5719 - Galeria_single | MMPH

Prishtinë

9 qershor 2021

 

 

Sot, Zëvendësministri I Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,  Hysen Durmishi, priti në takim në një takim pune Sekretarin e Përgjithshëm të Shoqatës Shqiptare të Inxhinierëve Konsulent (SHOSHIK), Gëzim Beqaj.

 

Temë kryesore e këtij takimi ishte thellimi I  bashkëpunimit në mes të Ministrisë dhe kësaj shoqates.

 

Në këtë takim u konfirmua gatishmeria që palët në të ardhmen të ketë bashkëpunim në fushën e inxhinierisë për ta ngritur nivelin e profesionalizmit në projektet e ardhshme.