5721 - Galeria_single | MMPH

Prishtinë

9 qershor 2021

 

Zëvendësministri I Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Hysen Durmishi, vizitoi sot komunen e Skenderajit, dhe u prit nga kryetari Bekim Jashari. 

Gjatë këtij takimi u bisedua lidhur me realizimin e projekteve infrastrukturore në këtē komunë.

Me pas zēvendësministri Durmishi dhe kryetari Jashari vizituan rrugën regjionale Klinë e Epërme- Skenderaj-Polluzhë, gjegjësisht pjesët e pa përfunduara të rrugës, punimet e së cilave do të rifillojnë së shpejti dhe të shpronēsohen pronat në këtë rrugë.

 

Qytetarët të cilët kanë prona në këto pjesë të rrugës nuk do të jenë pengesë për zhvillimin e punimeve të pa përfunduara. Elaborati i shpronsimit është duke u përfunduar dhe në momentin që të merren vendimet do të fillojnë punimet.

 

Zëvendësministri Durmishi u zotua se do të intensifikohen punët në menyrë që kjo rrugë me interes të veçant të përfundoj sa më shpejtë.