2382 - Single_page | MMPH

Lajmet

Të gjithë besimtarëve mysliman u uroj festën e Kurban Bajramit!

Të gjithë besimtarëve mysliman u uroj festën e Kurban Bajramit!
Prishtinë, 31 July -

Në këto ditë jo pak të lehta të pandemisë COVID-19, më shumë se kurrë na duhet të jemi të duruar dhe të përçojmë energji pozitive, si vyrtyte që proklamon kjo festë.

 

Festoni së bashku me familjen e ngushtë dhe mos shkoni në vizita, pasi rreziku nga virusi po na kanoset në çdo hap.

 

Uroj që të prisni edhe shumë festa tjera me gëzim dhe shëndet!

 

Blerim Kuçi

Ministër i Ekonomisë dhe Ambientit

Foto Galeria

Kthehu