256 - Lajmet | MMPH

News

30/03/2020 -

more

24/02/2020 -

more

31/01/2020 -

more

27/12/2019 -

more

20/12/2019 -

more

18/12/2019 -

more

02/12/2019 -

more

04/11/2019 -

more

19/09/2019 -

more

17/09/2019 -

more

15/07/2019 -

more

08/07/2019 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot ka raportuar para Komisionit Parlamentar për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis dhe Planifikim Hapësinor ku të pranishëm kanë qenë edhe disa banorëve të fshatit Biti e Poshtme të Komunës së Shtërpcës. Ministri Matoshi gjatë raportimit të tij  kërkoi që edhe deputetët e Kuvendit të Republikës të ndërmarrin hapa konkret për çështjet e Hidrocentraleve dhe operimin e tyre në Kosovë. “Jemi në një fazë që unë nuk mundem në mënyrë arbitrare të ndërpres punimet sepse investitorët që janë duke punuar atje kanë dokumente të rregullta. Përveç parlamentit që mund ta ndërpres këtë çështje përmes akteve ligjore, unë nuk e kam fuqinë si ministë...

more

02/07/2019 -

more

28/06/2019 -

more

27/06/2019 -

more

19/06/2019 -

more

19/06/2019 -

more

12/06/2019 -

more

05/06/2019 -

more

24/05/2019 -

more

23/05/2019 -

more

22/05/2019 -

more

22/05/2019 -

more

22/05/2019 -

more

22/05/2019 -

more

21/05/2019 -

more

17/05/2019 -

more

16/05/2019 -

more

16/05/2019 -

more

15/05/2019 -

more

13/05/2019 -

more

13/05/2019 -

more

10/05/2019 -

more

10/05/2019 -

more

02/05/2019 -

more

02/05/2019 -

more

30/04/2019 -

more

26/04/2019 -

more

25/04/2019 -

more

18/04/2019 -

more

16/04/2019 -

more

15/04/2019 -

more

12/04/2019 -

more

12/04/2019 -

more

12/04/2019 -

more

11/04/2019 -

more

10/04/2019 -

more

08/04/2019 -

more

08/04/2019 -

more

05/04/2019 -

more

02/04/2019 -

more

29/03/2019 -

more

28/03/2019 -

more

28/03/2019 -

more

22/03/2019 -

more

21/03/2019 -

more

21/03/2019 -

more

21/03/2019 -

more

18/03/2019 -

more

15/03/2019 -

more

11/03/2019 -

more

21/02/2019 -

more

15/02/2019 -

more

13/02/2019 -

more

12/02/2019 -

more

08/02/2019 -

more

01/02/2019 -

more

31/01/2019 -

more

29/01/2019 -

more

26/01/2019 -

more

25/01/2019 -

more

22/01/2019 -

more

22/01/2019 -

more

18/01/2019 -

more

16/01/2019 -

more