5854 - Galeria_single | MMPH

Së bashku me Presidenten znj. Vjosa Osmani, kryeministrin z. Albin Kurti, Ministri Liburn Aliu, Ministri Elbert Krasniqi, si dhe deputetja znj. Fitore Pacolli, morrën pjesë në shënimin e Ditës Botërore të Habitatit. 

 

Si pjesë e diskutimit ishin tema që kanë të bëjnë me rëndësinë e adresimit të çështjeve të banimit, ndryshimet klimatike dhe mbrojtjen e ambientit, me theks të veçantë për lëvizjen botërore të mbrojtjes së habitatit njerëzor.