5837 - Single_page | MMPH

Lajmet

Me  moton “Të sigurt dhe të shëndetshëm, me mobilitet të qëndrueshëm”, sot filloi Java Evropiane e Lëvizshmërisë

Me  moton “Të sigurt dhe të shëndetshëm, me mobilitet të qëndrueshëm”, sot filloi Java Evropiane e Lëvizshmërisë
Prishtinë, 16 September -

Me  moton “Të sigurt dhe të shëndetshëm, me mobilitet të qëndrueshëm”, sot filloi Java Evropiane e Lëvizshmërisë.

MMPHI në bashkpunim me dhjetë Komuna dhe organizata jo qeveritare ka organizuar shënimin e kesaj jave Evropiane .

Zëvendësministrja e MMPHI-së znj. Linda Çavdarbasha në fjalën e saj sot  para qytetarëve të komunës së Pejës  ,theksoi rëndësinë e lëvizshmërinë ekologjike dhe ftoj qytetarët që këto aktivitet vetëdijësuese të bëhen përditshmëri dhe të kuptojnë qëllimin edhe rëndësinë e lëvizjes pa makina për të shmangur kështu ngrohjen globale.  

Aktiviteti i parë për shenimin e kësaj jave është mbajtur sot në Komunen e Pejës, për të vazhduar me pas në konunën e Klinës dhe në konunat tjera  diteve në vijim.

Java Evropiane e Lëvizshmërisë" shënohet me aktivitete të parapara nga MMPHI ,nëpër komuna të Kosovës nga sot deri me 22 shtator 2021.

Për qytete sa më të gjelbra, bashkangjituni me ne.

16/09/2021

Peja Ora: 10:00 – 12:00

Klina Ora: 14:00 – 16:00

17/09/2021

Gjakova Ora:10:00-12:00

Prizreni Ora 13:00 – 15 00

19/09/2021

Gjilani Ora: 10:00 – 12:00

20/09/2021

Hani i Elezit Ora: 10:00 – 12:00

Shtërpca Ora: 14:00 – 16:00

21/09/2021

Suhareka Ora: 10:00 – 12:00

Malisheva Ora: 14:00 – 16:00

22/09/2021

Prishtina Ora: 10:00 – 12:00

 

Foto Galeria

Kthehu