319 - Single_page | MMPH

Lajmet

U.D ministri I mmph-së Ferat Shala priti në takim ambasadorin e Francës në Kosovë z. Didier Chabert

U.D ministri I mmph-së Ferat Shala priti në takim ambasadorin e Francës në Kosovë z. Didier Chabert
Prishtinë, 19 October -

Ushtruesi i detyrës së Ministrit në Ministrinë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala, në ambientet e MMPH-së ka zhvilluar sot takim me ambasadorin e Francës në Republikën e Kosovës z. Didier Chabert.

Në takim u biseduan çështje të ndryshme që lidhën më fushën e mjedisit dhe planifikimit hapësinor, me theks të veçante diskutimi u përqendrua në çështjen e trajtimit të ujërave të zeza dhe menaxhimit të Parqeve Kombëtare.

U.d Ministri Shala, falënderoj ambasadorin për bashkëpunimin dhe ndihmën që Franca ka dhënë për Kosovën në sektorin e Mjedisit, si dhe njoftoj atë më projektet dhe prioritetet e ministrisë dhe mundësit e bashkëpunimit të ndërsjellë.

Foto Galeria

Kthehu