6097 - Galeria_single | MMPH

Sot po marrë pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste në Tiranë, në sesionin: Siguria - Rajoni - Evropa.

 

Jemi bashkë që të ndajmë ide për të ardhmen e rajonit, për të diskutuar në hollësi për Kosovën, Shqipërinë, rajonin dhe marrëdhëniet tona me Evropën, nevojën për bashkëpunim vëllazëror me Shqipërinë përballë sfidave që i kemi para nesh, për temën e sigurisë, integrimit dhe zhvillimit ekonomik.