5557 - Galeria_single | MMPH

Prishtinë, 19.02.2021 - Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit(MEA), Muharrem Nitaj ka pritur në takim kryetarin e Komunës së Junikut, Agron Kuqin me të cilin kanë diskutuar për punët që po bëhen në këtë komunë, si dhe kanë nënshkruar dy marrëveshje bashkëpunimi.

Ministri Nitaj përgëzoi kryetarin Kuqi për punën që po bën nëpërmirësimin e jetës së qytetarëve të komunës së Junikut dhe ofroi mbështetjen e tij dhe të ministrisë që ai drejton nërealizimin e projekteve që janë në funksion të mirëqenies sëqytetarëve të kësaj komune.

“Sot nënshkruam marrëveshje bashkëpunimi për bashkëfinancimin e projektit për rregullimin e shtratit të lumit Erenik si dhe marrëveshje për bashkëfinancim në rregullimin eujësjellësit në lagjen Agim Ramadani në Junik.  

Ndërsa nga ana e tij, kryetari Kuqi falënderoi ministrin e MEA-së, Nitaj për përkrahjen që po i ofron në zhvillimin dhe avancimin e projekteve që kanë impakt pozitiv në jetën e qytetarëve të kësaj komune.   

Ndryshe këto dy projekte do të realizohen në bashkëfinancim nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit dhe Komunës sëJunikut, ku MEA do të financojë në vlerë prej 180.000.00 euro.