338 - Departamentet | MMPH

Dita Botërore e Mjedisit
Dita e Tokes 2020
22 marsi Dita Botërore e Ujit dhe 23 marsi Dita Botërore e Meteorologjisë
Zonimi 10141
Zana+Elvida 1205
Vizita ne Tirane 03123
Vizita ne Tirane 03122
Vizita ne Tirane 0312
Vizita e kryeministrit në IPH 12053
Vizita e kryeministrit Haradinaj 11174
Themelimi i KPH 06102
Themelimi i KPH 06102
TEC Vlore 10093
Takimi me studentes e Gjeografise 0514
Takimi me komunen e Pr 07161
Takimi i parë publik për Vizionin - Pr 06051
Takimi i dytë publik për Vizionin - Pr 07054
Takimi i dytë publik për Vizionin - Pr 07053
Takimi i dytë publik për Vizionin - Pr 07052
Takimi i dytë publik për Vizionin - Pr 07051
Takimet publike - Prizren 06042
Takimet publike - Prizren 06041
Takimet publike - Gjakovë 06042
Takimet publike - Gjakovë 06041
Takimet me grupet e punës për PH 1205
Takim me Ministrin 0304
Strategjia e zhvillimit hapesinor 0803
Stafi IPH 10051
Stafi IPH 09132
Stafi IPH 05062
Stafi IPH 05061
Stafi IPH 05052
Stafi IPH 01191
Stafi IPH 1005
Stafi IPH 0913
Stafi IPH 0807
Stafi 1206
Stafi 1105
Stafi 0803
Stafi 0206
Shpendi 1205
Prezantimi para Ministrit 03082
Prezantimi ne Kamenice 050307
Prezantimi i draft Planit 0304
Nga aktivitetet ne terren 0603
Nexhi+Zana 0303
MMPH - Mbremja e fundit per v 2010
Mimoza+Zana 0506
Mbremja IPH 07046
Mbremja gazmore 1205
Luani ne takim me komisionin parlamentar 0114
Lamtumira e Ministrit 1204
Lamtumira e Kristines 050413
Lamtumira e Bekirit 210207
Junik 0615
Junik 0615
IPH - satfi 0718
Indikatoret - Takimi me eksperta 06163
HZKos - Shqyrtimi publik 1906193
Hotel VICTORIA 02051
Hotel Qarshia e Jupave 300509
Fundi i v 20122
Fundi i v 2012
Foto me Sali Berishen - Vizita ne Tirane 0312
Foto e zyrave 10142
Foto e zyrave 10142
Foto e zyrave 10141
Festa 2004
Fatoni 1205
Elvida+Zana 0303
DPH - 09111
Dorëzimi i dreftit të parë të PH 12051
Ditlindja e Festes 0408
Ditlindja e Elit 0111
Ditëlindja në IPH 04062
Diploma e Lumes dhe Elit 10052
Bjeshket e Istogut 0613
Besimi+Rizah 1205
Besimi 1205
Atdheu 0418
Arbni 1205
100 vjet pavaresi 11121