4460 - Galeria_single | MMPH

'

Prishtinë, 26.11.2019 - Duke u bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të Rrjetit Sizmologjik të Kosovës, më 26/11/2019 në ora 03.54 sipas kohës lokale, Shqipëria është goditur nga disa tërmete me magnitude 3.1-6.3 sipas shkallës Rihter, përkatësisht me intensitet V-IX ballë të Merkalit.

Epiqendra e këtij tërmetiishte 12 km në juglindje të Durrësit respektivisht në koordinatat: 41.40(latituda) dhe 19.43 (longituda), ndërsa thellësia hipoqendrore ishte 12 km.

 

Tërmeti në fjalë ishte ifuqishëm dhe është ndier dukshëm nga qytetarët e Kosovës dhe tërë rajoni.

 
'