri Agani I bashkohet festës së fëmijëve
'Kosova vend potencial për hulumtime gjeologjike dhe përpunim të mineraleve'
' MZH lanson fondin për Teknologjinë e Informacionit dhe Inovacionit'
'Stavileci prezanton Kosovën në Konferencën e ICTA-së në Stamboll'
'Institucionet mbështesin zhvillimin ekonomik përmes TIK dhe Inovacionit'
'Stavileci: Teknologjia informative shtyllë e rëndësishme e zhvillimit ekonomik'
'USAID mbështet projektet energjetike në Kosovë'
'Stavileci prezanton vizionin e zhvillimit ekonomik para biznesit të diasporës '
'Synim i Qeverisë, energji stabile dhe të pastër '
'Qeveria mbështet modernizimin e infrastrukturës energjetike'
Kosova nënshkruese e deklaratës ministrore të forumit të 7 botëror të ujërave 2015
'Stavileci: Ndërtimi i TC “Kosova e Re” nuk ka alternativë'
'Fokus i MZHE-së, furnizimi stabil me energji dhe mjedisi i pastër'
'Ekonomia e Kosovës duhet të bazohet në dije'
'Stavileci: Qeveria i ka definuar prioritetet në fushën e energjisë'
'Qeveria synon fonde të veçanta për EE dhe BRE '
Ministri Agani njoftohet për së afërmi me gjendjen e krijuar pas vërshimeve në rajonin e Vitisë
Sfidës së ndryshimeve klimatike I bashkohet edhe Kosova
'Stavileci: Qeveria mbështet projektet zhvillimore të komunave'
'Kosova dhe Shqipëria do të bëhen edhe me “autostradë” energjetike'
'Tregu i përbashkët energjetik Kosovë-Shqipëri, hap drejt tregut rajonal'
'Krijohen grupet punuese për tregun e përbashkët të energjisë'
'Kosova dhe Shqipëria me treg të përbashkët të energjisë'
'Banka Botërore mbështetë Kosovën në shtrirjen e internetit në vendet rurale'
'Tërmet 3.8 të shkallës Rihter në perëndim të Istogut'
'Tërmet 4.1 shkallë të Rihter në veri të vendit'
'Sot u hap Propozimi Financiar për Termocentralin “Kosova e Re”'
'Komiteti Drejtues i Projektit TC “Kosova e Re” aprovoi hapjen e Ofertës Financiare'
'Stavileci kërkon më shumë përgjegjësi nga Bordet e Ndërmarrjeve Publike '
'Interesi publik fokus i MZHE-së '
'MZHE mbështet OEK-un në përmirësimin e mjedisit biznesor '
'Tërmet 4,1 shkallë Rihter në perëndim të Istogut'
'31 milionë dollarë për EE dhe BRE'
'Vlerësohet bashkëpunimi ekonomik Kosovë-Turqi'
'Stavileci: Sektori i teknologjisë informative do trajtohet me prioritet'
'Dorëzohet një ofertë për TC “Kosova e Re”'
' Jacobson rithekson mbështetjen e SHBA-së për zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'Ministri Blerand Stavileci pranoi detyrën nga Ministri i deritashëm Fadil Ismajli'
'MZHE trajnon Bordet e Ndërmarrjeve Publike '
'Shpallet afati për dorëzimin e ofertave për TC ‘Kosova e Re”'
'Hekurudhat janë tregues të zhvillimit ekonomik'
'Ismajli kërkon mobilizim nga KEK dhe Termokos për finalizimin e Kogjenerimit '
'Ministrat Ismajli dhe Neziri harmonizojnë projektet me ndikim rajonal '
'Gjermania partner strategjik i zhvillimit të Kosovës'
'Kosova pjesë e projekteve energjetike rajonale'
'Bashkëpunimi Kosovë - Kroaci avancim i zhvillimit të dy ekonomive'
'Ismajli: Anëtarësimi në GeoSurvey orienton investimet në këtë sektor'
'Delegacioni i EBA-së njoftohet me resurset ekonomike të Kosovës'
'BERZH zotohet të mbështesë projektet kapitale të energjisë'
'JICA ndihmon në zhvillimin e kapaciteteve për trajtimin e ujërave të zeza'
'Ismajli: Bashkëpunimi Rajonal, mesazh pozitiv për investitorët'
'USAID me program 5 vjeçar për energji të pastër në Kosovë'
'Kosova bëhet anëtare e Euro GeoSurvey'
'Masat e EE-së zbatohen edhe në shkollën 8 Marsi të Pejës '
'Ismajli e Bobev vlerësojnë marrëdhëniet e mira Kosovë -Bullgari '
'BERZH do të vazhdojë mbështetjen për projektet zhvillimore'
'Nis implementimi i masave të EE në objektet publike'
'Enviro Power Renewable planifikon të investojë 40 milionë euro në Mitrovicë'
'Luksemburgu do të vazhdojë projektet mbështetëse në Kosovë'
'Sektori i ujërave prioritet i Qeverisë së Kosovës'
'Ministrat e ekonomisë të rajonit zotohen për thellimin e bashkëpunimit '
'Ministri Ismajli po merr pjesë në konferencën rajonale në Budvë'
'Emetohet pulla postare kushtuar heronjve Fehmi dhe Xhevë Lladrovci '
'Kosova e përkushtuar të bëhet pjesë e tregut evropian të energjisë'
'Franca dhe Italia mbështesin zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'Takohet KDP i TC "Kosova e Re"'
'Ministri Ismajli në konferencën për Efiçiencë të Energjisë në Tiranë '
'Qeveria e angazhuar për furnizim stabil me energji '
'Marrëveshjet Kosovë-Shqipëri në fazën e implementimit'
'KD i TC “Kosova e Re” aprovoi shtyrjen e afatit për dorëzimin e ofertave nga Investitorët'
'Kërkohet bashkëpunim në tejkalimin e sfidave aktuale në sektorin e energjisë'
'Ministri Ismajli diskuton situatën energjetike në vend me operatorët e energjisë '
'Ismajli merr mbështetje nga homologu turk, Taner Yildiz për projektet në energji dhe miniera'
'Ismajli inkurajon investitorët dhe diskuton hapat e ardhshëm për TC “Kosova e Re” '
'Ministri Ismajli po takon investitorët potencial në TC “Kosova e Re”'
'Inaugurohet rezervuari i ri i ujit në Gjilan'
'MZHE garanton vlerësim profesional të shkaqeve të shpërthimit në KEK'
'MZHE garanton furnizim të rregullt me energji gjatë zgjedhjeve'
'USAID do të vazhdojë mbështetjen e projekteve zhvillimore në Kosovë'
'Ministri Ismajli priti një delegacion nga Trento e Italisë '
'Ministri Ismajli priti një delegacion nga Arabia Saudite '
'Shqipëria e Kosova me agjendë të përbashkët ekonomike'
'KD i TC “Kosova e Re” aprovoi Kërkesën për Propozime dhe Marrëveshjet e Projektit'
'“Trepça” po i kthehet gjeneratave të ardhshme të Kosovës'
'Gjermania e gatshme për partneritet të ngushtë ekonomik me Kosovën'
'Ismajli: Kosova vend i vogël por me mundësi të mëdha'
'Modeli gjerman garancë për të ardhmen e Kosovës'
'Bashkëpunimi Kosovë-Shqipëri po hyn në një stad të ri '
'Fuqizohet bashkëpunimi Kosovë - Luksemburg '
'BRE, prioritet i Strategjisë së Energjisë të Kosovës'
'Kosova dhe Shqipëria nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi në fushën e energjisë'
'Ismajli: Furnizimi me ujë po stabilizohet, s’ka vend për panik'
'Gjermanët do të vazhdojnë mbështetjen e projekteve në Kosovë'
'E-Qeverisja synon rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje'
'MZHE mbështet Komunën e Gjilanit që të përballet me thatësirën'
'Qeveria vlerëson të arriturat e KEK-ut'
'Kompanitë franceze të interesuara për investime në Kosovë '
'USAID do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën'
'“Trepça” do të kalojë në pronësi të shtetit të Kosovës'
'MZHE dhe IENE organizuan punëtorinë “Politikat e Energjisë dhe Strategjitë”'
'Prezantohet analiza për përfshirjen e Kosovës në Unazën e Gazit '
'Ismajli: Po punohet për zgjidhje afatgjate për ujin '
'KFW vazhdon mbështetjen në projektet që avancojnë ekonominë e Kosovës '
'Qeveria synon përmbushjen e standardeve evropiane të mjedisit'
'Prezantohet përvoja japoneze e trajtimit të ujërave të zeza'
'Ministri Ismajli priti përfaqësues të kompanisë gjermane Stihl'
'MZHE organizoi punëtori për e-Payment and e-Envoicing'
'Ismajli: Qeveria synon energji të sigurt dhe të pastër'
'Ministri Ismajli prezantoi në Londër mundësitë ekonomike të Kosovës'
'Vazhdojnë përgatitjet për Kodin e ri telefonik të Republikës së Kosovës'
'Franca mbështet projektet ekonomike në vend'
'Ministri Ismajli priti zëvendës ambasadori e Gjermanisë në Kosovë'
'Ismajli: Investimet kanadeze të mirëseardhura për Kosovën'
'U nënshkrua marrëveshja për shërbime postare për zonat e rezervuara '
'Ministri Ismajli priti kreun e Korporatës Toshiba'
'Ismalji : Trepça do të jetë pronë shtetërore '
'Ministri Ismajli priti ambasadorin e Sllovenisë Milijan Majhen '
'Kosova dhe Kroacia formalizojnë bashkëpunimin në shkencat gjeologjike'
'Trepça garancë e zhvillimit ekonomik të Kosovës'
'Gjermania rithekson përkrahjen për projektet zhvillimore të Kosovës'
'Ministri Ismajli priti drejtuesit e Shoqatës së të Verbërve të Kosovës '
'Francezët të interesuar për sektorin e ujërave dhe energjisë'
'Krijohet grup punues për problemin e furnizimit me ujë'
'Qeveria synon të sigurojë më shumë energji nga BRE'
'Apelohet për kursimin e ujit dhe rritjen e inkasimit'
'Norvegjezët të interesuar për projektet energjetike në Kosovë'
'KQP vendos ta përmbyll procesin e privatizimit të PTK-së'
'MZHE: Suksesi kryesor i vitit - interkoneksioni 400 kV Kosovë - Shqipëri'
'Nënshkruhen kontratat për ndërtimin e linjës interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri'
'Ismajli: Strategjia e Energjisë 2013-2022, prioritet efiçienca'
'Efiçienca e Energjisë, ju kursen paratë dhe mbron mjedisin'
'MZHE lanson fushatën “T’i japim energji së ardhmes”'
'Ismajli: Kontributi social i bizneseve përmirëson imazhin e tyre'
'Një delegacion i kompanive gjermane po qëndron në Kosovë'
'Vlerësohet bashkëpunimi ekonomik Kosovë-Shqipëri'
'Britania e gatshme të mbështes projektet e efiçiencës së energjisë'
'Emetohet pulla postare me portretin e aktorit Bekim Fehmiu'
'Investitorët e huaj të interesuar për sektorin minerar të Kosovës'
'Ministri Ismajli po merr pjesë në konferencën “Mines and Money” në Londër'
'Zv.ministri Koci priti zyrtaren e Departamentit të Shtetit, Christy Machak'
'Japonia do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën'
'Ismajli: Konsumimi i produkteve vendore ndihmon biznesin'
'Kroacia mbështet projektet ekonomike në Kosovë'
'Forum Ekonomik Kosovë-Maqedoni në shkurt 2014'
'Territori i Kosovës goditet nga tërmeti me fuqi 4.8 shkallë të rihterit'
'Ismajli: Zhvillimi i EE dhe BRE prioritete të Qeverisë'
'MZHE dhe IFC nënshkruan marrëveshje për monitorimin e post-privatizimit të KEDS-it'
'Takohet Komiteti Drejtues i TC Kosova Re'
'Propozohet komitet i përbashkët Kosovaro-Slloven për zhvillim ekonomik'
'Ministri Ismajli priti Ambasadorin italian z. Andreas Ferrarese'
'Qeveria i kushton rëndësi të posaçme zhvillimit të resurseve të ujit'
'Ministri Ismajli mori pjesë në konferencën për energjinë në Lituani'
'Sektori privat po fillon ta marrë rolin që i takon '
'MZHE garanton furnizim të rregullt me energji gjatë zgjedhjeve'
'Ministri Ismajli informohet me aplikimin e teknologjisë më të re në PTK '
'Ismalji e Korte diskutojnë zhvillimet në sektorin e energjisë në Kosovë'
'Pulla postare me Universitetin e Prishtinës me vlerë të posaçme '
'Shqipëria ndihmon Kosovën në anëtarësimin në EITI'
' Kosova me përfaqësim të barabartë në takimin e TKE-së në Beograd'
'Ministri Ismajli merr pjesë në takimin e Këshillit Ministror të TKE-së'
'Ministri Ismajli inspekton punimet finale në Aeroportin e Prishtinës'
'Efiçienca e Energjisë prioritet i MZHE-së'
'Nënshkrimi i kontratës për PTK-në shtyhet për 26 dhjetor '
'Krijohet rrjetizimi i bizneseve shqiptare në Gjermani'
'Ismajli: Furnizimi me energji elektrike faktor kryesor për zhvillim ekonomik '
'Bizneset gjermane premtojnë investime në fushën e energjisë'
'Ministri Ismajli priti Bordin e ri të KEK-ut'
'Ismajli prezanton në SHBA orientimet ekonomike të Kosovës '
'MZHE trajnon Ndërmarrjet Publike për fondet e BE-së '
'Kosova synon standardet ndërkombëtare të menaxhimit të mbeturinave '
'MZHE synon avancimin e bashkëpunimit me sektorin bankar'
'Ismajli e Gjiknuri të gatshëm për intensifikimin e bashkëpunimit ekonomik'
'Ministri Ismajli priti ministren e Transportit të Republikës të Ganës, Dzifa Aku Attivor'
'Ministri Ismajli priti krerët e KEDS-it '
'KQP: Shtyhet afati i nënshkrimit të kontratës për privatizimin e 75 % të aksioneve të PTK-së '
'Ministri Ismajli priti përfaqësuesit e punëtorëve të ndërmarrjes “Ndërtimtaria Sh.A”'
'Vlerësohet bashkëpunimi mes Postës së Kosovës dhe Postës Sllovene'
'SHBA mbështet zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'Luksemburgu do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën'
'Ministri Ismajli priti Ambasadorin britanik Ian Cliff'
'KMNP diskuton zhvillimet në Ndërmarrjet Publike'
'Ministri Ismajli priti drejtuesit e ZRRE-së'
'MZHE e interesuar të intensifikojë bashkëpunimin me asociacionet e biznesit'
'KDP i TC “Kosova e Re” diskuton modalitetet e projektit'
'Ministri Ismajli diskuton zhvillimet në sektorin e energjisë me KOSID'
'Diskutohet zhvillimi i industrisë së rëndë në vend'
'Kosova dhe Maqedonia konkretizojnë bashkëpunimin ekonomik'
'Shtyhet për tre javë nënshkrimi i kontratës për shitje të aksioneve të PTK-së'
'Kosova e përkushtuar për rritjen e efiçiencës së energjisë'
'Ministri Ismajli vizitoi kompani të njohura gjermane'
'Ministri Ismajli po merr pjesë në konferencën për energji në Frankfurt'
'Kroacia mbështet anëtarësimin e AGJK-së në Eurogeosurvey'
'Shërbimet e ujësjellësve dhe kanalizimeve kanë shënuar avancim'
'Austria konfirmon mbështetjen ekonomike për Kosovën '
'KQP: Privatizimi i PTK-së me standarde ndërkombëtare '
'Vlerësohen lartë marrëdhëniet ekonomike Kosovë-Turqi'
'Bilfinger Power Systems i interesuar të investojë në TC e Kosovës'
'Kosova e Bullgaria të gatshme të këmbejnë ekspertizën në ekonomi'
'Kanada konfirmon vazhdimin e mbështetjes për Kosovën'
'Donatorët premtojnë vazhdimin e mbështetjes për sektorin e ujërave'
'Banka Evropiane për Investime e gatshme të mbështesë Kosovën'
'USAID do të vazhdojë të mbështes zhvillimin ekonomik në Kosovë'
'Holanda konfirmon vazhdimin e mbështetjes për Kosovën'
'Ministri Ismajli informoi Ambasadoren e SHBA-së, Jacobson me prioritetet e MZHE-së'
'Ministri Ismajli priti Ambasadorin italian Michael Louis Giffoni'
'Dialogu publiko-privat, krucial për përmirësimin e ambientit biznesor'
'Ismajli: Prioritet zhvillimi i qëndrueshëm ekonomik'
'Beqaj nënshkruan dy marrëveshje me Bankën Islamike për Zhvillim'
'Ministri Beqaj po merr pjesë në takimin vjetor të Bankës Islamike për Zhvillim'
'Koci: Kosova në rrugë të mirë të përmbushjes së obligimeve energjetike'
'Energjia e qëndrueshme parakusht për zhvillimin ekonomik dhe social të Kosovës'
'Nesër mbahet “Konferenca e Donatorëve për Energji të Qëndrueshme për Kosovën”'
'Goldstein dhe Baker informohen për Konferencën e Donatorëve për Energjinë'
'Beqaj: BERZH partner i rëndësishëm i Kosovës'
'Finalizohet transferi i asetve te Kosovo Çalik Limak Energy – KEDS'
'Ekonomia e Kosovës po rrit konkurrencën në vend dhe rajon'
'Ministri Beqaj priti kryetarin e Komunës së Bujanocit, Nagip Arifi'
'Nisin punimet në rrjetin e ujësjellësit për 11 fshatra të Ferizajt '
'Prezantohet Plani Nacional i Veprimit për Burimet e Ripërtritshme të Energjisë 2011 -2020'
'Kosova e interesuar për zgjerim të bashkëpunimit ekonomik me Malajzinë'
'3CIS shembull i suksesit përtej tregut të Kosovës'
'Beqaj: Industria e drurit premtuese për vende të reja pune '
'Kosova dhe Mali i Zi synojnë të thellojnë bashkëpunimin ekonomik'
'Beqaj: Biznesi, promotor i marrëdhënieve Kosovë-Greqi'
'Privatizimi i PTK-së në harmoni me Kushtetutën e Kosovës dhe standardet ndërkombëtare '
'Plani i Veprimit i Kosovës për Eficiencë të Energjisë'
'CAO: Privatizimi i KKDFE (KEDS) në pajtueshmëri të plotë me standardet ndërkombëtare '
'Oferta më e lartë për PTK-në 277 milionë, fituesin e vendos Qeveria'
'Beqaj: Kosova kontribuuese në zhvillimin dhe bashkëpunimin ekonomik rajonal '
'Ministri Beqaj i shoqëruar me bizneset kosovare viziton Egjiptin'
'KD i TC “Kosova e Re” aprovoi dokumentet e tenderit'
'Dy oferta për PTK-në, procesi sipas standardeve ndërkombëtare'
'Ministri Beqaj vizitoi kompanitë “Solid” dhe Hidroregjioni Jugor Sh.A”'
'IFC: Projekti i KEDS-it konform standardeve ndërkombëtare'
'Ministri Beqaj priti udhëheqësin e BERZH-it në Kosovë, Anton Kobakov '
'Beqaj: Siguria e furnizimit me energji sfidë rajonale'
'Shtyhet për 3 prill afati i dorëzimit të ofertave'
'Beqaj: Pakistani i interesuar për bashkëpunim ekonomik '
'Beqaj kërkon prezencë më të madhe të Microsoftit në Kosovë'
'Kosova e Shqipëria formalizojnë bashkëpunimin në fushën e TIK-ut'
'Beqaj: Çmimi i energjisë nuk do të rritet '
'Vlerësohet bashkëpunimi i Kosovës me Sekretariatin e TKE-së'
'KMNP kërkon nga Bordi i KEK-ut shkarkimin e drejtorit menaxhues'
'KQP ka siguruar mbrojtjen maksimale të drejtave të punëtorëve të PTK-së'
'Shtyhet për një javë afati për dorëzimin e ofertave për PTK-në '
'KQP diskuton për draft kontratën kolektive të punëtorëve të PTK-së'
'BB mbështet fuqishëm projektet energjetike në Kosovë'
'Ministri Beqaj priti kreun e QEEBS, Friedbert Pfluger '
'Francezët të interesuar për bashkëpunim ekonomik'
'Performanca e NP-ve në vitin 2011 ka shënuar përmirësime'
'Beqaj priti kryetarin e Odës Ekonomike të Malit të Zi '
'Suspendohen përgjegjësit e KEK-ut të Distriktit të Prishtinës'
'Klimë e mirë konkurruese për privatizimin e PTK-së'
'Komisioni Ndërministror për NP-të kërkon përgjegjësi për faturat e energjisë elektrike'
'Beqaj: Qeveria synon energji stabile, të përballueshme dhe ambientale '
'Kosova dhe Korea e Jugut nënshkruan memorandum bashkëpunimi në lëmin e turizimit '
'KMNP diskuton zhvillimet në Ndërmarrjet Publike'
'Beqaj: Evidentohen gabime në lexim, jo fryrje të faturave'
'Beqaj: Pulla e re postare me motiv 5 vjetorin e shtetit ngjarje e rëndësishme '
'MZHE mbështet projektet në energjinë e ripërtritshme '
'Beqaj: Mbyllja e TC “Kosova A” krahas ndërtimit të TC të ri'
'Beqaj: Qeveria nuk do të lejojë të dëmtohen qytetarët'
'BERZH rikonfirmon mbështetjen për Kosovën'
'Ministri Beqaj po qëndron në vizitë zyrtare në SHBA'
'Zëvendësministri Ramadan Hasani priti një delegacion nga Bujanoci '
'Zv.Ministri Koci priti kreun e kompanisë japoneze “California Hills”'
'KD aprovon draft dokumentet e projektit “Kosova e Re”'
'Beqaj: Reforma strukturore përshpejton zhvillimin ekonomik'
'JTI, sinjal i besimit të investitorëve në tregun e Kosovës'
'Beqaj priti kreun e BERZH-it në Prishtinë Anton Kobakov'
'Beqaj : Kosova ka nevojë për investime direkte '
'Pakistani i interesuar të rris bashkëpunimin ekonomik me Kosovën'
'Beqaj: Zgjatja e afatit për ofertat, ruajtje e interesit shtetëror'
'Beqaj po merr pjesë në Samitin e Tretë Vjetor të Energjisë në Bazel'
'Beqaj: Garantohen të drejtat e punëtorëve të KKDFE-së'
'Ministri Beqaj priti ambasadoren franceze Maryse Daviet'
'BERZH interesohet për projektet energjetike në Kosovë'
'Beqaj prezantoi të arriturat për vitin 2012'
'U inaugurua Trafostacioni “Prishtina 7”'
'MZHE, BE dhe BB të përkushtuara për organizimin e Konferencës për Energji'
'Orientimet energjetike të Kosovës, konform politikave të BE-së'
'Zgjerohet ujësjellësi i zonës 4 të qytetit të Ferizajt'
'Bashkëpunim i frytshëm ekonomik Kosovë - Mbretëri e Bashkuar'
'Beqaj: Kosova është duke tërhequr vëmendjen e investitorëve të jashtëm'
'Portugezët të interesuar për investime në Kosovë'
'500 nxënës nga Obiliqi dhe Fushë-Kosova paramendojnë jetën pa TC Kosova A '
'Beqaj, 2012 vit i investimeve publike'
'Zgjatet afati për ofertuesit për PTK-në deri me 15 janar 2013'
'Hidromorava bëhet me objekt të ri të administratës '
'Beqaj: Efiçienca e Energjisë fokus i MZHE-së '
'Kosova dëshiron të thellojë marrëdhëniet tregtare me Turqinë'
'Beqaj: Kosova model për stabilitetin financiar'
'Kërkohet mbështetja e Turqisë për kyçjen e Kosovës në unazën e gazit'
'MZHE mbështet zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të komunave'
'Gjermania rikonfirmon mbështetjen ekonomike për Kosovën'
'Beqaj: Roli i shtetit në zhvillimin ekonomik është krijimi i legjislacionit dhe infrastrukturës ligjore'
'Ministri Beqaj në vizitë zyrtare në Kroaci'
'Investimi në edukim i rëndësisë së posaçme'
'Beqaj: Kërkohet angazhim konkret në dekomisionimin e TC “Kosova A”'
'Ministri Beqaj nesër takohet me ministrin Genc Polo'
'Ndihma e Japonisë kontribut për një mjedis të shëndoshë'
'Zviceranët ftohen të investojnë në Kosovë'
'Beqaj priti sindikalistët e Distribucionit dhe Furnizimit'
'Beqaj: Kosova e gatshme t’i realizojë të gjitha obligimet që dalin nga Traktati i Energjisë'
'Privatizimi i KKDFE-së, hap i rëndësishëm për të ardhmen energjetike të Kosovës'
'KQP aprovoi dokumentet finale të transaksionit të KKDFE, nënshkrimi i kontratës ditën e mërkurë'
'Beqaj prezanton potencialet e Kosovës në Londër'
'MZHE: Astetet e PTK-së nuk jepen në hipotekë '
'MZHE: Vlerësimet për mungesë transparence në privatizimin e KKDFE-së janë të pavërteta'
'Beqaj: Procesi i privatizimit, trasparent dhe konform vendimeve të Kuvendit dhe Qeverisë'
'Privatizimi i KKDFE me transparencë dhe përgjegjësi më të lartë'
'Privatizimi i PTK-së nuk rrezikon vendet e punës'
'Beqaj ligjëron në Uashington “Perspektivat e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës” '
'Ministri Beqaj merr pjesë në Konferencën e Investitorëve në SHBA'
'MED refutes Haxhi Arifi’s statement '
'MZHE përgënjeshtron deklaratën e Haxhi Arifit '
'Privatizimi do të vazhdojë në përputhje me vendimet e Kuvendit'
'Ministri Beqaj priti një delegacion nga Parlamenti i Gjermanisë'
'Ministri Beqaj nuk është pjesë e delegacionit të Kosovës në Kombet e Bashkuara'
'Beqaj: “Kosova e Re”, në udhëkryq '
'KQP autorizon hapjen e tenderit për shitjen e 75% të aksioneve të PTK-së'
'Banka Botërore rithekson mbështetjen për projektet energjetike'
'Intesifikohet bashkëpunimi ekonomik Kosovë-Maqedoni'
'Beqaj: Projekte konkrete për sektorin e energjisë'
'Beqaj: Emetimet e KEK-ut së shpejti brenda standardeve të BE-së'
'Koha për marrëveshje ekonomiko-tregtare Kosovë- Shqipëri'
'SHBA mbështet zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'Beqaj: Zhvillimi i sektorit privat prioritet i Qeverisë '
'Pesë kompani vazhdojnë garën për privatizimin e PTK-së'
'Beqaj: MZHE, rezultate të rëndësishme në realizimin e objektivave '
'Tetë kompani në garë për privatizimin e PTK-së'
'Beqaj: Repartet prodhuese kontribut i zhvillimit ekonomik'
'MZHE dhe KOSTT kanë denoncuar me kohë në TKE ndërhyrjet e Serbisë në sistemin energjetik të Kosovës'
'Ministri Beqaj në vizitë dy ditore në Gjermani'
'Beqaj: Aftësimi i ndërmarrësve, avancim i sektorit privat '
'Çalik&Limak premton 300 milionë euro investime'
'U shpall thirrja për parakualifikim në procesin e privatizimit të PTK-së'
'Kristalet e Trepçës ndër më të njohurat në rajon'
'Beqaj informon Sekretariatin e Komunitetit të Energjisë për reformën strukturore në fushën e energjisë'
'KQP shpall Limak&Çalik ofertues të preferuar në privatizimin e KEDS-it'
'Kroacia e gatshme të thellojë bashkëpunimin me Kosovën'
'Ministri Beqaj priti një delegacion të biznesmenëve nga Turqia'
'Italianët e interesuar për investime në Kosovë'
'Beqaj u premton investitorëve në Stamboll transparencë dhe standarde ndërkombëtare'
'Kosova dhe Kroacia do të hyjnë në marrëveshje ndërshtetërore'
'Nesër në Stamboll, organizohet konferencë me investitorë potencial për PTK-në '
'KQP ka realizuar të gjitha kërkesat e Sindikatës të Elektrokosovës'
'Kosova promovon kapacitetet ekonomike para investitorëve francezë'
'Në Londër u mbajt konferenca me investitorë potencial për PTK-në'
'Procesi i privatizimit të KEDS komform standardeve ndërkombëtare'
'Nesër në Londër, mbahet konferenca me investitorë potencial për PTK-në'
'Ministri Beqaj mori pjesë në takimin BERZH-it'
'Shqetësim i Qeverisë, siguria e furnizimit me energji dhe mjedisi'
'Ministri Beqaj përkrah orientimet zhvillimore të komunës së Dragashit'
'Ministri Beqaj vizitoi Ndërmarrjen NewCo Ferronikeli '
'MZHE: Pëlqimi i punëtorëve për kalim në KKDFE nuk rrezikon vendet e punës'
'Beqaj: Qeveria mbështet investimet e jashtme'
'Qeveria e interesuar të rregullojë bilancin tregtar'
'KQP miraton kërkesën e kompanive për zgjatjen e afatit të ofertimit'
'Prezantohet plani për implementimin e privatizimit të PTK-së'
'Beqaj vlerëson bashkëpunimin Qeveri – OEAK'
'Qeveria i ka marrë të gjitha masat për privatizim të suksesshëm të PTK-së'
'BB konfirmon mbështetjen për projektet energjetike në Kosovë'
'Komuniteti i biznesit mbështet projektet energjetike në vend'
'KQP: Zgjatet afati për dorëzimin e ofertave për privatizimin e KEDS-it'
'Komisioni Evropian mbështet projektet në energji'
'Kompanitë italiane interesohen për tregun e Kosovës'
'Ministri Beqaj nesër takohet me Komisionarin për Energji, Gunther Oettinger '
'Zv.ministri Hasani inkurajon bizneset e dëmtuara nga reshjet'
'Banka Botërore përkrah energjetikën në Kosovë'
'Ministri Beqaj merr pjesë në takimin e pestë Ndërparlamentar të Parlamentit Evropian në Strasburg'
'Zëvendësministri Hasani vizitoi Kompaninë Bast- Trade'
'Miratohet pako tenderuese e TC “Kosova e Re”'
'Beqaj merr pjesë në konferencën “Investimet në Kosovë” në Berlin'
'Beqaj: Qeveria synon lehtësimin e hyrjes së biznesit të huaj'
'Ministri Beqaj hapi panairin RealEx Prishtina 2012'
'Lazard Freres S.A.S në konsorcium me Raiffeisen Investment AG, përzgjidhet për këshilltar të transaksionit për privatizimin e PTK-së'
'Beqaj uron minatorët dhe menaxhmentin e “Trepçës” '
'Beqaj njofton komunitetin e biznesit me projektet e MZHE-së'
'Kosova dhe Shqipëria mund t’i përballojnë bashkërisht problemet energjetike'
'Ministri Beqaj priti ambasadorin kanadez Edwin Loughin me seli në Zagreb'
'Termokosi në shkurt subvencionohet me 2 milionë euro'
'Beqaj: Raporti i ekspertëve rekomandon shkuarjen përpara me Projektin “Kosova e Re“'
'Beqaj vlerëson punën e KEK-ut, apelon për kursim të energjisë'
'Projekti “Kosova e Re” në përputhje me kriteret e Bankës Botërore'
'KQP aprovoi pakon finale tenderuese për privatizimin e KEDS-it'
'Beqaj: Nderimi i heronjve detyrë e institucioneve'
'Përfundon para-kualifikimi për Këshilltarin e Transaksionit për PTK-në'
'Zëvendësministri Koci priti ministrin e energjisë, industrisë dhe minierave të Kantonit të Tuzllës '