133 - Ministria | MMPH

MESPI with the relevant institutions of Kosovo intensifies the activities and cooperation with KFOR for the process of normalization of the lower air space of the Republic of Kosovo
Minister Artane Rizvanolli took office from Muharrem Nitaj
Minister Nitaj demanded the cancellation of the competition before the British Embassy reacted
Statement of the Minister of Economy and Environment, Muharrem Nitaj
Payment for Trepça is processed
Minister Nitaj received in a meeting the directors of companies for waste management
53 energy auditors certified
The Local Public Company "Kastrioti" J.S.C. will soon be established
Minister Nitaj signs Memorandum of Understanding with Trainkos and Uniteti
MEE will invest in infrastructure projects in the Municipality of Junik
Minister Nitaj signs the Memorandum of Understanding with Infrakos and Gjakova Heating System
Minister Nitaj commends the interest of Ms. Von Cramon regarding the "case of the Lion John"
Minister Nitaj pledges to conduct investments in the field of environment in Gjakova
MEE and JICA sign an agreement to improve waste management
Minister Nitaj and EBRD Director talk about advancing projects in the field of energy and public enterprises
Hoti and Nitaj visit Trepça 
'Zëvendësministrat Deva dhe Bejtja bisedojnë për bashkëpunimin në energjetikë, miniera dhe planifikimit hapësinor '
'Minister Kuçi and the Austrian Ambassador Weidinger with common ideas for long-term projects'
'Minister Kuçi inaugurates water supply system in villages of Suhareka and promises permanent solutions for the city'
'MEE donates an armored vehicle to the Kosovo Police'
'Diversification of energy resources and feasibility for Ujman, a topic of discussion between Minister Kuçi and the American delegation '
'MEE progress was assessed during the reporting to the SAA Committee'
'The MEE has allocated funds to 12 municipalities of Kosovo for the provision of IT equipment for high schools '
'The second part of the funds in financial support for business, according to the Economic Recovery Program, has been executed'
'Regional Forum "Employment status of girls and women in Albania and Kosovo" opened today'
'Minister Kuçi reported to the Parliamentary Committee regarding the Audit report on the Financial Statements'
'In record time, Minister Kuçi processes over EUR 37 million of assistance to businesses'
'Deputy Minister Burbuqe Bakija Deva visited the Kosovo Cadastral Agency'
'Renewable Energy Auctions starts taking shape '
'Attracting investments in the mining sector, a priority of the Government of Kosovo'
'Minister Kuçi invites the Network for Clean Energy Business for cooperation'
'Minister Kuçi Receives New Head of EU Office /EUSR Tomáš Szunyog'
' Notaries will have access to the property register administered by the KCA'
'Minister Kuçi and the Swiss Ambassador Thomas Kolly, in a common language for cooperation'
'MEE and JICA talk about the development of projects supported by the Japanese Agency'
'Deputy Minister Deva-Bakija visited the Municipality of Mitrovica and Zubin Potok'
'Minister Kuçi signed the memorandum for the Digital Corridor with Albania'
'Minister Kuçi hosted in a meeting the new Hungarian Ambassador Bencze, they discussed the Financial Agreement'
'Minister Kuçi offers support for the lake of Verbovc and wastewater plant in Drenas'
'Minister Kuçi received to a meeting the Albanian Ambassador, Qemal Minxhozi'
'Minister Kuçi promised to support the Municipality of Viti in solving the issue with drinking water'
'Ministers Kuçi and Abrashi discussed the projects of the Agreement of 4 September with the DFC team'
'MEE and MFK have signed the Agreement of Understanding on Air Quality'
' Minister Kuçi promises support to "Infrakos" for the Financial Agreement for Subsidization'
'Minister Kuçi in a special meeting with Deputy Secretary of U.S Department of Energy, Mathew Zais'
'Minister Kuçi hosts civil society and inhabitants of Deçan for the hydropower plants issue'
'100 thousand Euros for Suhareka to complete the Martyrs' Park'
'Ministri Kuçi në Deçan konfirmon projektin për kanalizim dhe Planin Hapësinor të “Bjeshkëve të Nemura”'
'Ministri Kuçi: Zgjidhja e ujit të pijes për Klinën është çështje muajsh'
'Minister Kuçi and German Ambassador Rohde discussed about economic projects and increase of exports to Germany'
'Minister Kuçi provides support for water projects and the Central Square of the city in Rahovec'
'Kosovo and Switzerland sign a EUR 6 million Agreement for the Gjakova District Heating '
'The agreement leading to the implementation of energy efficiency projects is signed'
'Minister Kuçi has attended the “Telecom Recovery” workshop'
'Notice regarding payments from the Emergency Fiscal Package'
'Edhe 12 muaj kohë shtesë për të aplikuar për legalizimin e ndërtimeve pa leje'
'Minister Kuçi discusses with European ambassadors for Economic Recovery'
' The memorandum opening a path to Wastewater Treatment Project in Prishtina has been signed'
' Press release on the dismissal of the temporary boards of four public enterprises'
'Kuçi highly appreciates the Japanese assistance and expertise, in a meeting with the delegation of the Japanese Embassy in Kosovo'
'Kuçi and Dumoshi coordinate to push forward the project of the Opera and Ballet Theater “Ibrahim Rugova”'
'The workshop on the Public Auction for Renewable Energy was held with the EBRD'
'Happy Eid al-Adha to all Muslim believers!'
'Postignut je dogovor između JICA i MEŽS za produženje projekta „Razvoj kapaciteta za kontrolu zagađenja vazduha u Republici Kosovo“ '
'An agreement is reached between JICA and MEE for the extension of the project '
'Kuçi poziva donatore iz vodnog sektora da nadgledaju izbor odbora u javnim preduzećima za vodu'
'Kuçi invites water sector donors to monitor the election of boards in public water companies'
'An agreement is reached between JICA and MEE for the extension of the project'
'Kuçi invites water sector donors to monitor the election of boards in public water companies'
'Minister Kuçi commits to solving the issue of drinkable water for Gjilan'
'Kuçi determined to fulfill the obligations of MEE in cooperation with GIZ in Waste Management'
'Kuçi: We expect the Assembly to pass the Law on Economic Recovery'
'Minister Kuçi received in a meeting the Kosovo-Turkey Chamber of Commerce'
'Minister Kuçi and Ambassador Abbott find common ground on British partnership in recruiting board members in public enterprises'
'Ministri Kuçi takoi Bordin, Menaxhmentin dhe Sindikatën e Telekomit'
'Statement of Minister Blerim Kuçi related to the situation created with Telecom of Kosovo'
' Minister Blerim Kuçi and Mayor Shpend Ahmeti determined to cooperate in projects and provide better public services in the capital'
'Kuçi në Gjakovë premtoi përkrahje në investimet kapitale '
'Minister Kuçi discusses the Draft Spatial Plan of the National Park '
'KAEE and KEEF Agreement Opens Way for EE Investment in Municipalities'
'Minister Blerim Kuçi received the Chief Executive Officer of KOSTT, Ilir Shala'
'Minister Kuçi informed the French Ambassador on the economic situation in Kosovo'
'Minister Kuçi participated in the Western Balkans ICT Ministerial Meeting'
'Minister Blerim Kuçi hosted in a meeting the representatives of the Austrian Development Agency coordination offices'
'Minister Blerim Kuçi received the Ambassador of Norway, Jens Erik Grondahl'
'Ministri Kuçi dhe bisedoi me drejtorin e ri të Bankës Botërore, Massimiliano Paolucci'
'Minister Blerim Kuçi hosted the Austrian Ambassador Christoph Weidinger '
'Minister Kuçi and UNDP Representative Suokko discuss economic recovery'
'Minister Kuçi and Ambassador Kosnett discuss economic development in Kosovo'
'Ministri Blerim Kuçi priti në takim ambasadoren e Suedisë, Karin Hernmarck-Ahliny'
' Minister Blerim Kuçi reported to the Parliamentary Committee '
' Minister Kuçi met with representatives of AKB '
'Kuçi dhe Imeri pajtohen për avancimin e strategjisë nacionale të sektorit të energjisë'
'Minister Kuçi received Prime Minister Hoti '
'Minister Kuçi hosted in a meeting representatives of Millennium Foundation Kosovo'
' Ministers Kuçi and Selimi discussed economic recovery '
' Blerim Kuçi took office of the Minister of Economy and Environment'
'Kosova goditet nga një tërmet me magnitudë 2.9 shkallë të Rihterit'
'Ministry of Economic Development finances the deployment of digital infrastructure in remote areas of Kosovo '
'Ministri Shala u’a dorëzoi detyrën ministreve Hajdari e Bajrami'
'Mr Lluka hands over his mandate to Minister Ms Hajdari '
'Meeting on development of the gas sector in Kosovo was held'
'Japan will continue its support and contribution to Kosovo'
'Minister Lluka opened the Conference “Responsible Business Behaviour in Mining”'
'Minister Lluka signed the Agreement on Digitalization of local company business'
'Njoftim '
'Ministri Shala prezantoi para biznesmenëve gjermanë mundësitë për të investuar në Kosovë'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë e bënë me laborator të teknologjisë Gjimnazin e Drenasit '
'Notification'
'Mbahet takimi i Grupit Punues për hartimin e Planit për energji dhe klimë '
'Mr Lluka awards certificates of gratitude to the contributors in the mining sector'
'The University of Minnesota awards prestigious prize to Minister Valdrin Luka'
'Kosovo and Iowa have signed an education agreement'
'Njoftim '
'A two-day seminar on Cyber Security was held in Kosovo '
'The incumbent Minister, Mr. Valrdin Lluka, attended the Creative Economy forum '
'Bizneseve u prezantohen mënyrat e përkrahjes nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Lluka stated in Gjakova: “Energy sector will generate thousands of jobs in the 10 coming years”'
'Minister Lluka signs the agreement on the development of the solar power plant'
'Lluka: France is an important partner in Kosovo's development'
'Fifth Meeting of the Working Group on drafting the NPEC 2021-2030'
'Ministri Lluka: Miners shall have lifelong health insurance'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë lansoi fondin prej 4 milionë euro për përkrahjen e ndërmarrjeve'
'Lluka: Citizens are no longer consumers; they now represent a source of energy'
'Lluka: 700 thousand euros allocated for the geology laboratory at the University of Mitrovica'
'Ministri Shala viziton disa kompani dhe institute në Gjermani, diskuton për mundësitë e bashkëpunimit​'
'Shala: Të rinjtë nga Kosova mund të ofrojnë shërbime në fushën e teknologjisë për kompanitë gjermane'
'Muzafer Shala: Të rinjtë ndërmarrës janë heronj të gjeneratës së re'
'Minister Lluka: Energy Savings Will Increase To 45%'
'MED Focuses on Information Technology Development '
'Minister Lluka Visits Artana Mine'
'Mr Lluka: The University of Mitrovica will soon have its geological laboratory'
'Ministrat Lluka e Ismaili vizitojnë QKUK-në, 5.5 milionë euro për masat e efiçiencës së energjisë në objektet publike'
'Ministria e Inovacionit do të investojë 200 mijë euro për hapjen e Qendrës Multifunksionale Inovative në Shtime '
'Nisin takimet për privatizimin e Telekomit'
'Ministri Lluka vizitoj të parin e Komunës së Skenderajt '
'Mr Lluka: The domestic producer '
'Minister Lluka hosted in a meeting the Head of Czech Diplomacy in Kosovo, Pavel Bilek'
'Shala: Ta shfrytëzojmë sektorin e teknologjisë për ta rritur punësimin'
'Ministri Lluka takoi Gjeneralin e Forcave zvicerane '
'Shala: Së shpejti Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren, do të jetë në shërbim të të rinjëve inovatorë'
'Shala: Kosova mund të hap deri në 50 mijë vende pune në fushën e IT-së brenda 10 viteve'
'Shala: Ekipeve inovative u duhen vegla dhe infrastrukturë për t’i transformuar idetë e tyre'
'The NPEC Working Group held the next meeting'
'Lluka: Kosovo is taking concrete steps towards regional digital transformation'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë shpall fituesit për “Start Up” biznese 2019'
'Certifikohen 112 gra në fushën e ndërmarrësisë dhe planeve të biznesit'
'Ish-ministri Beqaj nuk ka pasur kurrfarë ndikimi në ndarjen e granteve'
'Possibilities of overcoming water shortages in Gjilan reviewed'
'Inauguration of the drinking water system in Fushe Kosove '
'Ministri Beqaj jep dorëheqje: Drejtësia do ta konfirmoj se akuza është e pa bazuar në fakte dhe argumente ligjore'
'Opening the data helps the businesses'
'Minister Lluka hosted in a meeting the investor and billionaire Mohammed Al Barwani'
'The Financial Times promotes the Western Balkans'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë reagon për raportimet në media rreth punësimeve '
'Lansohet edicioni i dytë i Fondit të Inovacionit'
'Beqaj: Digjitalizimi i Kosovës ndër pritoritetet kryesore të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'The first economic cooperation agreement between Kosovo and the Czech Republic has been signed'
'First Meeting of the Inter-Institutional Coordination Commission for the Development of Cooperation on One Stop Shop for Renewable Energy Sources'
'Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese'
'Inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj'
'Emerging Europe with a special session on Kosovo '
'The Working Group on the Kosovo-Albania energy market held its regular meting '
'The Inter-institutional Coordination Group for Monitoring the Implementation of the Energy Strategy held its meeting'
'Lluka: Innovation Park is a centre of regional cooperation'
'Lluka: A solution for the Department of Electrical Engineering of the University of Prishtina will soon be provided '
'Third meeting of the Working Group on drafting the NPEC 2021-2030'
'Minister Lluka: Clean energy will be the main generator of jobs'
'Minister Lluka sought support of Switzerland for energy sector '
'Minister Lluka inaugurated the Chamber of Commerce Kosovo - Switzerland '
'Lluka: The mining sector shall be open to foreign investment'
'General Electric selected as Preferred Bidder for the Kosova e Re Power Plant EPC and LTM contracts'
'Lluka: “Digital economy connects Albanians to one-another”'
'Minister Lluka incites the participation of girls in ICT'
'The next meeting for the drafting of the National Plan on Energy and Climate was held '
'Minister Lluka called on businesses to get involved in policy-making '
'The World Bank will help finance renewable energy in Kosovo '
'Lluka in USA urges support for the Faculty of Electrical Engineering '
'Minister Lluka meets Deputy Assistant Secretary of State Matthew Palmer'
'Minister Lluka signed the Agreement on Reducing Roaming Price '
'Lluka discloses problems caused to Kosovo by Serbia '
'Soon to be established the working group for the recovery of Power Engineering Department at the UP'
'The second meeting of the Working Group on the Drafting of the National Plan on Energy and Climate 2021-2030 held today'
'Besim Beqaj: Po synojmë që me punën tonë të krijojmë barazi gjinore dhe sociale'
'The second meeting of the Working Team on the Drafting of the National Action Plan on EE was held today'
'MED allocates 290.000 euros to the education sector in Gjakova '
'Kosova së bashku me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut prezantojnë projektin “Regional Research & Development Cloud”'
'Minister Lluka invites Qatar businesses to invest in Kosovo '
'MED allocates EUR 67 thousand for improving public lightning '
'A senior delegation of the Millennium Challenges Corporation visits Minister Lluka '
'Investimet në Zhvillim të Digjitalizimit bashkuan në Prishtinë krerët e Inovacionit të Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë'
'American Businesses Delegation visits Minister Lluka'
'Lluka në Kanada për të sjellë investitorë në sektorin minerar'
'Lanosohet Programi për Financimin e Bizneseve Fillestare “Start-up” nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'MED with attractive projects in the field of technology '
'50 FIEK students provided paid internships in energy institutions '
'Lluka encourages women to engage in the energy sector, 25 will be awarded scholarships '
'Ministri Beqaj një nga të ftuarit kryesor në World Business Angels Forum'
'Delegacioni i lartë i Korporatës Sfidat e Mijëvjeçarit vizitojnë ministrin Lluka'
'Lluka distributes appreciation certificates to Trepça miners'
'Minister Lluka critical towards countries of the region '
'Besim Beqaj: Agjenda digjitale qëllim i vizitës në Shkup'
'Enhanced energy sector cooperation between Kosovo and Macedonia '
'Lluka: Deçan municipality with better public lighting '
'Minister Lluka meets with US Ambassador Philip Kosnett '
'Lluka meets EBRD delegation '
'Ministri Lluka: Ristrukturimi i Telekomit të Kosovës duhet të ndodhë'
'Mbahet takimi inaugurues i Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë'
'Besim Beqaj u prit nga Komisionerja e BE-se Mariya Gabriel'
'Kosovo Telecom moves towards its revival '
'Ministri Beqaj pritet nga Presidentja e Republikës së Kroacisë, znj. Kolinda Grabar Kitarovic'
'Besim Beqaj merr pjesë në forumin World Business Angels në Kroaci'
'Mining sector in the focus of the Economic Forum between Kosovo and the United Arab Emirates '
'Minister Lluka attends the Conference on Management and Challenges of Publicly-Owned Enterprises '
'Beqaj në Dubai: “Kosova të jetë një qendër rajonale për zhvillimin e ekonomisë dixhitale”'
'Besim Beqaj prezanton Kosovën në Dubai'
'Beqaj dhe Haradinaj: Do ta zhvillojmë Kosovën përmes investitorëve të rinj'
'Banka Shtetërore Japoneze viziton Kosovën për termocentralin “Kosova e Re”'
'Ministri Lluka viziton minatorët e Trepçës'
'Besim Beqaj: Kosova në vitin 2018 është bërë pjesë e Agjendës Digjitale të BE-së për Ballkanin Perëndimor'
'Përzgjidhet dizajni i pullës postare për “Dëshmorët e Gjakovës"'
'Lluka met with bodies responsible for the country’s energy sector'
'Minister Lluka was hosted by the Italian Minister of Economy, Giovanni Tria.'
'Enhanced economic cooperation between Kosovo and Japan '
'Minister Lluka in South Korea and Japan to discuss on Energy and Waters '
'Besim Beqaj: Kosova ka nevojë për komercializim të dijes dhe avancimeve teknologjike duke ndjekur shembullin e Sllovenisë '
'Mundësi bashkëpunimi në mes të Kosovës dhe Sllovenisë në fushën dixhitalizim të administratës dhe ekonomisë'
'Ministri Besim Beqaj në vizitë zyrtare në Slloveni'
'Minister Lluka seeks to increase economic cooperation with Slovenia '
'First working meeting on the drafting of the National Energy and Climate Plan 2021-2030 held today'
'Peja në vitin 2019 do të bëhet me Qendër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Switzerland donates eight million euros for the water sector '
'Lluka mbështet zhvillimin e Qendrës Trajnuese të KEK-ut, premton bursa për studentët'
'MIN inauguron Qendrën e Inovacionit në Universitetin e Prishtinës'
'Ministri Beqaj: Të rinjtë nuk janë vetëm liderët e së nesërmes. Ata janë liderët e së sotmes dhe së ardhmes'
'Lluka visits Prekaz in the verge of the Flag Holiday '
'Ministri Besim Beqaj merr pjesë në Samitin e 9-të Bosforit në Stamboll'
'Minister Lluka signs agreements on abolition of roaming tariffs with Albania '
'Minister Lluka invites citizens to select the postal stamp honoring Gjakova Martyrs '
'Lluka meets Ambassador Minxhozi'
'Besim Beqaj: Bashkëpunimi i ndërmarrësve nga diaspora dhe nga Kosova mund të shndërrohet në fuqi ekonomike'
'Minister Lluka visits Gjilan and Kamenica '
'Ministria e Inovacionit me moton “Digital Kosovo” në Berlin'
'Lluka: Gjilan will be supplied with a digital water meter '
'Lansohet “Fondi i Inovacionit” financuar nga Ministria e Inovacionit dhe GIZ'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ ndajnë 12 bursa të plota në vlerë 100,000 dollarë'
'Besim Beqaj: Kosova ka potencial për zhvillim të ekonomisë dixhitale'
'Minister Lluka: Investments in human capital and establishment of natural water reservoirs, vital for the future'
'Lluka: Kosovo and Greece to increase economic cooperation'
'Lluka: Kosovo aims to become a regional Center of Digital Excellence '
'Minister Lluka: Large municipalities will have 24/7 district heating '
'In Montenegro, Minister Lluka asks other countries in the region to engage as much as Kosovo in the enhancement of regional economic cooperation'
'Ministri Lluka pjesë e forumit të interkonektivitetit ndërmjet vendeve të Ballkanit'
'Lluka meets with the Coordinator of the German Government, Peter Beyer '
'Ratifikohet në Kuvendin e Kosovës Marrëveshja me vlerë 2.4 milionë në mes të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ'
'Lluka prezanton para afaristëve nga diaspora sektorët me potencial për investime'
'Mining sector in the focus of Canadian investors '
'Meeting of the Government Working Group on the “Integrated Information System for Economic Development” Project'
'Lluka: Establishment of an agricultural platform would affect export growth '
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të financojë projektin “Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Universitetin e Prishtinës”'
' Lluka: Prizren will be part of development projects '
'Valdrin Lluka: Digital Economy in Kosovo, an important sector for the country’s development '
'Besim Beqaj: Përkushtim i politikave strategjike të Qeverisë së Kosovës është riorientimi i ekonomisë drejtë ekonomisë digjitale'
'Minister Lluka informs Commissioner Mariya Gabriel on MED projects '
'Ministri Besim Beqaj: Konferenca “DIGITALKS” ka karakter ekonomik dhe vjen pas lansimit të Agjendës Digjitale për Ballkanin Perëndimor nga Komisioni Evropian'
'Works in the construction of Kosova e Re Thermal Power Plant envisaged to start in the first part of next year '
'Lluka: Masat e eficiente të energjisë do të vazhdojnë edhe në institucione tjera në tërë Kosovën'
'Njoftim'
'Lluka congratulates Germany for the Unification Day, and expresses his gratitude for the suppot shown '
'Ministri Lluka receives the Japanese Non-Resident Ambassador in Prishtina, Mr. Kiyoshi Koinuma'
'Lluka: Law on Strategic Investments guarantees foreign investments '
'Lluka gives notice of increased transparency in obtaining RES licenses '
'Kosova dhe Shqipëria kanë shumë mundësi bashkëpunimi në kuadër të Agjendës Digjitale'
' Lluka: Kosova e përkushtuar në zvogëlimin e konsumit të energjisë për 9% brenda vitit 2018'
'Ministri Beqaj: Kosova është duke bërë hapa konkret për zhvillimin e sektorit të inovacionit dhe teknologjisë'
'Lluka priti Bordin e Trepçës, flasin për përmirësimin e kushteve të minatorëve'
'Lluka praises the increase of income in Kosovo Telecom '
'Ministri Beqaj merr pjesë në Festivalin e Inovacionit në Tiranë'
'Minister Lluka informs Austrian Parliament members on economic developments in the country '
'Ministers Lluka and Lekaj attend the funeral of former UN Secretary General Kofi Annan '
'Në DMEXCO 2018 po prezantohen kapacitetet e Kosovës në ekonominë digjitale'
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë prezenton Republikën e Kosovës në panairin më të madh të ekonomisë digjitale dhe inovacionit DMEXCO 2018'
'Lluka kërkon projekte konkrete nga kompanitë e ujësjellësve që do të financohen nga BERZH '
'Lluka: Kosova në hap me shtetet e rajonit, e gatshme për bashkëpunim në infrastrukturë dhe telekomunikacion'
'Ministri Lluka takoi ambasadorin Delawie'
'Besim Beqaj: Qeveria e Kosovës e përkushtuar për zhvillim ekonomik të bazuar në ekonomi të dijes, inovaicion, hulumtim dhe zhvillim'
'Lluka mbështet zhvillimin e Qendrës Trajnuese të KEK-ut, premton bursa për studentët'
'Ministri Lluka seeks EU support for the National Research and Development Center at the Alpbach European Forum'
'Lluka priti Bordin e Trepçës, kërkon angazhim për përmirësimin e performancës'
'Following the commitment of Minister Valdrin Lluka to support the pipeline issue, the “Removal of Asbestos Pipes” Project for RWC Gjakova j.s.c. is approved '
' Synim kryesor i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është ndryshimi i konceptit ekomomik në Kosovë'
'Ministri Beqaj: Gjermania është donatori më i madh financiar në Kosovën e pasluftës '
'Lluka meets representatives of ENTSO-E, to discuss on the implementation of the Brussels energy agreement '
'Besim Beqaj: Fuqizimi ekonomik i grave prioritet i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'The Government establishes the Technical Group on assessment of ‘Trepça’ assets'
'Ministri Besim Beqaj: Mbështetja e Gjermanisë vendimtare për Kosovën'
'Ministri Besim Beqaj: Digjitalizimi ndihmon prodhuesit vendorë në ngritjen e kapciteteve prodhuese '
'Valdrin Lluka on an official visit to Warsaw, as the first minister of the Republic of Kosovo to visit Poland '
'Lluka promises improvement of conditions for Artana miners '
'Lluka: Kamenica part of projects in energy, waters and digital economy '
'Lluka: Kosovo a regional leader of the digital highway project '
'Kosovo and Albania discuss on acceleration of steps for roaming abolishment '
'Lluka: The Government is prioritizing treatment of wastewaters '
'Ministri Besim Beqaj priti në takim ambasadorin e Francës në Kosovë'
'Ministri Beqaj: Programi për financimin e NVM-ve dhe Start-upeve ka për qëllim përkrahjen e ideve inovative të të bërit biznes të bazuar në njohuri dhe shkathtësi të buta '
'Lluka receives a delegation of the Heritage Foundation'
'Agreement reached with Trepça strikers, strike suspended '
'Ministri Besim Beqaj raportoi para Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi'
'Ministri Beqaj takoi drejtorin e Bankës Botërore në Kosovë '
'Lluka and Caelenberg agree on strengthening social dialogue '
'Ministri Lluka meets the President of the Kosovo Post Union, the strike is terminated '
'World Bank Board approves the Kosovo Digital Economy Project (KODE) '
'Lluka: Vushtrri will be part of development projects '
'Lluka informs on the establishment of an expert group to investigate damaging contracts '
'Lluka meets with the non-resident Pakistani Ambassador in Kosovo, Muhammad Syrus Sajjad Qazi'
'Ministri Beqaj merr pjesë në lansimin e agjendës digjitale për Ballkanin Perëndimor nga Komisioni Evropian​'
'Cornerstone of the wastewater treatment plant placed in Gjakova'
'Lluka informs the public on the activation of the Energy Exchange in the beginning of 2019 '
'Draft Law on Energy Efficiency forwarded to the Kosovo Assembly '
'Minister Lluka hosted Ghana’s ambassador, Salma Frances Mancell-Egalla, to discuss about economic cooperation'
'Lluka: Soon, Fushe Kosova will have 24 hour a day of water supply'
'Ministri Beqaj: Prizreni do të bëhet qendër rajonale për inovacion '
'Deputy Minister Beka invites Italian investors to Kosovo'
'Italian companies interested in investing in energy and waste recycling'
'Lluka met with the Finnish Ambassador Stjernvall, to speak about ICT developments'
'Ministri Beqaj në Bruksel: Qeveria e Republikës së Kosovës e përkushtuar për të ndjekur strategji konservatore të politikës makroekonomike, duke synuar nivelet e ulëta të deficitit buxhetor dhe borxhit publik'
'Krijimi i mjedisit të besueshëm online - parakusht i zhvillimit të ekonomisë dixhitale'
'Ministri Beqaj: Parku për Inovacion dhe Trajnime në Prizren do të jetë katalizator i zhvillimit ekonomik të vendit'
'The Draft Law on Energy Efficiency is submitted to the Assembly of Kosovo'
'Ministri Beqaj: Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të përkrah financiarisht sektorin e vetëm që ka shënuar bilanc pozitiv tregtar'
'Minister Lluka takes part in the EU Western Balkans Summit in Sofia '
'Të enjten ministri Beqaj lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi'
'Ministri Beqaj takoi ambasadoren e Finlandës në Kosovë'
'Lluka promises support for concrete projects in the municipalities of Ferizaj and Lipjan'
'Ministri Beqaj në Ferizaj: Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj është fillim i ri për qytetin e Ferizajt dhe për Kosovën'
'Lluka: The Energy Strategy addresses the challenges of the sector in the long run'
'Iowan ‘Vermeer’ company is interested to invest in Kosovo'
'Ministri Besim Beqaj: Detyrë parësore e Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është riorientimi i konceptit ekonomik të vendit'
'Lluka informon biznesmenët nga Pakistani dhe Kanada me mundësitë që ofron Kosova për investime'
'The ICT industry focused towards promoting export services'
'Besim Beqaj: Gjermani është donatori më i madh bilateral në Republikën e Kosovës '
'Ministri Beqaj: Rritja e punësimit dhe fuqizimi ekonomik i grave janë synime të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Ministri Beqaj dhe ambasadori i Luksemburgut u pajtuan për bashkëpunim në fushën e kompetencës profesionale dhe teknologjisë informative'
'Lluka invites investors from Saudi Arabia to invest in energy, water and mining '
'Ministri Besim Beqaj: Ekonomia digjitale rruga e vetme për zhvillim ekonomik'
'Lluka: ICT, a liaison factor of economic sectors, promotor of development'
'Lluka: ICT, the sector with the most positive trade balance in the country, must be given priority'
'Canada is interested in investments in Kosovo’s mining sector'
'Minister Lluka in meetings in the State Department and World Bank, receives guarantees for projects in the energy sphere'
'Ministri Beqaj: Projekti CETEP synon shfrytëzimin e potencialit të NVM-ve kosovare për tregjet ndërkombëtare dhe rritjen e punësimit'
'Besim Beqaj: Ekonomia digjitale është bërë faktori kyç për zhvillim e një vendi'
'Lluka met with the European Commissioner, Mariya Gabriel, and requested support for Kosovo’s digital agenda '
'Ministri Besim Beqaj do të marrë pjesë në Samitin Digjital që mbahet në Shkup të Maqedonisë'
'Lluka took part in Berlin Energy Conference, raising the issue of interconnection blockage between Kosovo and Albania'
'12 additional public buildings are supplied with energy efficiency measures, 2.3 million EUR invested'
'Minister Lluka participated in the ‘Annual Investment Conference’ in the United Arab Emirates '
'Mbahet mbledhja e dytë e Këshillit Kombëtar për Inovacion dhe Ndërmarrësi'
'Besim Beqaj: Mendimi ekonomik në vendin tonë duhet të ndryshojë'
'Lluka promises Prizren villages investments in the water and sewage network '
'Minister Lluka visited the Faculty of Electrical Engineering, and offered his cooperation'
'Minister Lluka visited company Gjirafa, offering support for the IT sector '
'Minister Lluka hosted the Czech Ambassador, to discuss on investments in energy '
'Ministri Beqaj takoi ministrin e Ekonimisë së Bullgarisë '
'Ministri Beqaj në Sofje: Kosova ka potencial për tu bërë qendër rajonale për inovacion'
'Lluka calls for responsiveness from energy operators, to avoid reductions '
'PSC of TPP “Kosova e Re” formalized the commercial contracts'
'Kosova ka potencial njerëzor super kreativ'
'Ministri Beqaj: Investim i drejtpërdrejtë në sektorin privat do të ketë efekt pozitiv në rritjen e konkurrueshmërisë dhe produktivitetit'
'Lluka visited Gjakova, regarding the functioning of Gjakova Airport'
'Ministri Beqaj: 10 milionë euro investime në sektorin privat, për nxitjen e zhvillimit ekonomik dhe rritjen e konkurrueshmërisë së Kosovës në rajon '
'Co struction ofTPP “Kosova e Re” and rehabilitation of TPP “Kosovo B” given an end to the uncertainty of energy supply'
'3.1 Richter scale earthquake registered 10km northwest of Gjakova '
'MED has not appointed Mr. Nuredin Krasniqi as the Acting Chief Executive Officer of Publicly-Owned Enterprise Kosovo Telecom J.S.C.'
'Ministri Beqaj në Paris: Potenciali më i madh për zhvillimin ekonomik të Kosovës është rinia'
'Ministri Beqaj takoi ambasadorin e Sllovenisë Bojan Bertoncelj'
'Clarification on the resignation of Trepça’s former manager '
'Ministri Besim Beqaj takoi përfaqësues të Odës Ekonomike Federale të Austrisë'
'Ministri Lluka mori pjesë në ‘Global Mentoring Walk Kosova’'
'Ministri Beqaj viziton Ferizajn, ia konfirmon Kryetarit Aliu fillimin e punimeve për hapjen e Qendrës së Inovacionit'
'Bashkëpunimi me media i rëndësishëm për promovim të inovacionit'
'Japonezët rikonfirmojnë mbeshtetjen në trajtimin e ujërave të zeza '
'Besim Beqaj: Përmirësimi i bilancit tregtar të Kosovës bëhet përmes eksportimit të shërbimeve që ofrojnë njerëzit e rinj që kanë ide'
'Minister Lluka signs historic deals with Canada for investment growth '
'SEMMOLOGICAL NETWORK REPORT OF KOSOVO - GSK '
'Minister Lluka took part in the International Summit of Mining Ministers, inviting Canadian companies to invest in Kosovo '
'Bashkëpunimin Kosovë-Shqipëri do të sjellë zgjidhje të reja inovative dhe bashkim faktik të të rinjve'
'Prezantohen mundësitë për investime në Kosovë para bizneseve japoneze'
'Lluka e Pacolli takohen me homologët japonezë, Seko dhe Kono'
'Përdorimi i gjerë i rrjeteve sociale, burim financimi për kompani inovative të specializuara'
'Reforma në arsim burim i inovacionit dhe ideve inovative që duhet t’i mbështes shteti'
'Ministri Beqaj në Gjilan: Rritja ekonomike në Kosovë do të bazohet në ekonominë e dijes'
'Minister Lluka took part in the Balkans Investment Summit in London '
'Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të bëjë promovimin e inovacionit në shërbim të rritjes ekonomike'
'Besim Beqaj: Bashkëpunimi me donatorët do të rrisë fondin për përkrahje të inovacionieve'
'Lluka: Krijimi i vendeve të punës patriotizmi më i madh'
'Ministria për Inovacion do të kujdeset që t’i shumëfishojë rrëfimet e suksesit që dalin nga Kosova'
'Ministri Beqaj: Kosova vend atraktiv dhe me potencial për investitorët e huaj'
'Besim Beqaj: Pasuria më e madhe e Kosovës janë të rinjtë dhe të rejat'
'Lluka will support projects in Peja and Istog '
'Ministri Beqaj: Autostrada që lidh Maqedoninë me Kosovën do të rrisë bashkëpunimin ekonomik në mes të dy vendeve'
'Ministri Beqaj: Kosova duhet ta ndërtojë identitetin ekonomik të saj'
'Lluka premton më shumë investime në sektorin e ujit'
'Kosova dhe Shqipëria takohen për themelimin e tregut të përbashkët të energjisë '
'Besim Beqaj: Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe Banka Botërore do të zhvillojnë programe të përbashkëta për fuqizimin e të rinjve dhe grave '
'Ministri Beqaj takoi kongresmenë amerikanë dhe Presidentin e Asamblesë së NATO-s'
'Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe “James Madison University”'
'Sektori minerar i një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik'
'Beqaj: Rinia jonë me kapacitetet e saj do të jetë baza kryesore e përfaqësimit jashtë vendit'
'Ministri Besim Beqaj javën e ardhshme do të qëndrojë në SHBA ku do të marrë pjesë në Lutjet e Mëngjesit, do të takojë përfaqësues të Departamentit të Shtetit'
'Besim Beqaj: Qendra e parë e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të funksionalizohet në bashkëpunim me Universitetin'
'Banka Botërore do të jetë partner strategjik i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në ndërtimin e kapaciteteve për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik'
'Lluka: 2018, the year of green energy'
'The Kosovo Assembly adopted the Energy Strategy 2017-2026'
'Besim Beqaj: Të rinjtë janë fuqia më e madhe konkurruese e Kosovës'
'Ministri Beqaj: Teknologjia digjitale dhe inteligjenca artificiale po transformojnë jetën tonë të përditshme dhe ekonominë'
'Haradinaj: There is no energy crisis, energy prices will not increase '
'Besim Beqaj: Shkathtësitë e të rinjve promotor i zhvillimit të ekonomisë digjitale të Kosovës'
'Gërxhaliu: Political stability is a prerequisite for the implementation of this strategic project '
'MED publishes commercial contracts on Kosova e Re Power Plant '
'Ministri Beqaj zotohet se prodhuesit vendorë do të përkrahen edhe në aspektin ligjor'
'Ministri Beqaj takoi z. Brian Martalus, Drejtor i Zyrës për Zhvillim Ekonomik në USAID'
' Ministri Beqaj: Kosovës i duhen ndërmarrës që nuk prodhojnë vetëm për tregun e brendshëm'
'Lluka: The Multi-functional Center in Mitrovica – an employment possibility '
' Ministri Beqaj: Vizioni ynë është që Kosova të jetë qendër rajonale e ekonomisë digjitale '
'Ministrai e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë do të mbajë Konferencë për media'
'Kosova pranohet në Eurovizionin për Startups'
'Deputy-Minister Zariqi taking part in the ENIPE 2018 Summit '
'Ministri Beqaj ka vizituar kompaninë “Jaha Solar”'
'Earthquake hits Montenegro – quake felt in Kosovo as well '
'Ministri Lluka viziton Mitrovicën, mbështet projektet në këtë komunë'
'Lluka prezanton të arriturat e MZHE-së dhe prioritetet për vitin 2018'
'Ministri Beqaj: Në Ferizaj do të themelohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë'
'Ministri Lluka konfirmon nisjen e nxjerrjes së thëngjillit në fshatin Shipitullë'
'Lluka appraises the positive performance of HC “Iber-Lepenc”'
'Lluka: TPP Kosova e Re brings energy independence and economic development '
'The government signs Agreements for “Kosova e Re” Power Plant'
'Ministri Beqaj: Do të mbështeten bizneset kosovare në rritjen e kapaciteteve dhe produktivitetit'
'15th Ministerial Council Sets Vision for Post-2020 Climate and Energy Policy in the Energy Community'
'Regional energy market operationalization increases energy safety '
'Ministri Beqaj po merr pjesë në Konferencën Ministrore në Paris, organizuar nga Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik'
'Parties reach an agreement on the development of Thermal Power Plant “Kosova e Re” '
'Kosovo is host of the 15th Energy Community Ministerial Council meeting '
'Lluka: Investments in ICT a priority, as foreign companies express interest in our resources'
'Besim Beqaj: Sfidë themelore për ekonomitë e këtij shekulli është nxitja e inovacioneve'
'Këshilli Kombëtar për Inovacion dhe Ndërmarrësi mbajti takimin e parë konstituiv'
'Lluka: Gjakova Airport - an extraordinary potential to be activated'
'Minister Lluka meets Bulgarian Counterpart, Temenuzhka Petkova'
'Mitsubishi Hitachi Power Systems interested on TPP ‘Kosova e Re’'
'Ministri Beqaj takoi përfaqsuesit e Bankës Botërore'
'Lluka: Youth, the country’s main economic development potential '
'Lluka: Development of TPP Kosova e Re at the lowest possible cost remains a priority '
'Minister Lluka takes part in the “Days of the Dialogue with the Diaspora” conference in Cologne '
'KGS presents the Kosovo Geological Map project '
'Lluka: Energy Efficiency Fund will be ready by mid-2018 '
'Lluka: Biznesi duhet të ketë tarifa më të favorshme të energjisë'
'Ministri Lluka njofton përfaqësuesit tajvanez me mundësitë investive që ofron Kosova '
'Ministri Lluka takoi Ambasadorin Japonez Koinuma, flasin për projektet në energji'
'Minister Lluka visits KEK, gets acquainted with its operations and challenges '
'Investitorët izraelit projekte konkrete në fushën ekonomike '
'Mines – a sphere of interest for foreign investments '
'Minister Lluka receives German investors to discuss investments in energy and mining'
'Italian investors interested to invest in Kosovo '
'Minister Lluka participates in the Vienna Economic Forum '
'Lluka: Solar energy licenses expected soon '
'Lluka: All larger centers will have wastewater treatment plants '
'Lluka: We need to focus on foreign investments in the production sector '
'The common energy market in the focus of the meeting between Lluka and Minxhozi '
'Lluka: Information technology sector and the future of economic development'
'Minister Lluka commits to a sustainable solution for publicly-owned enterprises '
'The strike of Trepça miners comes to an end, as MED commits to fulfill their demands'
'Lluka visits Jaha Solar, promises support measures for domestic producers '
'Lluka: Energy sector – a prerequisite for sustainable economic development '
'Lluka informs Ambassador Heldt of the priorities of MED'
'KFW a supporter of energy and water projects '
'Lluka meets senior World Bank executives in Washington and discusses on concrete projects '
'Lluka meets Matthew Palmer of the US State Department'
'The Swiss Ambassador was informed on MED’s priorities '
'Lluka: Energy Strategy is a roadmap for ten-year policies in the energy sector '
'Minister Lluka informed the IMF on MED’s priorities '
'European Investment Bank supports energy projects '
'Ministers Lluka and Gjiknuri discuss on further steps in establishing the Common Energy Market '
'Hungary supports Kosovo in concrete projects '
'Lluka and Apostolova discuss on recent economic relations in the country '
'Social assistance to be distributed through Kosovo Post'
'Great Britain reconfirms its support for Kosovo’s economic development '
'Ministers Lluka and Lekaj inaugurate new train carts for Trainkos'
'Kosovo a signatory party of the Memorandum for gas, energy and energy efficiency '
'Austria a strategic partner for the country’s economic development '
'World Bank continues to support energy projects in Kosovo '
'Local businesses are the backbone of the country’s economic development '
'Italianët e interesuar për investime në energjinë e ripërtëritshme'
'MCC do të financojë projekte në fushën e efiçiencës së energjisë'
'MZHE synon krijimin e një klime të favorshme për zhvillimin e biznesit vendor'
'Norvegjia rikonfirmon vazhdimin e mbështetjes për Kosovën '
'UNDP mbështet zhvillimin e qëndrueshëm të Kosovës'
'MCC do të financojë projekte të fushën e efiçiencës së energjisë'
'Turqia do të vazhdojë të mbështesë zhvillimin ekonomik të Kosovës'
'Ministri Lluka dhe kryetari Bahtiri diskutojnë problemet në Trepçë dhe KRU Mitrovica'
'FMN rikonfirmon mbështetjen për projektet zhvillimore në Kosovë '
'Minister Lluka met with the Executive Director of AmCham, Arian Zeka, to discuss economic development in the country '
'Minister Lluka informed the French Ambassador on the MED priorities '
'Stavileci i dorëzoi detyrën ministrit të ri të MZHE-së, Valdrin Lluka'
'Memorandum of cooperation on natural gas '
'ICT, the most promising sector for economic growth and women's access to the labor market'
'Inclusion of women in the labour market requires courageous ideas '
'Kosovo began its journey towards EITI membership '
'Stavileci: Kosova e vendosur të vazhdojë rrugën integruese'
'Stavileci: Kosova siguron stabilitet energjetik me Strategjinë e re dhe liberalizimin e tregut '
Decision
'Zogaj Gashi: Kosovo is in the right path with its online services '
'ESAN foresees millions in investments and over a thousand new jobs '
'The well-known company ESAN plans to invest in Kosovo's mining sector'
'A step closer in integration of energy market between Kosovo and Albania '
'Stavileci: The World Bank supports Government plans for energy sector '
'World Bank Executive Directors give their full support for the energy sector in Kosovo '
'EBRD reconfirms its support for economic projects '
'Stavileci gives the heads up about feasibility study on district heating in Drenas City '
'KOCAF is the right address for francophone investors in Kosovo'
'Involvement of women in business gives a positive impulse to the country’s economic development '
'Austrian Federal Chamber of Commerce supports development of ICT in Kosovo '
'Energy, Mines and ICT are the potential sectors for Austrian investments '
'Stavileci: 2017 zgjidh problemin e energjisë, TIK e ardhmja e ekonomisë tonë'
'The largest project in the water sector is finalized: Prishtina has 24 hour water-supply '
'Deputy Minister of Economic Development, Besa Zogaj-Gashi, met today with Konrad Adenauer Foundation alumni '
'Stavileci: Energy market opening increases security and balances prices '
'WOW extends to Podujevë and Mitrovicë '
'Stavileci: Për 40% të popullatës po garantohet furnizimi afatgjatë me ujë'
'Energy and mining – unique investment possibilities'
'Stavileci announces the establishment of creative economy centers, in cooperation with Microsoft'
'Stavileci: This year there will be concrete steps towards development of Trepça '
'Stavileci recessives full support from the PDK Parliamentary Group for the ‘Kosova e Re’ PP Project '
'Stavileci: 2017, Year of “Kosova e Re” PP, tender for construction in April '
'The second generation of WAW graduated, third stage of the project was lunched '
'MED provides central heating for “Jahë Salihu” School in Molliq village in Gjakova '
'Stavileci presents achievements and challenges in the energy sector in front of PCSA and the SAC '
'Technological park will be an impetus for development of ICT '
'MED now has an online platform for monitoring implementation of EE plans '
'Stavileci hosted a group of students from ‘Haxhi Zeka’ University, they discussed about current economic situation '
'Pumping Station “Mirëdita” of RWC Prishtina receives new equipment for water chlorination '
'Project “Women in Online Work” will be expanded to Gjilan and Pristina '
'Stavileci unfolds objectives for 2017, promises acceleration of development pace '
'150 Women Trained in World Bank Online Work Pilot in Kosovo, New Phase with Local Partners Planned'
Air quality report for the time period of november – december 2016 and january 2017
'Koci: Italy is a Partner in Environmental Protection'
'Pilot Project “Women in ICT” expanded in the regional level '
'Discussion on the Administrative Instruction on the Establishment of One-Stop-Shops'
'Stavileci: Energy and ICT preconditions of economic development '
'Stavileci: Human Capital and Innovation, promoters of economy in the future '
'Sindikalistët vlerësojnë kontributin e ministrit Stavileci për Ligjin për Trepçën'
'Stavileci appreciates the contribution of KEK employees in ensuring energy generation stability '
The plan of measures for the improvement of air quality and the environment condition in kosovo
'Stavileci: Water factory in Shkabaj – the most important water sector project '
'Stavileci: Economic diplomacy, an opportunity to attract foreign investments '
'Stavileci: The Government Supports Private Initiatives for investment in RES '
'Zogaj- Gashi: Women in decision-making, overview of the Republic of Kosovo identity'
' Kosovo and Albania materialize the cooperation in the area of geology '
'Supportive business environment for women start-ups in South of Mitrovica '
'Stavileci: Woman, the architect of positive developments in the country '
'Stavileci: Bizneset e Kosovës po prosperojnë, produktet vendore edhe në tregun evropian'
'Stavileci: Kosovo needs educated cadre in the energy sector'
'Zogaj –Gashi: Kosovo Products are exported to international markets '
'Discussion on the action plan for Kosovo's participation in the Albanian energy stock market'
'Government as a partner in Water Sector Reform and Advancement'
'Stavileci presents energy, mining and ICT investment opportunities at London forum'
'Minister Stavileci reports on achievements and challenges before the Parliamentary Committee'
'WOW a successful platform for employment of women in ICT '
'Government seeks more responsibility from heads of Public Enterprises'
'TC Kosova B Feasibility Study to begin next year '
'Stavileci: Information Technology Sector, a priority for the Government '
'Stavileci: MED is successfully dealing with SAA obligations '
'Zogaj-Gashi: Information Technology, an agent of economic development '
'Stavileci: The Law opened a gate of development and investment for Trepca'
'Digital Transformation of Economy, a catalyser of sustainable development '
'Women must be a factor in each key process and in decisionmaking'
'Water supply network installed in five villages in Vitia Municipality'
'Efficiency Measures Implementation include school in Irzniq, Decan '
'One Stop Shop for Renewables in operation next year'
'Kosovo takes over the chairmanship of the Energy Community Treaty Secretariat for 2017 '
'Tempus addresses energy market needs'
'Assembly committee recommends the Assembly the adoption of the Law on Trepça '
'Deputy Minister Zogaj-Gashi visited Podgorica, and met her counterpart Strugar'
'Stavileci: ‘Trepça’ a Shareholding Company with 80% owned by Government'
'Draft Energy Strategy 2016-2025 discussed with stakeholders '
'Zogaj - Gashi: The Women in Online Work Project proved successful '
'The second stage of Pilot Project Women in Online Work – WOW in Prishtina, kicks off '
'Energy Strategy, addresses the current challenges and determines the vision for the future'
'Kosovo gets acquainted with Europen RES development practices '
'US strongly support the modernization of the energy sector in Kosovo '
'Kosovo and Croatia in close cooperation in the field of geology '
'TIK bosht i zhvillimit të gjithmbarshëm ekonomik'
'ICT is a pillar of overall economic development '
'The 3D printer Made in Kosova was launched '
'The role of KOSTT in the stability of electric energy system is irreplaceable'
'Stavileci: E-Governance is a necessity of the time and a promoter of economic development'
' Qeveria mbështet zhvillimin e kompanive të sektorit minerar'
'Stavileci: The Long-Term Energy Strategy is ready '
'Stavileci presents the achievements of economy and energy in the Paris Summit '
'Stavileci: ICT - A sector that allows us to be part of the global market '
'Stavileci presented the strategic projects before foreign diplomats '
'Stavileci: The Government is committed to strengthen the mining sector '
'The Energy “motorway” Albania - Kosovo is finalized, opening way to the common market'
'Information Technology Strategy - a step towards digital economy'
'Digital economy makes Kosovo part of global competition '
'Banka Botërore përkrahë Programin e Ekonomisë Digjitale në Kosovë (KODE)'
'Mitsubishi - Hitachi interested in the development of “Kosova e Re” Power Plant '
'Bilateral Kosovo – Montenegro forum expected soon '
'Deputy Minister Zogaj Gashi visited Greece, discussing economic cooperation '
'Italian investors are interested in co-financing with Kosovo businesses '
'Stavileci and Gjiknuri signed the Memorandum of Understanding for the development of new generation capacities'
'Korean ICT model for the development of Kosovo’s economy '
'Kosovo and Albania must intensify cooperation also in the ICT sector '
'Renowned Korean companies coming soon in Kosovo '
'Zogaj-Gashi: Këmbimi i përvojave inkurajon bashkëpunimin ekonomik bilateral'
'Municipality of Vushtrri now has a water plant amid promises for network investments'
'Qeveria me masa simuluese për investime në BRE'
'TPP Kosova e Re with social-economic and environmental benefits '
'Stavileci: MED supports projects that improve the lives of citizens '
'Green economy encourages development and protects the environment'
'Kosovo and Albania with new joint projects in the energy area '
'Ministri Stavileci vazhdon përkrahjen për fushën e TIK-ut '
'Stavileci: The ecologic component must be a primary criterion for any public project'
'Kosovo and Albania have intensified activities towards a common energy market '
'Minister Stavileci offers partnership to students in ICT '
'Development Plan of the Distribution Network in line with the agreement and needs of citizens '
'Minister Stavileci informed business on energy projects '
'Deputy Minister Besa Zogaj - Gashi took part in the International Conference in Bulgaria '
'Minister Stavileci confirms the support for railway transportation '
'Stavileci: Agriculture and IT have the largest potential to enhance employment '
'ICT can change the pace of economic development'
'Stavileci: Digitization of Post services, a step towards digital economy'
'Kosovo-Macedonia cooperation must be raised to a higher level'
'Stavileci: ICT, the sector with largest development potential '
'The Construction of TPP Kosova e Re could begin within a year'
'ICT, an opportunity for economic development and inclusion'
'BERZH reconfirms support for Kosovo '
'Greece is ready for close cooperation with the Republic of Kosovo '
'Zogaj-Gashi met with the head of the Balkan Office for Assistance Emil Vasilev'
'Three villages in the north of Mitrovica get supplied with drinking water'
'Kosovo and Albania deepen mineral cooperation '
'Zogaj –Gashi: Women should turn to the energy sector'
'Kosovo and Albania aim common energy generating projects'
'Zogaj-Gashi: Quality Education and Inclusion, a condition for sustainable development.'
'Zogaj-Gashi: Women play an important role in the country’s economic development '
'Stavileci took part in the Global Mining Sector Conference in Canada'
'Security of power supply – prerequisite for economic development '
'Women in Online Work (WoW) Pilot kicks off with 63 trainees in Lipjan'
'Workshop held on employment possibilities in digital economy '
'Implementation of the Kosovo Strategy on Information Technology gets under way'
'Stavileci: Cybercrime strategy is coming soon '
'Agreement for TPP Kosova e Re, the greatest success of 2015 '
'Memorandum of Understanding is signed between the Ministry of Economic Development and American Investor Contour Global'
'Stavileci: 400kV interconnection Kosovo-Albania, a project of regional importance '
'Energy efficiency decreases costs and stimulates economic development '
'ICT – a strategic sector for sustainable development '
'KKZHE aprovoi Koncept Dokumentin për themelimin e OSS'
' TC Kosova e Re iu prezantohet kompanive me renome botërore'
'Projekti WOW prezantohet në Komunë e Gjakovës'
'Zëvendësministrja Besa Gashi – Zogaj vizitoj kryetarin e Lipjanit'
'Ministri Stavileci prezanton Projektin TC “Kosova e Re”, para Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri'
'Hydro Power Plant “Brodi 2” in Dragash inaugurated today '
'Agreement between Kosovo and Albania on ancillary services/secondary regulation expected soon '
'The country’s largest project, TPP Kosova e Re, with investments exceeding 1 billion and thousands of jobs gets under way '
'KGS monitors natural gas source in village Torinë '
' MED reaches an agreement with Contour Global'
'Empowerment of women entrepreneurship represents an investment in sustainable development '
'Best practices for RES One Stop Shops reviewed '
'Water is a guarantee for sustainable development '
'Stavileci: Kosovo has the potential to become an ICT services exporter'
'Ministri Stavileci panelisti i parë nga Ballkani në samitin më të madh në botë për teknologjinë informative'
'“Women in ICT” part of the digital economic development agenda '
'Diversification of energy sources – an MED priority '
'Stavileci attends the EnTC ministerial meeting in Tirana '
'Kosovo is safely progressing towards the European energy market'
'Preparations under way to establish a One Stop Shop for RES'
Mesp announces the completed national registry of unpermitted constructions
'The 400 kV Kosovo-Albania interconnection line, a project of regional significance '
'Establishment of KOSTT as an independent controlling area/block under the Continental Europe Synchronous Area '
'Delawie: USA supports Kosovo’s economic development'
'MZHE: Balancimi i SEE në përputhje me kriteret e ENTSO-E'
'The preparatory process has started for the establishment of KOSTT as an independent controlling area/block under the Continental Europe Synchronous Area '
'Deputy Minister took part in the CESEC High Level Meeting on Gas'
'Minister Stavileci attending the Ministerial Meeting of EnCT in Vienna '
'Expoforum: Kosovo and Albania discuss common strategic projects'
'Kosovo provides security for foreign investments'
'Cyber security necessary for the development of information technology'
'Stavileci promises support to the advancement of the business environment'
'The government is dedicated to advancing broadband infrastructure'
'31 million USD to enhance Energy Efficiency and Renewable Energy'
'Kosovo will soon have a National Development Strategy'
'Kosovo and Germany aim formalization of cooperation in geological services'
'World Bank supports energy projects in Kosovo'
'Informal waste collectors should be incorporated into the waste management system '
Minister Agani joins children’s day
'Kosova a country geological exploration and mineral processing potentials'
'MED launches the Information Technology and Innovations fund '
'Stavileci represents Kosovo in the ICTA conference in Istanbul '
'Institutions support economic development through ICT and Innovations '
'Stavileci: Information Technology is a significant pillar of the country's economic development '
'USAID supports energy projects in Kosovo'
' Stavileci presents the economic development vision to diaspora businesses '
'Stable energy supply and a clear environment in the focus of MED's efforts '
'Qeveria mbështet modernizimin e infrastrukturës energjetike'
Kosovo signed the ministerial statement of 7th world water forum 2015
'Stavileci: Ndërtimi i TC “Kosova e Re” nuk ka alternativë'
'Stable energy supply and a clear environment in the focus of MED's efforts '
'Kosovo economy should be based on knowledge'
' Stavileci: The Government has set clear priorities for the energy sector '
' The Government aims to establish special funds for EE and RES'
Agani is informed closely about the situation after the floods in the region of Viti
Kosovo also joined to the challenge of climate change
'Stavileci: Qeveria mbështet projektet zhvillimore të komunave'
'Kosovo and Albania will have an energy “highway”'
'Common energy market between Kosovo-Albania, a step forward towards a regional market'
'Working groups on the common energy market are established '
'Kosovo and Albania with a common energy market '
'World Bank supports Kosovo in extending internet in rural areas'
'An earthquake of 3.8 magnitude in Richter scale hits west of Istog'
'An earthquake of 4.1 magnitude in Richter scale hits north Kosovo'
'The financial proposal for the “Kosova e Re” Power Plant was opened today '
'Project Steering Committee of “Kosova e Re” Power Plant approved the opening of the financial offer '
'Stavileci requests more responsibility from Boards of Publicly Owned Enterprises '
'Public interest at the focus of MED '
'MED supports KCC in supporting the business environment '
'An earthquake of 4.1 magnitude in Richter scale hits west of Istog '
'31 million dollars for EE and RES'
'High praises for the economic cooperation between Kosovo and Turkey'
'Stavileci: information technology sector will be treated with priority'
'Submitted a bid for the TPP 'Kosova e Re''
'Jacobson reiterates the US support for Kosovo’s economic development'
'Minister Blerand Stavileci accepted the duty from outgoing Minister Fadil Ismajli'
'MED provides trainings for boards of Publicly Owned Enterprises'
'The deadline for the submission of Bids for TPP ‘Kosova e Re’ is announced '
'Ismajli: Railways are an indicator of economic development '
'Ismajli requests mobilization from KEK and Termokos for the finalization cogeneration '
'Ministers Ismajli and Neziri harmonize projects with a regional impact '
'Germany – a strategic development partner of Kosovo'
'Kosovo is part of regional energy projects'
'Cooperation Kosovo – Croatia enhances the development of both economies '
'Ismajli: Membership in GeoSurvey implies investments in this sector '
'EBA delegation is informed on Kosovo’s economic resources'
'EBRD is committed to support capital energy projects '
'JICA assists the development of capacities of wastewater treatment'
'Ismajli: Regional cooperation, a positive message for investors '
'USAID with a five-year program for clean energy in Kosovo '
'Kosovo becomes member of Euro GeoSurvey'
' Efficient measures implemented in the 8 March School in Peja '
'Ismajli and Bobev praise good relations between Kosovo and Bulgaria '
'EBRD will continue to support developmental projects '
'Nis implementimi i masave të EE në objektet publike'
'Enviro Power Renewable planifikon të investojë 40 milionë euro në Mitrovicë'
'Luksemburgu do të vazhdojë projektet mbështetëse në Kosovë'
'Sektori i ujërave prioritet i Qeverisë së Kosovës'
'Ministrat e ekonomisë të rajonit zotohen për thellimin e bashkëpunimit '
'Ministri Ismajli po merr pjesë në konferencën rajonale në Budvë'
'Postal stamp dedicated to heroes Fehmi and Xhevë Lladrovci emitted'
'Met Project Steering power plant "Kosova e Re"'
'Minister Ismajli participates in the Energy Efficiency Conference in Tirana '
'Qeveria e angazhuar për furnizim stabil me energji '
'Kosovo-Albania agreements enter implementation phase '
'Kosova e Re Power Plant Project Steering Committee approved the deadline for submission of bids '
'Kërkohet bashkëpunim në tejkalimin e sfidave aktuale në sektorin e energjisë'
'Minister Ismajli discusses with energy operators on the current energy situation '
'Ismajli merr mbështetje nga homologu turk, Taner Yildiz për projektet në energji dhe miniera'
'Minister Ismajli meets potential investors in TPP '
'MED guarantees a professional assessment on the causes of explosion in KEK '
'MED guarantees regular electricity supply during elections '
'Albania and Kosovo embark on a common economic agenda '
'KRPP PSC approves the Request for Proposals and Project Agreements '
'“Trepça” is returning to future Kosovo generations '
'Germany stands ready to engage in a close economic partnership with Kosovo '
'Ismajli: Kosovo, a small country with big opportunities '
'The German Model is a guarantee for the future of Kosovo '
'Cooperation between Kosovo and Albania is entering a new stage '
'RES, a priority of the Energy Strategy of Kosovo '
'Kosovo and Albania signed two cooperation agreements in energy '
'Ismajli: Furnizimi me ujë po stabilizohet, s’ka vend për panik'
'E-Governance aims to increase citizen participation in decision-making'
'Government appraises KEK for its achievements '
'French companies interested to invest in Kosovo '
'USAID will continue to support Kosovo '
'“Trepça” will be transferred to Kosovo state ownership '
'MED and IENE organize a workshop on “Energy Policies and Strategies” '
'The study on the inclusion of Kosovo in the Gas Ring is presented '
'Ismajli: Long-term solution are being sought for water '
'KFW continues with the support in projects which advance Kosovo’s economy '
'The Government aims to fulfill European environment standards '
'The Japanese experiences in treating wastewater introduced '
'Minister Ismajli meets representatives of German company Stihl '
'MED organizes a workshop on e-Payment and e-Invoicing '
'Ismajli: The Government aims to provide safe and clean energy '
'Minister Ismajli presents Kosovo’s economic opportunities in London '
'Continue preparations for the new Code of the Republic of Kosovo telephone '
'France supports economic projects in the country '
'Minister Ismajli meets the German Deputy-Ambassador in Kosovo '
'Ismajli: Investimet kanadeze të mirëseardhura për Kosovën'
'U nënshkrua marrëveshja për shërbime postare për zonat e rezervuara '
'Ministri Ismajli priti kreun e Korporatës Toshiba'
'Ismalji : Trepça do të jetë pronë shtetërore '
'Ministri Ismajli priti ambasadorin e Sllovenisë Milijan Majhen '
'Kosova dhe Kroacia formalizojnë bashkëpunimin në shkencat gjeologjike'
'Trepça – a guarantee for Kosovo’s economic development '
'Germany reemphasizes support for Kosovo’s development projects'
'The French express interest on the water and energy sectors '
'A working group established to address problems in water supply '
'Call to save water and increase collection '
'GPC decides to close the PTK privatization process '
'The construction contract for the 400kV interconnection line between Kosovo and Albania is signed '
'Ismajli: Energy Strategy 2013-2022 – Efficiency a top priority '
'Energy Efficiency saves you money and protects the environment '
'Ismajli: Social contribution of businesses improves their image '
'A delegation of German companies is staying in Kosovo '
'Praises for the economic cooperation between Kosovo and Albania '
'Britain stands ready to support energy efficiency projects '
'Postal stamps with the portrait of actor Bekim Fehmiu emitted '
'Minister Ismajli attending the “Mines and Money” conference in London '
'Deputy Minister Koci meets State Department official Christy Machak'
'Japan will continue to support Kosovo '
'Ismajli: Consumption of local products helps businesses '
'Croatia supports Kosovo’s economic projects '
'Kosovo-Macedonia economic forum to be held in February 2014 '
'Kosovo territory hit by an earthquake measuring 4.8 on the Richter scale '
'Ismajli: Development of EE and RES remain priorities for the Government '
'MED and IFC sign an agreement on KEDS post-privatization monitoring '
'Kosova e Re Power Plant Project Steering Committee convenes '
'The proposal is made for a common Kosovo-Slovenia committee on economic development '
'Minister Ismajli receives the Italian Ambassador in Kosovo, Mr. Andreas Ferrarese'
'The Government gives special attention to the development of water resources '
'MED guarantees uninterrupted electricity supply throughout election process'
'Ministri Ismajli informohet me aplikimin e teknologjisë më të re në PTK '
'Ismalji e Korte diskutojnë zhvillimet në sektorin e energjisë në Kosovë'
'Albania helps Kosovo in EITI Membership '
'Kosovo with equal representation at the EnCT meeting in Belgrade '
'Minister Ismajli participates in the meeting of EnCT Council of Ministers '
' Ministri Ismajli inspekton punimet finale në Aeroportin e Prishtinës'
'Energetska efikasnost prioritet MER'
'PTK contract signature postponed for 26 December 2013'
'A network of Albanian businesses established in Germany '
'Ismajli: Electricity supply a key factor for economic development '
'German businesses promise investments in the sphere of energy '
'Minister Ismajli meets with the new KEK Board of Directors '
'Ismajli presents Kosovo’s economic orientations in USA '
'MED trains Publicly-Owned Enterprises on EU Funds '
'Kosovo aims to achieve international waste management standards '
'MED aims to enhance cooperation with the banking sector '
'Ismajli and Gjiknuri Express their readiness to intensify economic cooperation '
'Minister Ismajli met the Minister of Transport of the Republic of Ghana, Dzifa Aku Attivor'
'Minister Ismajli meets KEDS senior management '
'GPC: The deadline for execution of the contract for privatization of 75% of PTK shares extended '
'Minister Ismajli meets representatives of employees of “Ndërtimtaria J.S.C.” enterprise '
'Commendation for the cooperation between Post of Kosovo and the Post of Slovenia '
'USA supports economic development of Kosovo '
'Luxemburg will continue its support for Kosovo '
'Minister Ismajli meets British Ambassador Ian Cliff '
'MCPOE discusses developments in Publicly-Owned Enterprises '
'Minister Ismajli meets ERO management '
'MED interested in intensifying cooperation with business associations '
'“Kosova e Re” Power Plant Project Steering Committee discussed the modalities of the projects '
'Minister Ismajli discusses with KOSID on energy sector developments'
'The development of heavy industry in the country is discussed '
'Kosovo and Macedonia concretize economic cooperation '
'Execution of the contract for the sale of PTK shares postponed for three weeks '
'Kosovo committed to improve energy efficiency '
'Minister Ismajli visits renowned German companies '
'Minister Ismajli attends the energy conference in Frankfurt '
'Croatia supports KGA’s membership in Eurogeosurvey'
'Water supply and sewer services have advanced '
'Austria konfirmon mbështetjen ekonomike për Kosovën '
'GPC: PTK Privatization followed international standards '
'High appreciation for Kosovo-Turkey economic relations'
'Bilfinger Power Systems expressed interest to invest in Kosovo TPPs '
'Kosovo and Bulgaria are ready to exchange know-how in economy'
'Canada confirms continued support for Kosovo'
'Donors promise to continue their support for the private sector '
'The European Investment Bank expresses its readiness to support Kosovo '
'USAID will continue to support economic development in Kosovo'
'The Netherlands confirm its support to Kosovo '
'Minister Ismajli informs US Ambassador Jacobson on MED priorities '
'Minister Ismajli met with Italian Ambassador, Michael Louis Giffoni'
'Public-Private dialogue, crucial to improve the business environment'
'Ismajli: Priority: sustainable economic development '
'Beqaj signs two agreements with the Islamic Development Bank '
'Ministri Beqaj po merr pjesë në takimin vjetor të Bankës Islamike për Zhvillim'
'Koci: Kosovo on a good path to fulfilling its energy-related obligations '
'Sustainable energy a precondition for economic and social development of Kosovo'
'Nesër mbahet “Konferenca e Donatorëve për Energji të Qëndrueshme për Kosovën”'
'Beqaj informs Goldstein and Baker on the Donors’ Conference on Energy '
'Beqaj: EBRD an important Kosovo partner '
'Transfer of assets to Kosovo Çalik Limak Energy – KEDS is completed'
'Kosovo economy improving competitiveness in the country and in the region'
'Minister Beqaj met the Mayor of Bujanoc Municipality, Nagip Arifi '
'Works commence in the water-supply network for 11 villages of Ferizaj municipality '
'National Action Plan on Renewable Energy Sources 2011 -2020 is presented'
'Kosovo is interested to expand economic cooperation with Malaysia '
'3CIS a success story beyond Kosovo market'
'Beqaj: Wood-processing industry should provide new employment opportunities '
'Kosovo and Montenegro aim to strengthen economic cooperation '
'Beqaj: Businesses, a promoter of Kosovo – Greece relations '
'PTK privatization conducted in harmony with the Kosovo Constitution and international standards '
'Kosovo Energy Eficiency Action Plan (KEEP) 2010 - 2018'
'CAO: KEDS Privatization in full compliance with international standards '
'Oferta më e lartë për PTK-në 277 milionë, fituesin e vendos Qeveria'
'Beqaj: Kosovo contributes to regional economic development and cooperation '
'Minister Beqaj and Kosovo businesses visited Egypt '
'Project Steering Committee of the “Kosova e Re” Power Plant approved the Tender Documents '
'Two bids for PTK, the process conducted according to international standards '
'Minister Beqaj visits companies Solid and Hidroregjioni Jugor J.S.C. '
'IFC: KEDS Project in line with international standards '
'Minister Beqaj met with the EBRD Chief in Kosovo, Anton Kobakov '
'Beqaj: Security of supply is a regional challenge'
'Bid-submission deadline postponed to 3 April '
'Beqaj: Pakistan interested in economic cooperation '
'Beqaj requests greater Microsoft presence in Kosovo '
'Kosovo and Albania formalize their cooperation in the sphere of ICT'
'Beqaj: Energy prices will not increase '
'Cooperation between Kosovo and the EnCT Secretariat evaluated in positive notes '
'MCPOE requests the dismissal of the Managing Director from KEK’s Board of Director'
'GPC ensured maximum protection of the rights of PTK employees '
'The PTK Bid Submission date is postponed for one week'
'GPC discussed on the draft Collective Agreement for PTK employees'
'WB strongly supports energy projects in Kosovo'
'Minister Beqaj met with the head of EUCERS, Friedbert Pfluger'
'France is interested in economic cooperation'
'POE Performance in 2011 saw improvements '
'Beqaj met with the President of the Chamber of Commerce of Montenegro '
'KEK managers in the Prishtina District are suspended'
'Good competitive climate for PTK privatization '
'POE Inter-Ministerial Committee seeks responsibility on electricity bills '
'Beqaj: The Governments aims to ensure stable, affordable and environment-friendly energy '
'Kosovo and South Korea sign a memorandum of cooperation in the sphere of tourism'
'MCPOE discusses developments in Publicly-Owned Enterprises '
'Beqaj: Registered errors include meter-reading, not invoice inflations'
'Beqaj: The new postal stamp with motives of the state’s fifth anniversary – an important event'
'MED supports renewable energy projects'
'Beqaj: Decommissioning of TPP Kosova A will occur along with the development of the new Power Plant '
'Beqaj: The Government will not allow any harm caused to citizens'
'EBRD reconfirms support for Kosovo '
'Minister Beqaj is official visit to USA '
'Deputy Minister Ramadan Hasani meets a delegation from Bujanoc'
'Deputy Minister Koci meets the head of Japanese company “California Hills”'
'PSC approves draft documents for ‘Kosova e Re’ project '
'Beqaj: Reforma strukturore përshpejton zhvillimin ekonomik'
'JTI, sinjal i besimit të investitorëve në tregun e Kosovës'
'Beqaj met with the Head of EBRD Office in Prishtina, Anton Kobakov'
'Beqaj: Kosovo needs direct investments'
'Pakistan is interested to enhance economic cooperation with Kosovo '
'Beqaj: Bid submission deadline extension protects national interests '
'Beqaj attends the Third Global Energy Basel Summit '
'Beqaj: Rights of KEDS employees are guaranteed '
'Minister Beqaj meets French Ambassador Maryse Daviet'
'EBRD shows interest in energy projects in Kosovo '
'Inauguration of ‘Prishtina 7’ Transformer Station '
'MED, EU and WB remain committed to the Energy Conference'
'Orientimet energjetike të Kosovës, konform politikave të BE-së'
'Water supply system in Area 4 of Ferizaj is expanded'
'Fruitful economic cooperation between Kosovo and United Kingdom '
'Beqaj: Kosovo is drawing the attention of foreign investors'
'The Portuguese are interested for investments in Kosovo '
'500 Students from Obiliq and Fushe Kosove Imagine '
'Beqaj: 2012, a year of public investments '
'The deadline for PTK bid submission is extended until January 15, 2013 '
'Hidromorava now has a new Administration Building '
'Beqaj: Energy Efficiency is a priority for MED '
'Kosovo wants to deepen Turkish trade relations '
'Beqaj: Kosovo – model of financial stability'
'Turkey’s support is requested for Kosovo’s inclusion in the Gas Ring '
'MED supports sustainable economic development in municipalities '
'Germany reaffirms its economic support for Kosovo '
'Beqaj: The role of the state in economic development is to create the legislation and legal infrastructure '
'Ministri Beqaj në vizitë zyrtare në Kroaci'
'Investment in education is of particular importance '
'Beqaj: Concrete engagement required for the decommissioning of TPP "Kosova A"'
'Ministri Beqaj nesër takohet me ministrin Genc Polo'
'Japan’s assistance contributes to a healthy environment '
'Swiss invited to invest in Kosovo'
'Beqaj received representatives of the Distribution and Supply Union'
'Beqaj: Kosovo is ready to fulfill all its obligations deriving from the Energy Community Treaty'
'KEDS Privatization, an important step for Kosovo’s energy future '
'GPC approves final transaction documents for the KEDS process, contract signature expected on Wednesday '
'Beqaj presents Kosovo potentials in London'
'MED: PTK assets shall not be used as collateral '
'MED: Conclusions regarding a lack of transparency in the KEDS privatization process are untrue '
'Beqaj: Privatization of Publicly Owned Enterprises to continue pursuant to Assembly and Government decisions and in full transparency '
'KEDS Privatization, through transparency and high responsibility '
'PTK privatization doesn’t threaten current jobs'
'Beqaj holds a lecture on ‘Perspectives of Kosovo’s Economic Development’ in Washington '
'Ministri Beqaj merr pjesë në Konferencën e Investitorëve në SHBA'
'MED refutes Haxhi Arifi’s statement '
'MZHE përgënjeshtron deklaratën e Haxhi Arifit '
'Privatization will continue in accordance with Assembly decisions'
'Minister Beqaj receives a delegation of the German Parliament '
'Minister Beqaj is not part of Kosovo’s delegation to United Nations '
'Beqaj: “Kosova e Re”, in a crossroad '
'GPC authorizes initiation of the tender for the sale of 75% of PTK shares'
'World Bank reiterates its support for energy projects '
'Economic cooperation between Kosovo and Macedonia is enhanced '
'Beqaj: Concrete projects for the energy sector '
'Beqaj: KEK Emissions shall be soon reduced to within EU standards '
'Time for an Economic-Trading Agreement between Kosovo and Albania '
'USA supports economic development of Kosovo'
'Beqaj: Development of the private sector, a priority for the Government '
'Five companies are prequalified for the purchase of 75% of PTK shares'
'Beqaj: MED, significant results in realizing objectives'
'Eight companies in the race for the privatization of PTK '
'Beqaj: Repartet prodhuese kontribut i zhvillimit ekonomik'
'MZHE dhe KOSTT kanë denoncuar me kohë në TKE ndërhyrjet e Serbisë në sistemin energjetik të Kosovës'
'Ministri Beqaj në vizitë dy ditore në Gjermani'
'Beqaj: Raising the capacities of entrepreneurs – advancement of the private sector'
'Çalik & Limak promise up to 300 million euro in investments'
'The invitation for expressions of interest for prequalification in the PTK privatization process is issued'
'Trepça’s crystals amongst the most famous in the region'
'Beqaj informs the Energy Community Secretariat on the structural reforms in energy '
'GPC announces Limak & Çalik is the preferred bidder in KEDS privatization'
'Croatia stands ready to deepen cooperation with Kosovo'
'Minister Beqaj receives a delegation of Turkish businessmen'
'Italians interested to invest in Kosovo'
'Beqaj promises investors in Istanbul transparency and adherence to international standards '
'Kosovo and Croatia sign state-level cooperation agreements '
'Nesër në Stamboll, organizohet konferencë me investitorë potencial për PTK-në '
'GPC and MED have fulfilled all requests presented by the Independent Union of Energy Workers'
'Kosovo promotes its economic capacities to French investors'
'The Conference with potential investors in PTK is held in London '
'KEDS privatization process in line with international standards'
'Nesër në Londër, mbahet konferenca me investitorë potencial për PTK-në'
'Minister Beqaj attends the EBRD meeting '
'Security of electricity supply and environment are a concern for our Government'
'Minister Beqaj supports development orientation of the Dragash Municipality'
'Minister Beqaj visited the Enterprise NewCo Ferronikeli'
'MED: Staff consent for transfers to KEDS does not put jobs in danger '
'Beqaj: The Government supports foreign investments'
'The Government is interested to improve the national trade balance'
'GPC approves companies’ request to extend the bid submission deadline'
'PTK privatization implementation plan is presented'
'Beqaj praises cooperation between the Government and the ACCK'
'The Government has taken all measures to successfully privatize PTK'
'WB confirms its support for energy projects in Kosovo'
'The business community supports domestic energy projects'
'GPC: The bid submission deadline for KEDS privatization is extended'
'European Commission supports energy projects'
'Italian companies show interest in Kosovo markets '
'Ministri Beqaj nesër takohet me Komisionarin për Energji, Gunther Oettinger '
'Deputy Minister Hasani encourages businesses damaged by recent precipitations'
'World Bank supports energy projects in Kosovo'
'Ministri Beqaj merr pjesë në takimin e pestë Ndërparlamentar të Parlamentit Evropian në Strasburg'
'Deputy Minister Hasani visits Bast-Trade Company'
'TPP Kosova e Re bidding package is approved'
'Beqaj merr pjesë në konferencën “Investimet në Kosovë” në Berlin'
'Beqaj: The Government strives to facilitate the introduction of foreign businesses '
'Minister Beqaj opens the RealEx fair Prishtina 2012'
'Consortium of Lazard Freres S.A.S and Raiffeisen Investment AG is selected PTK privatization transaction advisor '
'Beqaj congratulates Miners and the Trerpça Management'
'Beqaj informed the business community on MED projects '
'Kosovo and Albania together can address energy issues '
'Minister Beqaj received the Canadian Ambassador in Zagreb, Edwin Loughin '
'In February, Termokos will receive 2 million euro in subsidies'
'Beqaj: Expert Panel report recommends further advancement of the “Kosova e Re” Project '
'Beqaj appreciative of KEK operations, appeals for energy saving'
'GPC approved the final bidding package for the KEDS privatization'
'Beqaj: Honoring our Heroes is an Institutional Obligation'
'Prequalification for the PTK Transaction Advisor is completed'
'Deputy-Minister Koci received the Minister of Energy, Industry and Mining of the Canton of Tuzla '
'Beqaj presents MED priorities for 2012'
'Minister Beqaj meets the UAE Minister of Energy, Mohamed Bin Dhaen Al Hamli'
'Minister Beqaj takes part in the world summit of energy in UAE'
'Six international companies compete for the post of the Transaction Advisor for PTK privatization'
'Beqaj: KEK po ndërton qëndrueshmëri financiare'
'Minister Beqaj meets a group of Turkish businessmen '
'Twelve companies apply for the PTK Privatization transaction advisor post '
'Minister Beqaj met with the head of the Italian-Kosovo Chamber of Commerce'
'Beqaj: Completion of the legislation framework is the main achievement in 2011'
'Kosovo – UAE business forum is proposed'
'Beqaj: Llamkos, an example for foreign investors'
'12 roads in Ferizaj benefit from efficient lighting '
'Over 2.7 million Euros for quality water supply in the rural areas'
'Energy Efficiency project is inaugurated in the Municipality of Podujevë'
'MED supports initiatives of women in business'
'The Invitation to Bid for KEDS is published'
'Efficient lighting in the streets of Mitrovica'
'Minister Beqaj met the Turkish Prime Minister Recep Tayip Erdoan'
'Ministri Beqaj merr pjesë në Forumin Ekonomik dhe të Energjisë të vendeve të Euro Azisë '
'Post is successor to 100% of immovable assets of the PTK '
'Beqaj: Efficient lighting, part of the National EE Plan '
'Minister Beqaj meets the World Bank Director for the South-East Europe, Armitage'
'Beqaj: Kosovo strongly supports the implementation of the eSEE plus agenda '
'MZHE: Ministri Beqaj nuk ka fshehur pasurinë '
'Minister Beqaj receives a delegation of senior Maltese representatives '
'Minister Beqaj presents Kosovo investment opportunities in the Vienna Economic Forum '
'Minister Beqaj participates in the anniversary ceremony of the Energy Treaty '
'Beqaj: Government policies favor local businesses '
'Minister Beqaj visited the ‘Kllokot’ water factory '
'Beqaj: PTK Privatization process start over '
'Marrëdhëniet ekonomike Kosovë - Maqedoni kanë shënuar zhvillime pozitive'
'Beqaj: ECT Opinion, a legal victory for Kosovo '
'GPC: No additional company is prequalified'
'Kosovo has marked progress in implementing ECT requirements'
'Kosova merr pjesë në takimin ministror për energjinë në Moldavi'
'Open letter to KIPRED, FIQ and GAP '
' Beqaj: MZHE angazhohet për treg të vetqëndrueshëm të energjisë'
'Konkluzat nga konferenca “Mundësitë dhe Sfidat e Zhvillimit Ekonomik dhe Fuqizimi i Sektorit Privat”'
'Beqaj: Synimi i Qeverisë, zhvillimi i sektorit privat'
'Minister Beqaj receives the Macedonian Ambassador in Kosovo, Stojan Karajanov'
'Kosovo is represented as a state in the Energy Meeting in Poland'
'Ministri Beqaj merr pjesë në takimin e ministrave të energjisë të vendeve të BE-së'
'MED: The document titled “Energy Projects in Kosovo” does not present the real state of the energy sector '
'Privatizimi i Distribucionit dhe Furnizimit të KEK-ut sipas planit dhe me transparencë të plotë '
'Economic cooperation – the fundament of cooperation in other spheres'
'Minister Beqaj asks that the contractual relations KEK-Business are respected '
'An additional two-week extension of the deadline for PTK Privatization tender participants '
'Beqaj: The Government is reviewing fiscal facilitations for businesses '
'Ministri Beqaj u takua me ekspert të Bankës Botërore '
'Germany strongly supports Kosovo'
'Ministri Beqaj u prit nga kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha'
'Beqaj: Reciprocity is a precondition for free competition '
'Beqaj: Masat e reciprocitetit kanë dhënë efekte pozitive'
'Beqaj: Mallrat serbe po zëvendësohen pa probleme'
'Procesi i privatizimit e Distribucionit dhe Furnizimit të KEK-ut sipas agjendës së paraparë '
'Beqaj: Qeveria po krijon bazën për zhvillimin e Trepçës'
'Beqaj: Kosovo is decisive in implementing reciprocity measures '
'The World Bank shall continue its support for energy projects in Kosovo'
'“Kosova e Re” Project Steering Committee commenced its work in a renewed composition'
'Beqaj: Work is ongoing in implementing legislation on mines and minerals '
'Beqaj: Kosovo shall meet its obligations of the Energy Community Treaty '
'Privatization process of Power Distribution and Supply functions is going according to the plan '
'PTK Privatization Process is going according to the strategy and plan '
'Over 370 thousand euro for energy efficiency'
'Minister Beqaj visits the “Prishtina 2011” fair'
'Minister Beqaj report to the Committee on Economic Development, Trade, Industry, Energy, Transport and Telecommunications of the Assembly of Kosovo'
'Beqaj: Pro business support, but there will be no classical subsidies '
'Minister Beqaj in discussions with Sharr business representatives '
'MED presents the achievements of the first 100 days '
'Companies prequalify for the privatization of PTK '
'Switzerland supports the water supply sector with 7 million Swiss franks '
'Economic cooperation between Kosovo and Albania is at an advanced level'
'MZHE demanton pohimet e sindikalistëve të PTK-së'
'Minister Beqaj meets President Josipovic '
'Kosovo and Croatia sign a memorandum of understanding on economic cooperation '
'Ministri Beqaj viziton Kroacinë'
'ACCK supports Economic Development priorities '