4748 - Galeria_single | MMPH

'

Prishtinë, 17.11.2018 - Në përpjekje për t’i nderuar Dëshmorët e Gjakovës, Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka iniciuar dizajnimin e një pulle postare e cila do të shpërndahet në mbarë botën.

Ministri Lluka ka ftuar qytetarët e Kosovës që të votojnë për dizajnin më të mirë, dizajn i cili do të prezantoj dëshmorët e Gjakovës dhe sakrificën e tyre për çlirimin e vendit tonë.

Linku për të parë dizajnët dhe votuar për to:

https://www.facebook.com/valdrinlluka/photos/a.118787788808650/259964888024272/?type=3&theater
  

'