5900 - Galeria_single | MMPH

Ministri Liburn Aliu së bashku me shefen e kabinetit Rineta Jashari, pritën në takim profesoreshën e Universitetit të Masaqusets (MIT-së), znj. Sarah Williams. 

 

Në këtë takim u diskutua për fillimin e projektit të përbashkët "Urban Data Kosovo", që synon të prezantojë kurrikulat e reja të hartës zonale dhe të dhënat urbane në shkollat vendore të arkitekturës. 

 

Për më shumë rreth këtij projekti, ju lutemi që të vizitoni vegëzën si më poshtë:

 

https://www.facebook.com/kosovoarchitecturefestival/posts/4481738215247263