5843 - Galeria_single | MMPH

Sot prita në takim znj. Elisa Spiropali, Ministren e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, në Republikën e Shqipërisë. 

 

Znj. Spiropali, e urova për detyrën e re si Ministre Shteti, si dhe për Qeverinë e re të mandatit qeverisës. 

 

Me znj. Spiropali diskutuam për një bashkëpunim të ndërsjellë midis dy qeverive, si shprehje të vullnetit për të shënuar një etapë më intenzive të bashkëpunimit e cila bazohet në vlera të përbashkëta me synim të anëtarësimit tonë në BE.