5636 - Single_page | MMPH

Lajmet

MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AMBASADORIN E ZVICRËS NË KOSOVË THOMAS KOLLY

MINISTRI LIBURN ALIU PRITI NË TAKIM AMBASADORIN E ZVICRËS NË KOSOVË THOMAS KOLLY
Prishtinë, 28 April -

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, z. Liburn Aliu, ka pritur sot në takim ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, z. Thomas Kolly. 

Në këtë takim, dy palët diskutuan prioritetet e MMPHI-së, si dhe bashkëpunimin për çështje me interes të përbashkët. Si çështje kryesore në takim u diskutua për projektet përkatëse që kanë të bëjnë me planifikimin hapësinor, monitorimin e gjendjes së mjedisit, si dhe vetëdijesimin e publikut për rëndësinë e ndikimit të mjedisit në cilësinë e jetës dhe shëndetit tonë.

Ambasadori Kolly, shprehu mirënjohjen e tij ndaj ministrit për përkushtimin e tij në zbatimin e objektivave dhe projekteve për mjedisin dhe ofroi mbështetje për sektorin e mjedisit në Kosovë.

Ministri Aliu, e falënderoi ambasadorin zviceran për mbështetjen dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm, si dhe shprehu gatishmërinë e tij për intensifikimin e bashkëpunimit për projektet që kanë të bëjnë me mbrojtjen dhe përmirësimin e mjedisit.

Foto Galeria

Kthehu