6158 - Galeria_single | MMPH

Në takim bilateral me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë, znj. Belinda Balluku, për të diskutuar për hapat e mëtejmë të linjës hekurudhore që do t’i bashkojë ekonomitë tona dhe do t’i fuqizojë mundësitë për zhvillim ekonomik. 

 

Shumë shpejt në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive Shqipëri-Kosovë, do të nënshkruajmë marrëveshje të reja të bashkëpunimit.